Yerlesme kanamasıysa eger 4-6 gün gün icinde deger yükselir idrarda kanda görülür testi o zaman tekrarlayın insallah hamilesindirMerhaba kızlar. Reglime 4 gün var ve dünden beri çizgi şeklinde kahverengi lekenmem oluyor. Her sildiğimde değil ama peçeteye de geliyor. 3 gün önce erken gebelik testi yaptım ama negatifti. Belimde ve kasıklarımda ağrı var. Benmle aynı durumu yaşayanlar yardımcı olabilir mii?? Hamile olabilir miyimmm
İnşallah yaa Allah isteyen herkese nasip etsinYerlesme kanamasıysa eger 4-6 gün gün icinde deger yükselir idrarda kanda görülür testi o zaman tekrarlayın insallah hamilesindir
Yazarsınız burayaİnşallah yaa Allah isteyen herkese nasip etsinRegl oldum diye düşünerek doktordan randevu aldım. Pazartesi günü gidecem. Ama adetim kesildi. Bakalım doktora gidince belli olacak her şey
Sonucun ne oldu acaba benimde durumum aynıMerhaba kızlar. Reglime 4 gün var ve dünden beri çizgi şeklinde kahverengi lekenmem oluyor. Her sildiğimde değil ama peçeteye de geliyor. 3 gün önce erken gebelik testi yaptım ama negatifti. Belimde ve kasıklarımda ağrı var. Benmle aynı durumu yaşayanlar yardımcı olabilir mii?? Hamile olabilir miyimmm
Ayy bende ayniyim, sizin kaç gün kaldi regl olmaniza ?Sonucun ne oldu acaba benimde durumum aynı
2 günüm var olmam için test yaptım bugün sabah ve akşam bu şekilde çıktı ilk resim sabah ikinci akşam yaptığımAyy bende ayniyim, sizin kaç gün kaldi regl olmaniza ?
Hayır bugün de bir kere geldi başk gelmedi oda kulak çöpü ucu kadardı kan gibi değildi zaten çamur gibi koyu sarı kahve rengi bişeydiBu cubuk testleri hic anlamiyorum Inaninkaset testleri tek kullanmisim.. Akintiniz devam ediyor mu peki ? Regl olamazsiniz umarim da birde adet gününuzde test yapin bakalim
Hayır bugün de bir kere geldi başk gelmedi oda kulak çöpü ucu kadardı kan gibi değildi zaten çamur gibi koyu sarı kahve rengi bişeydi
Kahverengi kan rengi gibi mi benim kan rengi gibi değildi amaAyy vala bende bu akinti seylerini kestiremiyorum birkac gün sürer diyorlar normaldir tam kana donusmedikce. Bende de dun aksam basladi ama normalde kahverengi akintindan bir gün sonra regl olurum ve simdi reglime 4 gün var hafif birkac damla geldi simdi sildikce peceteye geliyor kahverengi sulu olmasi regl olacagim gibi hissettiriyor
Hayir kan gibi degil, çamur gibi ve arada sulu hepsi bu insallah nasibimizde vardir diyelimKahverengi kan rengi gibi mi benim kan rengi gibi değildi ama
Amin inşallahHayir kan gibi degil, çamur gibi ve arada sulu hepsi bu insallah nasibimizde vardir diyelim
Ben regl oldum nasip bu kez, 4 gün erken oldumAmin inşallah
Bende regl oldum sanırım öğlenden beri sökülmeye çalışıyor ama günlük pedi bile doldurmadıBen regl oldum nasip bu kez, 4 gün erken oldum
Her seyin hayirlisi olur bizim icin insallah, nasipte varsa olacaktir birgunBende regl oldum sanırım öğlenden beri sökülmeye çalışıyor ama günlük pedi bile doldurmadı
Benim de ayni hemen hemen sizinle ins vardir sizinde.1 aralik gecesi peceteye gelen pembe kan ve 1 gunde durdu belim asiri agrimisti o gece hafif gunluk pedimdede vardi sonra kahverengi lekelenmeyle bitti dun test yaptim negatif cikti acaba erken mi yaptim adete 3gun kaldi kan da cikmaz diye veremiyorum cok erken ogrenenler var sizce hamile olabilirmiyimMerhaba kızlar. Reglime 4 gün var ve dünden beri çizgi şeklinde kahverengi lekenmem oluyor. Her sildiğimde değil ama peçeteye de geliyor. 3 gün önce erken gebelik testi yaptım ama negatifti. Belimde ve kasıklarımda ağrı var. Benmle aynı durumu yaşayanlar yardımcı olabilir mii?? Hamile olabilir miyimmm
Benimde seninkiyle aynıydı ve regl oldum sonunda.. doktora da gitmiştim mevsimsel sökülemiyorsunuz dedi. İnşallah siz hamilesinizdirBenim de ayni hemen hemen sizinle ins vardir sizinde.1 aralik gecesi peceteye gelen pembe kan ve 1 gunde durdu belim asiri agrimisti o gece hafif gunluk pedimdede vardi sonra kahverengi lekelenmeyle bitti dun test yaptim negatif cikti acaba erken mi yaptim adete 3gun kaldi kan da cikmaz diye veremiyorum cok erken ogrenenler var sizce hamile olabilirmiyim
Merhaba adet gecikmesinin 5.gunundeyim dun kan verdim negatif cikti hafta tekrar baklim dediler suanlik bisey gozukmuyor ama umut ediyorum yinede bel ve kasik agrisi lekelenmem var ins vardr.Rabbim yardimcimiz olsun 1daki ay deneriz uzuluyoruz ama zamani var demekki hepimizinBenimde seninkiyle aynıydı ve regl oldum sonunda.. doktora da gitmiştim mevsimsel sökülemiyorsunuz dedi. İnşallah siz hamilesinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?