- 30 Kasım 2023
- 97
- 8
- 34
-
- Konu Sahibi mavimsiiii1
Regline ne kadar varKızlar merhaba sizin yorumlarınıza ihtiyacım var .
Temmuzun 5 inde adet oldum .
10 Temmuzda adetim bitti .
Toplam 5 gün sürdü.
2 gün sonra eşimle ilişkiye girdik ama içime boşalma olmadı
Ve dün aniden sancı girdi sol kasıgıma 2-3 saat agrıdı
Tuvalete gitme ihtiyacı duydum .
Ve peçeteye sürdüğümde kırmızı pıhtı şeklinde az miktarda kan geldi
Sonra tekrar sürdüğümde leke şeklinde geldi ve bir daha hiç gelmedi.
Bugün yumurtlama dönemim
Ve aşırı agrım var ..
Böyle adet agrısı giibi
İlişkinin üstünden 11 gün geçti
Sizce bu kanama yerleşme kanaması olabilir mi ?
6 Ağustos’ta olacagımRegline ne kadar var
Kırmızıydı ve pıhtı şeklindeydi fotoğrafını cekmiştim zaten doktora gidrsemAaa mesajını şimdi anladım 11 gün geçti demişsin lekelenme bu 11. Günde mi oldu. Kırmızı gelmesi biraz şaşırtti yerleşme pembe veya kahve rengi gibi olur tam kan rengi gelmez. Umarım güzel sonuçlar alırsın canım. Ama bendede yerleşme kanaması olacağı zaman adet olucagim gibi aşırı ağrı vardı
Daha var yerleşme kanaması reglye yakın olur diye biliyorum6 Ağustos’ta olacagım
Ama yumurtlama dönemindeyim bugün yumurtlama kanaması da olabiliyormuş zaten çocuk istemiyorumAaa mesajını şimdi anladım 11 gün geçti demişsin lekelenme bu 11. Günde mi oldu. Kırmızı gelmesi biraz şaşırtti yerleşme pembe veya kahve rengi gibi olur tam kan rengi gelmez. Umarım güzel sonuçlar alırsın canım. Ama bendede yerleşme kanaması olacağı zaman adet olucagim gibi aşırı ağrı vardı
Değil yerlesme canım ara kanama yaşamış olabilirsin kirmizi olmaz kahve rengi veya pembemsi pıhtı reglide olur geneldeKırmızıydı ve pıhtı şeklindeydi fotoğrafını cekmiştim zaten doktora gidrsem
Gösteririm diye ama bilmiyorum normalde ilk kez basıma geliyor
Değil yerlesme canım ara kanama yaşamış olabilirsin kirmizi olmaz kahve rengi veya pembemsi pıhtı reglide olur genelde
12 sinde ilişkiye girdim 21inde kan geldi ama dahası da gelmedi bugünde yumurtlama gunumAaa mesajını şimdi anladım 11 gün geçti demişsin lekelenme bu 11. Günde mi oldu. Kırmızı gelmesi biraz şaşırtti yerleşme pembe veya kahve rengi gibi olur tam kan rengi gelmez. Umarım güzel sonuçlar alırsın canım. Ama bendede yerleşme kanaması olacağı zaman adet olucagim gibi aşırı ağrı vardı
Bilemedim açıkçası için rahat değilse bir test yao12 sinde ilişkiye girdim 21inde kan geldi ama dahası da gelmedi bugünde yumurtlama gunum
Yerleşme kanaması bu şekilde olmazÇok özür dilerim normalde atmazdım ama strese girdim
Fotoğrafını sizinle de paylaşmak istiyorum
Fotoğrafı arkadaşla paylaşmıştım sizde bakar mısınız yukarıdan birazBilemedim açıkçası için rahat değilse bir test yao
Bu kanama olmadan önce ilişki yaşadın miFotoğrafı arkadaşla paylaşmıştım sizde bakar mısınız yukarıdan biraz
Hayır yaşamadımBu kanama olmadan önce ilişki yaşadın mi
O zaman ara kanamam mı oldu yumurtlamadan dolayı sadece 1 kere geldi zaten daha da gelmediYerleşme kanaması bu şekilde olmaz
Bilemedim ben yerleşme yaşamadım adam gördüklerim kahve yada pembemsi diyorlar dediğim gibi bir test yap bakalımHayır yaşamadım
Sadece adet bittikten 2 gün sonra ilişki yaşadık
Ve hiç bir şekilde olmadı
10 gündür ve tam birleşme de olmadı zaten
İçime kesinlikle boşalmadı