Yerlesme kanamasi nezaman nasil olur ?

azrammmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
714
39
53
İstanbul
Meraba kizlar yerlesme kanamasi supeli iliskiden nezman sonra olur nasil olur yogunlugu rengi ole bise yasadim galiba ama emin olamiyorum nolur aydinlatin beni :?

Meraba kizlar yerlesme kanamasi supeli iliskiden nezman sonra olur nasil olur yogunlugu rengi ole bise yasadim galiba ama emin olamiyorum nolur aydinlatin beni :?

Bildiğim kadarıyla 10 veya 10 dan bikaç gün sonra canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar 22 temmuzda hasta oldum. Normalden cokcok farklıydı. Sadece 1.5 gün normal kanama oldu. Diğer günler cok cok az geldi günlük 1 ped ancak oluyordu. Böyle yerleşme olabilir mi. 4 günde öne geldi

Kızlar 22 temmuzda hasta oldum. Normalden cokcok farklıydı. Sadece 1.5 gün normal kanama oldu. Diğer günler cok cok az geldi günlük 1 ped ancak oluyordu. Böyle yerleşme olabilir mi. 4 günde öne geldi

Ole yerleşme olmaz dıye biliyorum ama ustune görme olabilir bence bıse yoktur anlattıklarına gore ama dıkkat etmende fayda var belkı vardır diiye

canım yerleşme kanaması bebek yerleştikten 1 2 hafta sonra oldu benim. senin dediğin yumurtlama günü de olan birşey hafif leke geldiğinde yumurtlama gününe denk gelmişte olabilir

Ayy ins. Canim hemn test yapmak ta istemiyorum adet gunum gelsnn bakalim senin leke yogunmuydu benim az az akintiyla birlikte geliyo yani akinti yogun leke var yanindada

evt canm benmki hatta 7. haftaya kdr devam etti ve kalbi durmuştu.. inşallah bebiş vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…