Evet olabilirMerhaba. Bat 26 Ağustos. Ama iki gün önce çok afedersiniz akıntım pembe geldi.. Erken adet oluyorum zannettim çünkü karın ve bel ağrım şiddetlendi. Pede gelmedi, lavaboya gittiğim zaman sildikçe hafif pembe şekilde akıntı gelmeye devam etti. Sonra kesildi. Dün ve bugün ise akıntılarım normalin dışında gibi ama pembelik yok. Bu yerleşme kanaması olabilir mi
Yorumunuz için teşekkürlerEvet olabilir
Bir test yapabilir sin canım varsa İnşallah bebeğin seninledirYorumunuz için teşekkürler
Henüz adet günüm gelmediği için test yapmak istemiyorum. Daha doğrusu o tek çizgiyi görmek istemiyorumBir test yapabilir sin canım varsa İnşallah bebeğin seninledir
İnşallah canım o zamanHenüz adet günüm gelmediği için test yapmak istemiyorum. Daha doğrusu o tek çizgiyi görmek istemiyorumeğer dayanabilirsem 1 Eylül'de test yapmak istiyorum garanti olsun diye
Ayy inşallah hayırlısıyla.İnşallah canım o zamanbebeğin seninledir İnşallah
Rica ederimYorumunuz için teşekkürler
Dayanabiliraeniz o zamana kadar çok iyi olur erken öğrenmek iyi olmuyor fazla strese sebep oluyor en iyisi geç öğrenmekHenüz adet günüm gelmediği için test yapmak istemiyorum. Daha doğrusu o tek çizgiyi görmek istemiyorumeğer dayanabilirsem 1 Eylül'de test yapmak istiyorum garanti olsun diye
Gerçekten de oyle. Ve en önemlisi insanın kendisini rahat bırakması. diğer aylarım full stresli geçti sonuç hüsran. Bu ay kendimi rahat bıraktım her türlü sonuca da hazırlıklıyımDayanabiliraeniz o zamana kadar çok iyi olur erken öğrenmek iyi olmuyor fazla strese sebep oluyor en iyisi geç öğrenmek
Bazen diyorum keşke 3 4 aylık olduğunda öğrensem vakit geçiverse biran önce diye
Ama ben duramam hiç belirti olmasa da test yapasım geliyor bazenöyle örnekler var. Hatta doğum başladıktan sonra hamile olduğunu anlayanlar varmış güzel olurdu aslında gerçekten
Evet ben de öyleyim. O sebeple evde test bulundurmuyorum.Ama ben duramam hiç belirti olmasa da test yapasım geliyor bazen
Bata 1 hafta var bugün eczanenin önünden geçerken tutamadım kendimi 4 tane aldım birini yaptım bile hemen salak gibi çıkmayacağını bile bileEvet ben de öyleyim. O sebeple evde test bulundurmuyorum.
burada okuduklarımız kafa karıştırıyor aslında çünkü bata bir hafta kala hamile olduğunu öğrenenler gerçekten de var. O sebeple bana saçma gelmiyor bir hafta kala test yapmak. Ama o pozitif görenler istisna sanırım. Gebelik oluşmuşsa bile öyle herkeste bir hafta kala pozitif çıkmıyor.Bata 1 hafta var bugün eczanenin önünden geçerken tutamadım kendimi 4 tane aldım birini yaptım bile hemen salak gibi çıkmayacağını bile bile
Acıdan zevk alıyorum galiba delirmeye başladım
Çıkmıyor evet ben ilk hamileliğimde 5 gün gecikti ona rağmen çok silikti var yok arasıburada okuduklarımız kafa karıştırıyor aslında çünkü bata bir hafta kala hamile olduğunu öğrenenler gerçekten de var. O sebeple bana saçma gelmiyor bir hafta kala test yapmak. Ama o pozitif görenler istisna sanırım. Gebelik oluşmuşsa bile öyle herkeste bir hafta kala pozitif çıkmıyor.
2 sene oldu geçen sene bir kaybım oldu sonrasında tip mide süreci geçirdim yeni yeni başladık stresli günlere yeniden merhabaGüzel bir bakış açısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?