Yerleşme kanaması olabilir mi? 🤔

2 sene oldu geçen sene bir kaybım oldu sonrasında tip mide süreci geçirdim yeni yeni başladık stresli günlere yeniden merhaba
Şimdi stres yapmayın diyeceğim ama gerçekten insanın elinde değil. Ya bazıları akışa teslim olmak diyorlar ama ben buna tamamıyla tevekkül diyorum. Yani şöyle bakıyorum Rabbim benim için en hayırlı zamanda nasip edecektir. Evet insanım istiyorum ama vermediği zaman da üzülmüyorum. Çünkü ben O nun benim için yazdığına teslimim. Size de tavsiye ederim çünkü yaşadığımız stres durumu zorlaştırmaktan başka bir işe yaramıyor. Sonuç değişmiyor biz stres yaşadığımızla kalıyoruz. Bu arada kaybınız için çok üzüldüm umarım Rabbim tez ve hayırlı bir vakitte size bu acınızı unutturacak çok tatlı sağlıklı bir evlat nasip etsin

İçimi rahatlattınız ne güzel söylediniz öyle güzel duanız için de teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah tez vakitte

öyle örnekler var. Hatta doğum başladıktan sonra hamile olduğunu anlayanlar varmış güzel olurdu aslında gerçekten
Balayında bir kızla tanışmıştım. 4. Ayıma kadar regli oldum hiçbir belirtim yoktu. 4 aylık hamile olduğumu öğrendim demişti

Kizlar Banada yardimci olabilirmisiniz , Pko var eşiminde sperm testi biraz kötü çıktı ama adet belirtilerim yok 5 gün kaldı adete sadece hafif göğüs şişkinliği var çok az ne düşünüyorsunuz ?

Merhaba sevgili hanımlar bende 5 cm kist çıktı . Düşmesi için doktor Yasmin doğum kontrol hapı yazmıştı 2 3 tane dışında bende kullanmadım. Normalde afet günüm 29 Ağustos'ta. Ama benim 23 Ağustosta hafif kanamalrim oldu 25 agustosta gebelik testi yaptım 1.20 çıktı . Aynı zamnda 25 Ağustosta kist düştüm die muayne olduğumda kistimin hala mevcut olduğunu gördü doktorum aynı zamanda e2 hormonun 328 çıktı. Ama yaklaşık2 haftadır göğüs ağrım kasık ağrım bel ağrım sabh ilk uyanınca bulantı halı baş agrim faln var. Acaba gebe olabilir miyim

Gebe misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…