Yerleşme kanaması mı??????

Merviisss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2024
10
1
1
28
Merhaba kızlar. Reglime 4 gün var ve dünden beri çizgi şeklinde kahverengi lekenmem oluyor. Her sildiğimde değil ama peçeteye de geliyor. 3 gün önce erken gebelik testi yaptım ama negatifti. Belimde ve kasıklarımda ağrı var. Benmle aynı durumu yaşayanlar yardımcı olabilir mii?? Hamile olabilir miyimmm

Yerlesme kanamasıysa eger 4-6 gün gün icinde deger yükselir idrarda kanda görülür testi o zaman tekrarlayın insallah hamilesindir

Yerlesme kanamasıysa eger 4-6 gün gün icinde deger yükselir idrarda kanda görülür testi o zaman tekrarlayın insallah hamilesindir
İnşallah yaa Allah isteyen herkese nasip etsin Regl oldum diye düşünerek doktordan randevu aldım. Pazartesi günü gidecem. Ama adetim kesildi. Bakalım doktora gidince belli olacak her şey

Sonucun ne oldu acaba benimde durumum aynı

Ayy bende ayniyim, sizin kaç gün kaldi regl olmaniza ?
2 günüm var olmam için test yaptım bugün sabah ve akşam bu şekilde çıktı ilk resim sabah ikinci akşam yaptığım

Eklentiler

• IMG_0199.png
    429,3 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_0223.png
    364,8 KB · Görüntüleme: 49
Bu cubuk testleri hic anlamiyorum Inanin kaset testleri tek kullanmisim.. Akintiniz devam ediyor mu peki ? Regl olamazsiniz umarim da birde adet gününuzde test yapin bakalim

Bu cubuk testleri hic anlamiyorum Inanin kaset testleri tek kullanmisim.. Akintiniz devam ediyor mu peki ? Regl olamazsiniz umarim da birde adet gününuzde test yapin bakalim
Hayır bugün de bir kere geldi başk gelmedi oda kulak çöpü ucu kadardı kan gibi değildi zaten çamur gibi koyu sarı kahve rengi bişeydi

Ayy vala bende bu akinti seylerini kestiremiyorum birkac gün sürer diyorlar normaldir tam kana donusmedikce. Bende de dun aksam basladi ama normalde kahverengi akintindan bir gün sonra regl olurum ve simdi reglime 4 gün var hafif birkac damla geldi simdi sildikce peceteye geliyor kahverengi sulu olmasi regl olacagim gibi hissettiriyor
Hayır bugün de bir kere geldi başk gelmedi oda kulak çöpü ucu kadardı kan gibi değildi zaten çamur gibi koyu sarı kahve rengi bişeydi

Kahverengi kan rengi gibi mi benim kan rengi gibi değildi ama

Benim de ayni hemen hemen sizinle ins vardir sizinde.1 aralik gecesi peceteye gelen pembe kan ve 1 gunde durdu belim asiri agrimisti o gece hafif gunluk pedimdede vardi sonra kahverengi lekelenmeyle bitti dun test yaptim negatif cikti acaba erken mi yaptim adete 3gun kaldi kan da cikmaz diye veremiyorum cok erken ogrenenler var sizce hamile olabilirmiyim

Benimde seninkiyle aynıydı ve regl oldum sonunda.. doktora da gitmiştim mevsimsel sökülemiyorsunuz dedi. İnşallah siz hamilesinizdir

Benimde seninkiyle aynıydı ve regl oldum sonunda.. doktora da gitmiştim mevsimsel sökülemiyorsunuz dedi. İnşallah siz hamilesinizdir
Merhaba adet gecikmesinin 5.gunundeyim dun kan verdim negatif cikti hafta tekrar baklim dediler suanlik bisey gozukmuyor ama umut ediyorum yinede bel ve kasik agrisi lekelenmem var ins vardr.Rabbim yardimcimiz olsun 1daki ay deneriz uzuluyoruz ama zamani var demekki hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…