- 25 Aralık 2020
- 75
- 33
- 29
-
- Konu Sahibi isimsizavukat
20 ocak yumurtlama gördüm değerlendirdik 25 ocak lekelenmem oldu 27 ocak bugün ve hala kahverengi ack pembe varla yok arasi devam ediyo hamiemiyimdirYerleşme kanaması oldukça açık renkli pembe veya açık renkli kahverengi olur. Regl gibi canlı kırmızıya dönmemesi lazım.
Evet, olabilir. Ben yumurtlamadan 10 gün sonra açık kahve leke görmüştüm 1 kez. Adet tarihinizde sabah ilk idrarla test yapın zaten varsa çıkar.20 ocak yumurtlama gördüm değerlendirdik 25 ocak lekelenmem oldu 27 ocak bugün ve hala kahverengi ack pembe varla yok arasi devam ediyo hamiemiyimdir
Ben yerleşme kanaması olduğunu bilmiyordum. 2 gün sürdü adet gelecek sandım öylesine test yaptım çok aşırı silik çıktıBilen varsa cvplayabilir mi lütfenBu yerleşme kanamasından ne kadar süre sonra idrar testinde pozitif çıkar ?
Çok teşekkür ederim cvbınız için yani bilmiyorum bende test yapıyorum ama varla yok arası ben mi öyle görmek istiyorum anlamadım bugün çok afedersiniz sadece bir damla iç çamaşırımı kirleten bi leke olduBen yerleşme kanaması olduğunu bilmiyordum. 2 gün sürdü adet gelecek sandım öylesine test yaptım çok aşırı silik çıktı
Benim sarı, açık kahverengi arası bir lekeydi sadece silince peçeteye geliyordu adetime 1 hafta kala geldi. Normalde hep adetimden önce gelen şeydi test yaptım önce negatif çıktı 2 gün sonra yapınca aşırı silik çıktı inanamadım arkadaşıma gönderdim vardır dedi ertesi gün yine test alıp yaptım evde silik çıktı daha belirgindi hemen kan vermeye gittim 63 çıktı umarım sizinki de pozitiftirÇok teşekkür ederim cvbınız için yani bilmiyorum bende test yapıyorum ama varla yok arası ben mi öyle görmek istiyorum anlamadım bugün çok afedersiniz sadece bir damla iç çamaşırımı kirleten bi leke oldu
Amin ya çok teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallahBenim sarı, açık kahverengi arası bir lekeydi sadece silince peçeteye geliyordu adetime 1 hafta kala geldi. Normalde hep adetimden önce gelen şeydi test yaptım önce negatif çıktı 2 gün sonra yapınca aşırı silik çıktı inanamadım arkadaşıma gönderdim vardır dedi ertesi gün yine test alıp yaptım evde silik çıktı daha belirgindi hemen kan vermeye gittim 63 çıktı umarım sizinki de pozitiftir
Fotosunu at bakayım belki vardırAmin ya çok teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallahbenim de aynı şekilde inanılmaz açık renkte yarın da adet olmam gerekiyor fakat beni şüpheye düşüren şu ki adet öncesi göğüs ağrım biter bi iki gün sonrasında adet olurum bu kez göğüs ağrım şiddetli olmasa da hala var kasıklarımda batmayla karışık ağrılar var özellikle sağ tarafımda ama dediğim gibi yaptığım testlerde çizgi var mı yok mu kör olucam yakında bakmaktan
İnşallah ya ben hala beta hcg takibi yaptırıyorum adetim normalde yarın 5 gün öncesi öğrenmiş oldumAmin ya çok teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallahbenim de aynı şekilde inanılmaz açık renkte yarın da adet olmam gerekiyor fakat beni şüpheye düşüren şu ki adet öncesi göğüs ağrım biter bi iki gün sonrasında adet olurum bu kez göğüs ağrım şiddetli olmasa da hala var kasıklarımda batmayla karışık ağrılar var özellikle sağ tarafımda ama dediğim gibi yaptığım testlerde çizgi var mı yok mu kör olucam yakında bakmaktan
İnşallah sorunsuz sıkıntısız güzel bi hamilelik süreci geçirirsin hiç bişeyi stres yapma kendine bol bol dinlen tadını çıkar bu günlerinİnşallah ya ben hala beta hcg takibi yaptırıyorum adetim normalde yarın 5 gün öncesi öğrenmiş oldum
Teşekkür ederim darısı başınaİnşallah sorunsuz sıkıntısız güzel bi hamilelik süreci geçirirsin hiç bişeyi stres yapma kendine bol bol dinlen tadını çıkar bu günlerin
Kız var burda. Benim bundan daha silikti sankiBak mesela yaptıklarımdan bi tanesi bu en net gördüğüm artık diğerleri ne kadar negatif sen düşün