Yerleşme kanaması nasıl oluyor ?? Yardım lütfennn :)

bulut14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2021
28
-1
25
Kızlar bu konuda hiç bir fikrim yok lütfen yardımcı olun reglime 5 gün var bugün çok açık pembe hafif akıntılarım oldu eşlik eden hafif hafif kramplarım da var sizce hamile olabilir miyim böyle durum yaşayıp hamile olan var mı ? Yerleşme kanaması mı ? Yardımcı olun lütfenn :)

Olabilir. Bende kahverengi gelmişti ama pembe de oluyor.
Bebde de 5 gün once falan gelmişti

Kızlar bu konuda hiç bir fikrim yok lütfen yardımcı olun reglime 5 gün var bugün çok açık pembe hafif akıntılarım oldu eşlik eden hafif hafif kramplarım da var sizce hamile olabilir miyim böyle durum yaşayıp hamile olan var mı ? Yerleşme kanaması mı ? Yardımcı olun lütfenn :)
Adetten 3 gün önce oldu benim 3 gün sürdü açık kahverengi

Kızlar kimse yok mu ? Ben hala çözemedim ne olduğunu :)
Merhaba bende adetim 8 gün geçiktikten sonra lekelenmeler geldi kahverengi şeklinde oturup ağlamıştım genemi olmadı diye sonra baktım devamı gelmedi somra tekrar lekelenme oldu ardından internete yazdım neden olabilir diye yerleşme kanaması yazıyordu hemen gidip test almıştım pozitiff çıkmıştı

Adetten birkaç gün önce gelmişti benim. Oradan anlamıştım zaten. Yine de adet gecikmesini bekleyip sabah ilk idrarla yapın testi.

Adetten birkaç gün önce gelmişti benim. Oradan anlamıştım zaten. Yine de adet gecikmesini bekleyip sabah ilk idrarla yapın testi
Benim de adetim düzenli 5 gün var hafif hafif akıntı şeklinde mide bulantımda var teşekkür ederim ilk defa böyle oldu korktumda biraz

İlk hamilelikte adet günümde kahverengi akıntım olmuştu 1 - 2 damla şeklinde. 2.hamileliğimde adete 3 gün varken pembemsi leke gelmişti. Canım ben adete 6 gün kala öğrenmiştim yarın yap hayırlı haber verirsin inşallahh
Testi ne zaman yapmıştınız yarın yapsam doğru sonuç verirmi acaba

İlk hamilelikte adet günümde kahverengi akıntım olmuştu 1 - 2 damla şeklinde. 2.hamileliğimde adete 3 gün varken pembemsi leke gelmişti. Canım ben adete 6 gün kala öğrenmiştim yarın yap hayırlı haber verirsin inşallahh
Test yaptım sonuç negatif çıktı hamile değilim galiba belirtilerde var ama bilemiyorum kafam çok karıştı

Ben kanama oldugu gun hemen yapmistim ve bariz negatif cikti. Ama 1 hafta sonra yaptim bu sefer pozitif. O yuDen adetinizin geciktigi ilk gun yaparsaniz tam net sonuc verecektir.

Bende adetime beş gün kala wc de iki damla pembe kan geldi adet oluyorum dedim galiba ped koydum ama devamı gelmedi ve sonuç bu

Eklentiler

• Screenshot_20211126_154254_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_20211126_154254_org.telegram.messenger.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 2.471
Benim de adetim düzenli 5 gün var hafif hafif akıntı şeklinde mide bulantımda var teşekkür ederim ilk defa böyle oldu korktumda biraz
Mide bulantısı olmazki 6 haftadan sonra başlar beta hcg yüksek olması lazım
Başka rahatsızlığınız olmasın

Canim birebir ayni durumdayiz bende konu acayim sorayim diyodum sen yazmissin 😁 Aynen benimde adetime 4 gun var aynen benimde bugun pembemsi sarimsi bi akintim oldu yumurtlamadan beride kasik agrilarim var ve hatta bugun 3.gun kafamda bi sersemlik var donuyo gibi midemi cok hafif bulandiriyo bazi kokular rahatsiz ediyo azda olsa.. Senin gibi sabah test yaptim negatif cikti ama arastirmama gore yerlesme kanamasindan 3 veya 4 gun sonra erken gebelik testi sonuc verebiliyormus. Eger yasadigimiz yerlesme ise beta hcg hormonu henuz artmaya baslayacak ben adet gunumde test yapmaya karar verdim beraber yapalim hatta 😊

Canim birebir ayni durumdayiz bende konu acayim sorayim diyodum sen yazmissin 😁 Aynen benimde adetime 4 gun var aynen benimde bugun pembemsi sarimsi bi akintim oldu yumurtlamadan beride kasik agrilarim var ve hatta bugun 3.gun kafamda bi sersemlik var donuyo gibi midemi cok hafif bulandiriyo bazi kokular rahatsiz ediyo azda olsa.. Senin gibi sabah test yaptim negatif cikti ama arastirmama gore yerlesme kanamasindan 3 veya 4 gun sonra erken gebelik testi sonuc verebiliyormus. Eger yasadigimiz yerlesme ise beta hcg hormonu henuz artmaya baslayacak ben adet gunumde test yapmaya karar verdim beraber yapalim hatta 😊
aynen canım baş dönmem kokulardan rahatsız olma var gögüslerim aşırı hassas şişmiş gibi çözemedim bakalım hayırlısı olsun

X