• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı?

Canım inşallah hayırlısıyla hamilesindir, ama çok panik olma daha sakin kalmaya çalış, herkesde hamilelik belirtisi olacak diye borsey yok ve şuan bende de bir belirti yok ama sanirim test sonuçlarını gördün 🙈 bence bir test al ve yap içinde kuşku kalmasın 🥰
Ay negatifi görünce bida yapmadım ama az önce erken gebelik testi aldım. Lekeler yine geldi bakalım dayanamazsam yaparım adet olcak gibi hissediyorum ama 😢

Merhaba kızlar dün regl olmam gerekiyordu ama olmadım bugün çok az leke şeklinde pembe ve kahverengi az az leke geliyor sizce test yapmalı mıyım beklesem mi bilemedim varmıdır bişey 🥺

Herkesin yerleşme kanaması farklı oluyor. Bazılarının üç gün sürüo bazılarında bir iki damla sadece birgün bazılarında hiç gelmiyor. Benim bole olmuodu sadece bir gün dört beş damla çok koyu geliodu benimki normal adet bence ama seninki olabilir hamilelik
Bende de 3 haftalık gebelik var fakat hiç yerleşme kanaması olmadı

Herkese merhaba . Benimde tecrübeli olan arkadaşlara bir sorum olucakti . Fikri olan varsa çok sevinirim . Ben geçen pazartesi kan tahlili verdim sağlık ocağında . Beta 127 çıktı . Perşembe birdaha verdim 398 çıktı . Benim adet dongulerim kısadır çok 21-24 gün arası . Buna göre bir hafta gecikmiş oldum. Sağlık ocağındaki hemşire tabiki son adet tarihine baktığımızda 4 haftalık olmuş su an deger normal artmış daha yerleşme bile olmamıştır dedi. Hemen kadın doğuma gitmene gerek yok zaten kese gözükmez bir iki hafta içinde gidersin dedi . Biz de tatil olması sebebi ile ol dışına kayınvalidemlere geldik . Dün akşam kahverengi şeklinde akıntım oldu biraz panik yaptim . Hatta yatarken ped taktım sabaha kadar temiz birşey yok . Öğle vakti tekrar peceteye kahverengi olarak gelmiş . Sizce yerleşme kanaması mıdır .yoksa dış gebelik düşük belirtisi olabilir mi ilk hamileliğim biraz panik yaptim dolayisiyla . Yaşayan var mı bu durumu . Hemen acil doktora gitmeli miyim
yoksa biraz daha bekleyeyim de öyle mi gideyim kese de gözükmesi için .

Back