Yerlesme kanamasi nezaman nasil olur ?

Gebelik tedavisi goruyirum.adetime bir hafta var ve kanamam oldu korktum..doktora geldim kan aldirdim sonu bekliyorum.umarim.hamileyimdir..

Valla bende ne yerlesme kanamasi oldu ne de başka bişey. herkeste olmuyo heralde.bende hamilelik boyunca hic leke olmadı

Yerleşme kanaması adetine 10 gun kala olur uçuk pembe seklinde oluyo cnm 😊

Adetten 10 gün önceyse test yapsak belli olur mu peki bana biraz erken miş gibi geldi şimdi benim yaklaşık 10 gün var adetime 1 haftadır hergün ilişkiye girdik tuttuysa ki inşallah öyledir bi kaç gun içinde yerleşmiş midir ay heycan yaptım şimdi bak

Adetten 10 gün önceyse test yapsak belli olur mu peki bana biraz erken miş gibi geldi şimdi benim yaklaşık 10 gün var adetime 1 haftadır hergün ilişkiye girdik tuttuysa ki inşallah öyledir bi kaç gun içinde yerleşmiş midir ay heycan yaptım şimdi bak

Benımde heyecanım buyuk ..
Insallah annelık nasıp olur ısteyen herkese
19-20 sınde adet olucak ama hıc olmak ıstemıyorum .Umarımm hayallerıimiz gercek olur .. hepimizin..

10 gün cok erken bıraz daha beklemekte fayda var ..

Slm arkadaşlar yeni üyeyim.5haftalik hamileyim bugün kahverengi lekelenme oldu korkuyorum tecrübesi bilgisi olan varmı

[QUOTE="trassy123, post: 36485827, mendişelenmiyorum.Korkma cnm okahverengi lekelenmr normal bişey.[/QUOTE]
Bugün doktora gidicem ağrım yok ama endişeleniyorum

merhaba arkadaşlar bende bir doktorun dediğine göre 4 diğerine göre 5 haftalık hamileyim ve birkaç damla kanamam oldu düşük riski var dediler iğne yaptılar ve progestan verdiler istirahat et dediler çok korkuyorum progestan kullanan varmı aranızda.

arkadaşlar ben de 7 hftlk hamileym ve 8gündr kanamam var üstelik parça da gelmişti biz bebeği düşürdk die Dr a gittk bebeğin yaşadğnı öğrendk ama gelişimi çok yavaş dedi %10 yaşama şansı varmış ikiz olabilir mi Dr ikiz olduğunu ilk baktığnda anlamamış olabilir mi kafam çok karıştı benim gibi olan var mı

kızlar yerleşme kanaması dediğimiz şey adet kanamasına benziyor mu renk kıvam olarak?bir de ağrı da yapyor mu acaba?bende bişeyler oluyor ama adet mi görüyorum yoksa yerleşme kanaması mı emin olamadım

Acil cevap verirseniz çok sevinirim normalde 12 adet olmam gerekiyordu ama 15 geceye doğru kahverengi leke şeklinde geldi ilk başta çok agrım oldu ve daha sonra agrı gecti bugunde sadece lavaboya gittigimde idrarden sonra kahverengi şeklinde kanamam oluyor kafam çok karıştı hafif hafif karın agrım oluyo

Back