Yerlesme kanamasi nezaman nasil olur ?

Acil cevap verirseniz çok sevinirim normalde 12 adet olmam gerekiyordu ama 15 geceye doğru kahverengi leke şeklinde geldi ilk başta çok agrım oldu ve daha sonra agrı gecti bugunde sadece lavaboya gittigimde idrarden sonra kahverengi şeklinde kanamam oluyor kafam çok karıştı hafif hafif karın agrım oluyo
Bende adet tarihimin gelecegi gun ayni adet olacak gibi belirtiler yasadim bir damla kadar kahverengi leke geldi.bu kadar adetim 8 gun gecikince test yapmistim.birde ben cok yorgunluk hissediyordum ilk gunler.

Ya ne zormuş anne olmak insanı stres deli ediyor 12 agustos ta olmam gerekiyordu 15 agustos gecesi leke şeklinde geldi ped yine kahverengi leke sadece lavaboya gittimde aynı kahverengi şeklinde offf anlam veremiyorum yoruldum artık

Arkadaşlar birşey sorucam benim adetime 5 -7 gün kala kahverengi akıntı oluyor. Günlük pet takıyorum. Sonradan 3-4 gün sonra kanamam başlıyor. Herşederinde acaba Yerleşme kanamasını diye ümitleniyorum ama normal kanamaya dönünce ümitlerim Boşa çıkıyor. Sizdede böyle oluyormu adetten önce lekeler?

slm kizlar ben aranizda yeniyim ama uzun zamandir sizleri takip ediyorum.. size birse sormak istiyorum ben 1 yillik evliyim ve cocuk istiyorum ama olmadj adetlerim de duzenli her ay zamaninda geliyo bu ayda oyle oldu ama bu ay ilk gun normall geldi ikinci gun bitecek gibi oluyorum sizde bu neden oluyo bilgisi olan yazarsa sevinirim yerlesme kanamasi olabilirmi sizce?? lutfen yazin merak ediyorum :(

Slm ben uzun zamandir bebek istiyorum ama tedaviye yeni baslayabildim 1 yil once 1 dusuk yasadim.gecen gun doktora gittim yumurta sayimi icin 1 vardi 1 gun sonra tekrar gel dedi ve gittigimde yumurta yoktu iliski yasadik gebelik ihtimali nedir bilginiz varmi. Yani yumurta gorunmedi en son gittigimde dollenme olmus olabilir mi

Back