Yerleşme kanaması olabilir mi fikirlerinize ihtiyacım var

bllrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
60
16
28
Kızlar merhaba, ben 1 aralıkta ovülasyon testiyle yumurtlama ve çatlama gördüm ama tam pik olmadan çatlama oldu sanırım tam emin değilim. O gün ve ertesi gün değerlendirdik pcosum var adetim o yüzden düzensiz ve normalde heç geç gelir 35-40 günü bulur yumurtlamayıda erken gördüm 8-9. günde falandı yumurtlama dönemi ve sonrasında ki 1 hafta kasıklarımda sancı oldu sonra geçti bugün kahverengi lekelenmem oldu tam 14 gün sonra sadece peçeteye geliyor bu şekilde yaşayan var mı geç döllenme olabilir mi ve birde eğer yerleşme kanaması ise inşallah öyledir kaç gün sonra test yaptığım da görürüm şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim ❤️

Kızlar merhaba, ben 1 aralıkta ovülasyon testiyle yumurtlama ve çatlama gördüm ama tam pik olmadan çatlama oldu sanırım tam emin değilim. O gün ve ertesi gün değerlendirdik pcosum var adetim o yüzden düzensiz ve normalde heç geç gelir 35-40 günü bulur yumurtlamayıda erken gördüm 8-9. günde falandı yumurtlama dönemi ve sonrasında ki 1 hafta kasıklarımda sancı oldu sonra geçti bugün kahverengi lekelenmem oldu tam 14 gün sonra sadece peçeteye geliyor bu şekilde yaşayan var mı geç döllenme olabilir mi ve birde eğer yerleşme kanaması ise inşallah öyledir kaç gün sonra test yaptığım da görürüm şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim ❤️
Canım Pko varsa ovulasyon testi yapma çünkü çok yanıltıyor insanı. Hep pik gösteriyor bizde. Bende de aynı sıkıntı var. Sana tavsiyem doktor ile bu yola devam et o takip etsin sen değil yoksa yanlış zamanları değerlendirir sen üzülürsün.. eğer bugün lekelenme varsa bence bu günden itibaren değerlendir belki yumurta çatladığı için lekelenme olmuştur ve Pko da şöyle bi sıkıntı var rahim kalınlaşması sorunu. 8.9 günde yumurtlamamışsındır bence çok erken.. inan hevesini kırmak istemem ben senin için söylüyorum çünkü hayal kırıklığı kötü oluyor sonradan.. ve sana tavsiyem bende De Pko sıkıntısı olduğu için doktorum tavsiye etti: d vitamini , demir vitamini , omega3, thncss women , inofolic combi hp kullan.
Bizim hastalığımızda yumurta ya büyümez yada büyür çatlamaz veya çatlasa bile kalitesiz olur.. ama bu saydığım şeyler sana iyi gelecek.. ayrıca ovulasyondan itibaren taze sıkılmış nar suyu iç rahmi kalınlaştırır. Dediğim gibi doktorla takip et yumurtanı Allah gönlümüze göre versin bende çok uğraşıyorum doktorla takip etmeme rağmen …