Merhabalar kusura bakmayın benimde bir sorum olacak 08.12.2024 adet gördüm
04.01 2025 de gece mide bulantısı bas donmesi oldum acile gittik kan verdi beta 1.20 negatif
Ama ben 04.01.2025 de cumartesi günü öğlen gebelik testi yaptim evde tek çizgi çıktı diye koydum ama akşam gelince eve bir baktım ikinci cizgi silik anlamadım adetimede 1 gün kaldi ama kahverengi akıntı geldi
6 ocak 2025 pazartesi günü adet oldum ama ocak 7 sinde salı günü test yaptım silik ikinci cizgi gördüm bugün ocak 9 bugün yaptım yine silik cizgi
Neden böyle olabilir bilgisi olan var mı adetimin 2 günü salı günü yaptığım test
6 ocak 2025 pazartesi günü adet oldum ama ocak 7 sinde salı günü test yaptım silik ikinci cizgi gördüm bugün ocak 9 bugün yaptım yine silik cizgi
Neden böyle olabilir bilgisi olan var mı adet bitimindeki test
Neden böyle olabilir bilgisi olan var mı adet bitimindeki test
Merhaba bende adetim 8 gün geçiktikten sonra lekelenmeler geldi kahverengi şeklinde oturup ağlamıştım genemi olmadı diye sonra baktım devamı gelmedi somra tekrar lekelenme oldu ardından internete yazdım neden olabilir diye yerleşme kanaması yazıyordu hemen gidip test almıştım pozitiff çıkmıştı
Merhaba benim afetimden 5 gün geçti kahverengi lekelenme 1 gün sonra kesildi 3 gündür ara ara hafif kasık ağrım oluyor ama adet olmadım test yapsam çıkarmı bide sol kasığımda sızı oluyor bazen