Merhabalar, benim de sizlere danismak istedigim bir konu var, ben gectigimiz agustos ayinda hamile kaldim ancak bos gebelik oldugu icin eylulde kurtaj oldum. Sonrasinda regl olamadigim icin (kist olusmus) ilac kullanarak kasim ayinda kurtaj sonrasi ilk reglmi oldum. Ve bu sekilde de korunmayi biraktik doktorumun onayi ile. 3 gundur inanilmaz bir sirt agrisi var ( hatta covid oldugumdan suphelenip test bile yaptirdim negatif cok sukur :) ) ve bugunde ayni agri belime vuruyordu.Yumurtlama gununden birkac gun sonrada sag kasigimda bir batma ve ara ara agri hissetmistim bir hafta boyunca sonrasinda kendiliginden gecti. Goguslerimde dolgunluk var ancak hic aci yok. Yani acikcasi ben ilk gebeligimde her zamanki regl oncesi belirtilerinden baska bir sey hissetmemistim gogus agrisi vs. Ama insan bebek isteyince ne kadar bilse de psikolojik olarak kendine hakim olamiyor sanirim. Erken gebelik testi yapmayi dusunurken, bugun kahverengi lekelenmem basladi suan acik kirmizi gibi cok hafif geliyor. Normalde daha adet tarihime 5 gun var. Daha once yerlesme kanamasi yasamadigim icin anlayamiyorum, yerlesme kanamasi nasil olur & kac gun surer?