U ugurlu41 Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2024 48 0 1 34 18 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Merviisss #21 Merviisss .!.: Benimde seninkiyle aynıydı ve regl oldum sonunda.. doktora da gitmiştim mevsimsel sökülemiyorsunuz dedi. İnşallah siz hamilesinizdir Genişletmek için tıkla... Kan verdim bugun negatif 1.20 cikti
Merviisss .!.: Benimde seninkiyle aynıydı ve regl oldum sonunda.. doktora da gitmiştim mevsimsel sökülemiyorsunuz dedi. İnşallah siz hamilesinizdir Genişletmek için tıkla... Kan verdim bugun negatif 1.20 cikti
M Merviisss Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2024 10 1 1 28 21 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Merviisss #22 ugurlu41 .!.: Kan verdim bugun negatif 1.20 cikti Genişletmek için tıkla... Daha sonra tekrar test yaptınız mı ? Ya da regl oldunuz mu ?
ugurlu41 .!.: Kan verdim bugun negatif 1.20 cikti Genişletmek için tıkla... Daha sonra tekrar test yaptınız mı ? Ya da regl oldunuz mu ?
U ugurlu41 Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2024 48 0 1 34 23 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Merviisss #23 Merviisss .!.: Daha sonra tekrar test yaptınız mı ? Ya da regl oldunuz mu ? Genişletmek için tıkla... Dr gittim 5cm kistim olusmus adet sökturucu verdi onu kulllaniom adetim hala gelmedi 4gundr iciorum bide dogum kontrol hapi verdi kisti eriticekmis baklim yazarim farkli hisey olursa yumurtam catlamamis oyuzden kist olusmus dedi
Merviisss .!.: Daha sonra tekrar test yaptınız mı ? Ya da regl oldunuz mu ? Genişletmek için tıkla... Dr gittim 5cm kistim olusmus adet sökturucu verdi onu kulllaniom adetim hala gelmedi 4gundr iciorum bide dogum kontrol hapi verdi kisti eriticekmis baklim yazarim farkli hisey olursa yumurtam catlamamis oyuzden kist olusmus dedi