• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması olabilir mi ? Yardım edinn..

İnşallah inşallah:) o sevinci Rabbim bütün isteyenlere yaşatsın... bence testi bir an önce yap ki beynini kemirip durmasın ama dediğim gibi kendini herşeye hazırla ve olmasa bile vardır ondada bir hayır...böyle düşün
Akıntı zaten hamileyken artıyo bak eğer sarı renkte sulu bi akıntıysa muhtemelen hamilesindir bide ateşini kontrol et benim normalde regl günümde ateşim düşerdi ama takip ettim düşmedi hiç
Insallahh ya. ates olcerim yokki:(

Çok sağol canim benim ben 5 aydir istiyorum inşallah güzel haberler aliriz Rabbim isteyen herkese versin heyecanla bekliyorum :)
Aminn insallah. Hic bir belirtim de yok ama kismet artik yarin hemen yazicam sonucu. Rabbim en kisa zamanda hayirli haberleri vermeyi nasip etsin tum isteyenleree:)

Merhaba kızlar dün ilişkiye girdik eşimle ilk kez korunmadık bebek düşündüğümüz için.bugün akıntım var çook ve kan da var akıntıda neden acaba

Yok mu cvp verecek çok bilgisizim bu konuda ne yapmalıyım bi hamilelik olasılığının yüksek olduğu günleri öğrendim okadar

Hayir canim yok ama bazen 2 ay adet olmadigim da oluyo cok duzensiz ilk adet oldugum zamandan beri boyle dr gitmistim nisanliyken ve yeni evliyken 1 sene once falan gittim en son. Hormonlarda da bisey cikmadi yani bi tane değer olmasi gerekenin 2 rakam altindaymis ama o da sorun olusturmaz dedi bi hap verdi ama yarida biraktim daha once de duzene girmesi icin icmistim ayni haptan cok kilo aldirdi hic bi ise de yaramamisti. Adet dongum bile belli degil yanik
Verdiği hapı ne zaman bıraktın cnm mesela adet düzensizlikleri için doktorlar genelde 21 günlük doğum kontrol haplarını verirler ve bırakınca da adet olursun sen yarıda kestiysen o kanama bundan da olmuş olabilir ki önce yumurtlamanı adetini düzene koyman lazım ilacın adı nedir

Aminn insallah. Hic bir belirtim de yok ama kismet artik yarin hemen yazicam sonucu. Rabbim en kisa zamanda hayirli haberleri vermeyi nasip etsin tum isteyenleree:)
Bekliyorum canım haberlerini :)

Verdiği hapı ne zaman bıraktın cnm mesela adet düzensizlikleri için doktorlar genelde 21 günlük doğum kontrol haplarını verirler ve bırakınca da adet olursun sen yarıda kestiysen o kanama bundan da olmuş olabilir ki önce yumurtlamanı adetini düzene koyman lazım ilacın adı nedir

Ilacin adini unuttum canim ama yuvarlakti tableti. Bi sene once ictim biraktim hemen canim yakinlarda degil

Merhaba kızlar dün ilişkiye girdik eşimle ilk kez korunmadık bebek düşündüğümüz için.bugün akıntım var çook ve kan da var akıntıda neden acaba
Muhtemelen yumurtlama akıntısı.Adete kaç gün var?İnş.bebiş gelir en kısa zamanda:)

Adetim ayın 5 indeydi.yumutlama akıntısı olunca hamile kalınıyo muu❤
5 indeyse daha erken yumurtlama icin arada akintida oyle olabiliyo ama devam ederse dr görün derim canim. Yumurtlama zamanlari hamilelik icin en uygun zamanlar oluyo adet takvimi diye bi uygulama var play storeda istersen indirip ordan takip edebilirsin

Kızlar bat a 10 gün var bugün kahverengi akintim oldu 2 gündür kaşık ağrım arttı. Sizce ne olabilir?

Kızlar bat a 10 gün var bugün kahverengi akintim oldu 2 gündür kaşık ağrım arttı. Sizce ne olabilir?
Adetini bekle bence canım bikaç gün geçerse test yaparsın ama adet geçmeden tahmin yürütmek imkansız ama bebiş istiyorsan bugünlerde deneyebilirsin yumurtlama da olabilir

Adetini bekle bence canım bikaç gün geçerse test yaparsın ama adet geçmeden tahmin yürütmek imkansız ama bebiş istiyorsan bugünlerde deneyebilirsin yumurtlama da olabilir
Tesekkur ederim cnm. Ovulasyon testi yapıyorum bugün 2. Çizgi silikti. İnşallah adet günüm sasmamistir. Bebek istiyoruz çünkü. . Hayırlısi artık. .

Tesekkur ederim cnm. Ovulasyon testi yapıyorum bugün 2. Çizgi silikti. İnşallah adet günüm sasmamistir. Bebek istiyoruz çünkü. . Hayırlısi artık. .
Ovulasyon testi nasıl oluyo hiç bilmiyorum şu anda yumurtlama mi oluyo yani ikinci çizgi olunca. Kahverengi leke yumurtlama gününde de geliyormuş çünkü öyle yazdı burdaki kızlar ben de yarını bekliyorum bakalım canım inşallah hepimiz mutlu haberlerle geliriz hayırlısıyla. Ilk denememiz bu ay bizim ne zormuş arkadaşımın evlendiği ay bi kerette tuttu kaçmış içine hemen tuttu çok erken falan diyordu şimdi 7 aylık oldu bile bebişi Allah ol deyince oluyor işte bize de en yakın zamanda nasip eder inşallah

Back