- Konu Sahibi yenigeliinnn
Evet cnm 2. Çizgi çıkınca 24 saat içinde yumurtlama oluyor. Dün yaptığımda 2. Çizgi çıkmadı. Belki de erken regl olacagim. Herşey için hayırlısi artık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım test yaptinmi merak ettimAminn insallah. Hic bir belirtim de yok ama kismet artik yarin hemen yazicam sonucu. Rabbim en kisa zamanda hayirli haberleri vermeyi nasip etsin tum isteyenleree:)
Daha hala cesaret edemedim canim yok gibi geliyor nedense ama test almaya gidicem simdi :)Canım test yaptinmi merak ettim
Git canin bekleme bende çok merak ediyorum haber ver :)Daha hala cesaret edemedim canim yok gibi geliyor nedense ama test almaya gidicem simdi :)
Ben de alayim bari bidahaki aya ogrendigim iyi oldu :) Herseyden once tabiki de hayirlisi canim bakalim artik ben de test alicam artik beynimi kemirmesin en azindan :)Evet cnm 2. Çizgi çıkınca 24 saat içinde yumurtlama oluyor. Dün yaptığımda 2. Çizgi çıkmadı. Belki de erken regl olacagim. Herşey için hayırlısi artık.
Ay hadi bakalim umudum yok ama hap kullaniyorum dedim ya yoksa da en azindan hapimi aksatmam yarim saate cikicam canim yapinca hemen yazicam :):)Git canin bekleme bende çok merak ediyorum haber ver :)
Hadi inşallah bekliyorum canım :)Ay hadi bakalim umudum yok ama hap kullaniyorum dedim ya yoksa da en azindan hapimi aksatmam yarim saate cikicam canim yapinca hemen yazicam :):)
Canim testi yaptim tek cizgi malesef herseyin hayirlisi artik ama dr gorunmem lazim heralde pekte normal bisey degil cunkuHadi inşallah bekliyorum canım :)
Üzme kendini canım sen yarin doktora git umudunu kaybetme hayırlısı olsunCanim testi yaptim tek cizgi malesef herseyin hayirlisi artik ama dr gorunmem lazim heralde pekte normal bisey degil cunku
Insallah canim benim yarina randevu aldim artik hayirlisi:)Üzme kendini canım sen yarin doktora git umudunu kaybetme hayırlısı olsun
Aynen canım hayırlısı :)Insallah canim benim yarina randevu aldim artik hayirlisi:)