• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması olabilir mi ? Yardım edinn..

yenigeliinnn

Bir annem bir sen başka birşey istemem ben...
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
71
26
8
Kızlar, bu gectigimiz ay korunmayi biraktik. Adetim cok duzensiz ama son adetim 03.12.2016
4 gun once de kahverengimsi kan geldi leke gibi. 3 gun devam etti peceteyle silince pembe geliyodu bazen. Ama dun tamamen kesildi ve hicbir adet belirtim yoktu. Son korunmasiz iliskimiz 26.12.2016 yani bu lekelenme iliskiden sonra tam 15. Gunde geldi su anda da hic yok. Ne hamilelik ne de adet belirtisi de yok sadece arada bir sol kasığımda saniyelik batma oluyor ve cok az beyaz akintim var sizce olabilir mii? Boyle durum yasayan varmi. Cok umitlenmek istemiyorum sonrasi husran oluyo ama ilk defa boyle bisey oldu. Bi de son olarak adet takvimi kullaniyorum su anda adet zamanimsa son iliski olan gun yumurtlama gunum olarak gozukuyor. Ihtimalim varmi sizce lutfen yardim edinn

Yumurtlama kanaması olabilir belki de..
İstersen bu günleri değerlendir...
Çünkü muhtemelen ovülasyon dönemindesin ve bazı insanlarda pembe leke gelirmiş

Yumurtlama kanaması olabilir belki de..
İstersen bu günleri değerlendir...
Çünkü muhtemelen ovülasyon dönemindesin ve bazı insanlarda pembe leke gelirmiş

Cok tesekkur ederim cevap verdigin icin :) ilk basta koyu kahveydi bi iki damla olarak basladi ikinci gun gunluk pede biraz geldi yine kahverengi sonra silince pembeye dondu. Yani soyle soyleyeyim 3 gunde yaklasik bir ped dolmustur toplamda

Canm sat tarihinden itibaren 15 gectiyse ovülasyon donemine girmissin.
Belki onun habercisidir bu kanama.
Yada kist olabilir ki inşallah değildir. Bazı aylar kist uretebiliyormus vucudumuz bunlarda ara kanamalar yapabilirmis benmde 2 aydır kistim var daha yeni küçülmeye başlamış.
Eğer erken bir yumurtlama olmuşsa yerleşme kanamasida olabilir ki inşallah öyledir.
Kimisi adet bitimi ovülasyona girebilirmiş belki seninde öyle olmuştur dicem ama beni dinlersen sen bu günleri kaçırma; )

Canm sat tarihinden itibaren 15 gectiyse ovülasyon donemine girmissin.
Belki onun habercisidir bu kanama.
Yada kist olabilir ki inşallah değildir. Bazı aylar kist uretebiliyormus vucudumuz bunlarda ara kanamalar yapabilirmis benmde 2 aydır kistim var daha yeni küçülmeye başlamış.
Eğer erken bir yumurtlama olmuşsa yerleşme kanamasida olabilir ki inşallah öyledir.
Kimisi adet bitimi ovülasyona girebilirmiş belki seninde öyle olmuştur dicem ama beni dinlersen sen bu günleri kaçırma; )

Yook son adet oldugumdan beri 37 gun gecti en son araligin 3 unde oldum canm. Son korunmasiz iliski 15 gun once oldu insallah kist degildir ya

Yook son adet oldugumdan beri 37 gun gecti en son araligin 3 unde oldum canm. Son korunmasiz iliski 15 gun once oldu insallah kist degildir ya

37 gün epey cokmus normal adet döngün kac gün canım?
Bide sende polikistik over varmi

37 gün epey cokmus normal adet döngün kac gün canım?
Bide sende polikistik over varmi
Hayir canim yok ama bazen 2 ay adet olmadigim da oluyo cok duzensiz ilk adet oldugum zamandan beri boyle dr gitmistim nisanliyken ve yeni evliyken 1 sene once falan gittim en son. Hormonlarda da bisey cikmadi yani bi tane değer olmasi gerekenin 2 rakam altindaymis ama o da sorun olusturmaz dedi bi hap verdi ama yarida biraktim daha once de duzene girmesi icin icmistim ayni haptan cok kilo aldirdi hic bi ise de yaramamisti. Adet dongum bile belli degil yanik

Hayir canim yok ama bazen 2 ay adet olmadigim da oluyo cok duzensiz ilk adet oldugum zamandan beri boyle dr gitmistim nisanliyken ve yeni evliyken 1 sene once falan gittim en son. Hormonlarda da bisey cikmadi yani bi tane değer olmasi gerekenin 2 rakam altindaymis ama o da sorun olusturmaz dedi bi hap verdi ama yarida biraktim daha once de duzene girmesi icin icmistim ayni haptan cok kilo aldirdi hic bi ise de yaramamisti. Adet dongum bile belli degil yanik

Ama bu hiç normal bir durum değil biliyorsun değil mi ?
Her ay düzenli regl görmen lazım..
Sadece hormonlarina baktirman yetersizmiş malesef canım bence sen bu durum için yarin bir doktora git ve anlat takibin yapılsın..

Bence sen hamilesin canım ya bu da yerleşmekanamasi gibi görünüyo çünkü yumurtlamandan 15 gün geçmiş bi test yap

Ama bu hiç normal bir durum değil biliyorsun değil mi ?
Her ay düzenli regl görmen lazım..
Sadece hormonlarina baktirman yetersizmiş malesef canım bence sen bu durum için yarin bir doktora git ve anlat takibin yapılsın..
Evet biliyorum ama alttan muayene falan da oldum evlendikten sonra. Bi sorun yok dediler. Kilom biraz fazla ondan da olabilirmi acaba bu duzensizlik:(

Kesinlikle olabilir kardeşim bak kendimden örnek vereyim benimde son adetim 2 aralıktı , 5 ocakta açık kırmızı renkte kan geldi
Tamam adet oldum dedim (o gün 35.günümdü) bi kaç saat sonrada çok az pembeli leke geldi ve kesildi
Banada böyle hiç olmazdı
4 gün sonra idrar testi kopkoyu çift çizgi;) demekki yerleşme kanamasıymış sen yinede herşeye hazırlıklı ol ama umudunuda yitirme Allah sağlık versin yeterki inşallah olur hayırlısını dile hep

Kesinlikle olabilir kardeşim bak kendimden örnek vereyim benimde son adetim 2 aralıktı , 5 ocakta açık kırmızı renkte kan geldi
Tamam adet oldum dedim (o gün 35.günümdü) bi kaç saat sonrada çok az pembeli leke geldi ve kesildi
Banada böyle hiç olmazdı
4 gün sonra idrar testi kopkoyu çift çizgi:KK66: demekki yerleşme kanamasıymış sen yinede herşeye hazırlıklı ol ama umudunuda yitirme Allah sağlık versin yeterki inşallah olur hayırlısını dile hep
Benim 4 gun surdu ama normalde adetim cok gelirdi bi kere daha boyle oldu ama sonradan adetim sokuldu su anda sokulmedi kesildi tamamen. Seffaf kokusuz bi akinti var sadece ins seninki gibidir Rabbimden hrseyin hayirlisi insallaahhh:)

Yap canım çıkar bence bekleme benim bile yapasim geliyo bata 6 gün var :)
Ah kuzum benim sende mi beklemedesin insallah 6 gun sonunda da kirmiziyi gormezsin de bebisin çalar kapinii :) Allahım hepimize saglikla hayirlisiyla versin Insallah benim daha ilk deneme ama sinir hapi kullaniyorum o yuzden telas yaptm hapi kullanmayi da biraktim ya varsa diye de

Ah kuzum benim sende mi beklemedesin insallah 6 gun sonunda da kirmiziyi gormezsin de bebisin çalar kapinii :) Allahım hepimize saglikla hayirlisiyla versin Insallah benim daha ilk deneme ama sinir hapi kullaniyorum o yuzden telas yaptm hapi kullanmayi da biraktim ya varsa diye de
Çok sağol canim benim ben 5 aydir istiyorum inşallah güzel haberler aliriz Rabbim isteyen herkese versin heyecanla bekliyorum :)

Benim 4 gun surdu ama normalde adetim cok gelirdi bi kere daha boyle oldu ama sonradan adetim sokuldu su anda sokulmedi kesildi tamamen. Seffaf kokusuz bi akinti var sadece ins seninki gibidir Rabbimden hrseyin hayirlisi insallaahhh:)

İnşallah inşallah:) o sevinci Rabbim bütün isteyenlere yaşatsın... bence testi bir an önce yap ki beynini kemirip durmasın ama dediğim gibi kendini herşeye hazırla ve olmasa bile vardır ondada bir hayır...böyle düşün
Akıntı zaten hamileyken artıyo bak eğer sarı renkte sulu bi akıntıysa muhtemelen hamilesindir bide ateşini kontrol et benim normalde regl günümde ateşim düşerdi ama takip ettim düşmedi hiç

Back