• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı ?

belisss

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2022
79
20
8
29
Kızlar merhaba,
Bu ay yumurtlama dönemini değerlendirdik adetime 3 gün var, göğüslerim çok şiş açıyor ve erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bu sabah ilk idrarla. Akşam üstü 2 3 damlalık kahverengi lekenlenme gördüm. Hafif kasık bel ağrım var böyle belirtiler yaşayıp hamile kalan oldu mu aranızda ?

Kızlar merhaba,
Bu ay yumurtlama dönemini değerlendirdik adetime 3 gün var, göğüslerim çok şiş açıyor ve erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bu sabah ilk idrarla. Akşam üstü 2 3 damlalık kahverengi lekenlenme gördüm. Hafif kasık bel ağrım var böyle belirtiler yaşayıp hamile kalan oldu mu aranızda ?
Olabilir neden olmasın adetiniz geldiğinizde testi tekrarlayın

Kızlar merhaba,
Testv yaptın mı canım sonuç nedir

Kızlar merhaba,
Ayni seyi yaşıyoruz saka gibi 25 mayıs regli gunumdu sabah 11 de kahverengi lekem oldu tum gun toplamda 2 madeni 1 tl buyuklugunde olmustur leke turk kahvesi renginde. Ovulasyon testi ile yumurtladim catladim gynoseed jel ile iliski yasadim ve bulantinkusma hepsi vardi bugun leke gormek beni yıktı 27 mayista test yapacaktim

Back