- 13 Ekim 2016
- 3.406
- 6.092
- 158
- Konu Sahibi leialila37
Evet yerleşme kanaması olabilir. Siz yine de her ihtimale karşı ilaç kullanmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
regl olucağımı düşünüp ibucold c kullanmıştım iki kere bir şey olmaz inşallahEvet yerleşme kanaması olabilir. Siz yine de her ihtimale karşı ilaç kullanmayın
Açıkçası ben bu ay hiç ümitli değildim hatta kahverengi lekeyi görünce direkt reglim başladı artık diye düşünmüştüm. Yani yine de hamileliğim kesin değil ama bence siz de ümitsizliğe kapılmayın nasip sonuçta Allah gönlünüze göre versinBende çok az gelmişti ondan sordum. Şimdi iki gün üst üste geldi artık tam gelse de rahat etsem yoksa bole üzülüyorum çünkü biliorum bu regl yerleşme bole olmuo
Çok saolun sizinde. Ama hala da gelmedi. Sadece kahverengi o da çok az günlük pedi bile doldurmuo. Ama iki gün üst üste geldi çok az miktarda bundan öncekilerde sadece birgün çok farklı bir renk gelmişti yani koyu kırmızı kahve arasıydı. Be sadece birgün sürmüştüAçıkçası ben bu ay hiç ümitli değildim hatta kahverengi lekeyi görünce direkt reglim başladı artık diye düşünmüştüm. Yani yine de hamileliğim kesin değil ama bence siz de ümitsizliğe kapılmayın nasip sonuçta Allah gönlünüze göre versin
Ben de her zamanki lekelenmelerimden sanmıştım ama değilmiş. Sabah uyanınca test yaptım belirgin ikinci çizgiyi de gördüm gün içinde kan vermeye gideceğim.Çok saolun sizinde. Ama hala da gelmedi. Sadece kahverengi o da çok az günlük pedi bile doldurmuo. Ama iki gün üst üste geldi çok az miktarda bundan öncekilerde sadece birgün çok farklı bir renk gelmişti yani koyu kırmızı kahve arasıydı. Be sadece birgün sürmüştü
Size normalde hep bu şekilde mi oluo yoksa daha farklı mıydı?? Bende test yapmak istiyorum ama bekliycem biraz daha belki bugün gelir belki psikolojiktirBen de her zamanki lekelenmelerimden sanmıştım ama değilmiş. Sabah uyanınca test yaptım belirgin ikinci çizgiyi de gördüm gün içinde kan vermeye gideceğim.
Bende normalde hep önce kahverengi leke gelir ya aynı gün ya da ertesi gün kan gelmeye başlar. Bu sefer kahverengi leke geldikten sonra beyaz akıntı geldi reglim de bir gün gecikir gecikmez test yaptım. İnşallah siz de mutlu haberi alırsınız hayırlısıyla insan çok üzülüyo test yapıp negatif gördükçe sizi anlıyorum ama yine de bekleme süreci daha zor test yapın kafanız rahat etsin bence.Size normalde hep bu şekilde mi oluo yoksa daha farklı mıydı?? Bende test yapmak istiyorum ama bekliycem biraz daha belki bugün gelir belki psikolojiktir
Belki erkendir diye yapmıyorum. Bunlar bazen psikolojik olarak olabilio. Sizin tamam siz hamilesiniz. Hayırlı olsun artık tam net iki çizgi çıktıysa kesin gibidir. Ben yine bir dört ya da beş gün bekliycem. Çünkü bazen geçilebilio kafaya takmazsam belki hemen gelirBende normalde hep önce kahverengi leke gelir ya aynı gün ya da ertesi gün kan gelmeye başlar. Bu sefer kahverengi leke geldikten sonra beyaz akıntı geldi reglim de bir gün gecikir gecikmez test yaptım. İnşallah siz de mutlu haberi alırsınız hayırlısıyla insan çok üzülüyo test yapıp negatif gördükçe sizi anlıyorum ama yine de bekleme süreci daha zor test yapın kafanız rahat etsin bence.
Hayırlı güzel haberler alırsınız inşallah dualarım sizinleBelki erkendir diye yapmıyorum. Bunlar bazen psikolojik olarak olabilio. Sizin tamam siz hamilesiniz. Hayırlı olsun artık tam net iki çizgi çıktıysa kesin gibidir. Ben yine bir dört ya da beş gün bekliycem. Çünkü bazen geçilebilio kafaya takmazsam belki hemen gelir
Amin çok saolun. Sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Hayırlı güzel haberler alırsınız inşallah dualarım sizinle
merhaba reglim 6 aralıkta bitti. reglim bittikten birkaç gün sonra beyaz yapışkan akıntı geldi. bugün de kanamam olmuş hamile olabilir miyim ne zaman test yapmam gerekiyor? reglimin bitiminin ertesi gününden itibaren ovülasyon testi yapıyorum 10 ve 12 aralıkta çift çizgi gördüm değerlendirdik 11 ve 13 aralığı. yardımcı olun lütfen yerleşme kanaması olabilir miHerkese merhaba Regle 4 gün kala kahverengi aktıntı gelmeye başladı. Normalde de regl olmadan önce kahverengi akıntım gelir ya aynı gün ya da ertesi gün kanama başlar. İki gün kahverengi akıntı geldi ara ara kesildi bugün de hiçbir şey yok. Ara sıra karnıma kramp giriyor sanki reglim başlamış gibi. Bütün regl belirtilerini de taşıyorum ama hala kanamam başlamadığı için de bi umut acaba bu gelen akıntı yerleşme kanaması mıydı diye düşünüyorum. Yerleşme kanaması bu şekilde gelir mi başına gelen var mı? Bir de iki gün önce regl olduğumu düşündüğüm için dün grip hapı falan almıştım aynı zamansa hastayım çünkü. Eğer hamilelik varsa içtiğim ilaçların bi zararı olur mu?
merhaba ilişkinin üzerinden en fazla altı gün geçtiği için şuan hamilelik henüz oluşmamıştır yani kanda veya idrarda görünmez bu durumdayken de yerleşme kanaması olmaz diye biliyorum çünkü yerleşme kanaması regle birkaç gün kala oluyor. Belki kanamanız farklı bi sebepten olmuştur. Reglinize birkaç gün kala erken gebelik testi yapabilirsiniz beklemeniz gerekiyor malesef başka da bir tavsiye gelmiyor aklıma. İnşallah hayırlısıyla beklediğiniz sevinçli haberi alırsınızmerhaba reglim 6 aralıkta bitti. reglim bittikten birkaç gün sonra beyaz yapışkan akıntı geldi. bugün de kanamam olmuş hamile olabilir miyim ne zaman test yapmam gerekiyor? reglimin bitiminin ertesi gününden itibaren ovülasyon testi yapıyorum 10 ve 12 aralıkta çift çizgi gördüm değerlendirdik 11 ve 13 aralığı. yardımcı olun lütfen yerleşme kanaması olabilir mi
Canım hamile misin öğrendin mi acabaHerkese merhaba Regle 4 gün kala kahverengi aktıntı gelmeye başladı. Normalde de regl olmadan önce kahverengi akıntım gelir ya aynı gün ya da ertesi gün kanama başlar. İki gün kahverengi akıntı geldi ara ara kesildi bugün de hiçbir şey yok. Ara sıra karnıma kramp giriyor sanki reglim başlamış gibi. Bütün regl belirtilerini de taşıyorum ama hala kanamam başlamadığı için de bi umut acaba bu gelen akıntı yerleşme kanaması mıydı diye düşünüyorum. Yerleşme kanaması bu şekilde gelir mi başına gelen var mı? Bir de iki gün önce regl olduğumu düşündüğüm için dün grip hapı falan almıştım aynı zamansa hastayım çünkü. Eğer hamilelik varsa içtiğim ilaçların bi zararı olur mu?
evet hamileyim kan testi yaptırdım ama utrasonda görünmedi şuan 4+6 haftalık. Dua edin birkaç güne kese de görünsün kalp atışları da duyulsun inşallahCanım hamile misin öğrendin mi acaba
İnşallah canım çok sevindim Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsinevet hamileyim kan testi yaptırdım ama utrasonda görünmedi şuan 4+6 haftalık. Dua edin birkaç güne kese de görünsün kalp atışları da duyulsun inşallah
aminn Allah razı olsun gönülden isteyen kim varsa ona da nasip etsinİnşallah canım çok sevindim Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kanda çıkmadı hcg değerim 0.39 reglim normalde de geciktiği için gecikmesi benim için bir belirti olmuyor maalesef ama ocakta erken gebelik testi yapacağım umarım çifti görürüm. daha önce hiç adetim bittikten sonra kanamam olmadı o yüzden şüphelendim hastaneye giderken de kesin gözüyle bakıyordum nasip değilmişmerhaba ilişkinin üzerinden en fazla altı gün geçtiği için şuan hamilelik henüz oluşmamıştır yani kanda veya idrarda görünmez bu durumdayken de yerleşme kanaması olmaz diye biliyorum çünkü yerleşme kanaması regle birkaç gün kala oluyor. Belki kanamanız farklı bi sebepten olmuştur. Reglinize birkaç gün kala erken gebelik testi yapabilirsiniz beklemeniz gerekiyor malesef başka da bir tavsiye gelmiyor aklıma. İnşallah hayırlısıyla beklediğiniz sevinçli haberi alırsınız
Merhabalar hayırlı olsun benim de durumum aynı siz kaç gün sonra yaptınız bu testi benim önce kahverengi sonra pembe sonra şeffaf sarı akintiya döndü 3 gündür ve bugün adetim 5 gün geçtiayy bi saat önce yaptım çok çok belirsiz silik bi çizgi çıktı konu açacaktım tam önce size atayım Eki Görüntüle 3176185
Merhaba kusura bakmayın yeni görüyorum mesajınızı. Ben kahverengi akıntı gelip iki gün devam ettikten sonra kesilince yaptım. Test yaptığım ilk gün adetim bir gün gecikmişti o gün ikinci çizgi silik çıktı. Ertesi sabah yaptığımda belirgin çift çizgi çıkmıştıMerhabalar hayırlı olsun benim de durumum aynı siz kaç gün sonra yaptınız bu testi benim önce kahverengi sonra pembe sonra şeffaf sarı akintiya döndü 3 gündür ve bugün adetim 5 gün geçti
Hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin benim hala gelen giden yok sadece şişkinlik akıntı gaz ve kasıklarda ağrı var oda iki gündür öyle pazartesi test yapmıştım evde çıkmadı yarın doktora gitcem çok korkuyorum ya menopozsa diyeMerhaba kusura bakmayın yeni görüyorum mesajınızı. Ben kahverengi akıntı gelip iki gün devam ettikten sonra kesilince yaptım. Test yaptığım ilk gün adetim bir gün gecikmişti o gün ikinci çizgi silik çıktı. Ertesi sabah yaptığımda belirgin çift çizgi çıkmıştı