• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması nasil olur kac gun surer hamile miyim

Karabiberimmmmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2022
5
0
1
30
Reglim bittikten 2 gun sonra esimle birlikte korunmasiz bir iliskimiz oldu ve icime bosaldi 6 gun sonra kahvrengi bir akıntı geldi hamile olup olmadigimi ogrenmek icin kan testi verdim negatif cikti ama suan regl gibi kahverengi kirmizi arasi geliyor yerlesme kanamasi olabilir mi kasiklarimda agriyor yardimci olursaniz sevinirim

Reglim bittikten 2 gun sonra esimle birlikte korunmasiz bir iliskimiz oldu ve icime bosaldi 6 gun sonra kahvrengi bir akıntı geldi hamile olup olmadigimi ogrenmek icin kan testi verdim negatif cikti ama suan regl gibi kahverengi kirmizi arasi geliyor yerlesme kanamasi olabilir mi kasiklarimda agriyor yardimci olursaniz sevinirim
benim bazem yumurtalam dönemimde kahverengi akıntım geliyor öyle olabilir

Evet

Yumurta olmadan nasıl dollenecek, yerleşecek ve yerleşme kanaması olacak ki?
Peki şöyle bir soru sorayim madem regl oldum ve bitti 2 gun sonra iliskiye girdim 6 gun sonra neden bu sekilde olmus olabilir ki reglim subat in 2 sinde gorunuyor 12 gun erken regl gibi bisey oldum ki hep duzenli regl oluyorum

Ya aynı şey bende de oluyor şuan bende aynı şekilde iki gün sonra korunmasız beraber olduk bende de 4 gün sonra bir lekelenme oldu bende de her gün kahverengi akıntı oluyor belim ağrıyor neden bende bilmiyorum

Back