- Konu Sahibi azrammmmmm
-
Meraba kizlar yerlesme kanamasi supeli iliskiden nezman sonra olur nasil olur yogunlugu rengi ole bise yasadim galiba ama emin olamiyorum nolur aydinlatin beni :?
Bildiğim kadarıyla 10 veya 10 dan bikaç gün sonra canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Meraba kizlar yerlesme kanamasi supeli iliskiden nezman sonra olur nasil olur yogunlugu rengi ole bise yasadim galiba ama emin olamiyorum nolur aydinlatin beni :?
Kızlar 22 temmuzda hasta oldum. Normalden cokcok farklıydı. Sadece 1.5 gün normal kanama oldu. Diğer günler cok cok az geldi günlük 1 ped ancak oluyordu. Böyle yerleşme olabilir mi. 4 günde öne geldi
Yerleşme kanaması adetine 10 gun kala olur uçuk pembe seklinde oluyo cnm 😊
canım yerleşme kanaması bebek yerleştikten 1 2 hafta sonra oldu benim. senin dediğin yumurtlama günü de olan birşey hafif leke geldiğinde yumurtlama gününe denk gelmişte olabilir
Hm anladim canim sanirim yumurtlama gunlerim :)
adetin kaçıncı günündesin sen?
Aderim biteli 10 gun oldu canim
Aderim biteli 10 gun oldu canim
canım adetin biteli 10 gün olmuşsa o yumurtlama lekelenmesidir
Ama yumrrladigim zman lekw flan olmazdi bende leke devam ediyo halaa
leke devam ediorsa yerleşme kanamasıdır bendede devam ediyordu.. yerleştiyse kanda belli olur canım
Ayy ins. Canim hemn test yapmak ta istemiyorum adet gunum gelsnn bakalim senin leke yogunmuydu benim az az akintiyla birlikte geliyo yani akinti yogun leke var yanindada
evt canm benmki hatta 7. haftaya kdr devam etti ve kalbi durmuştu.. inşallah bebiş vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?