- 4 Ocak 2020
- 171
- 296
- 53
- Konu Sahibi leialila37
-
Amin Allah razı olsun. Gönlünüzü ferah tutun olumlu düşünün inşallah korktuğunuz gibi bir şey olmazHayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin benim hala gelen giden yok sadece şişkinlik akıntı gaz ve kasıklarda ağrı var oda iki gündür öyle pazartesi test yapmıştım evde çıkmadı yarın doktora gitcem çok korkuyorum ya menopozsa diye
Malesef kanda da negatif çıktı galiba menopoz yoluna girdimAmin Allah razı olsun. Gönlünüzü ferah tutun olumlu düşünün inşallah korktuğunuz gibi bir şey olmaz
merhaba doktora gittiniz mi merak ettim siziMalesef kanda da negatif çıktı galiba menopoz yoluna girdim
Doktor bulamıyorum randevu yok hala adet de olmadım hayırlısı artıkmerhaba doktora gittiniz mi merak ettim sizi
Hakkınızda hayırlısı inşallahDoktor bulamıyorum randevu yok hala adet de olmadım hayırlısı artık
Amin cümlemizin teşekkür ederimHakkınızda hayırlısı inşallah
merhaba ,merhaba reglim 6 aralıkta bitti. reglim bittikten birkaç gün sonra beyaz yapışkan akıntı geldi. bugün de kanamam olmuş hamile olabilir miyim ne zaman test yapmam gerekiyor? reglimin bitiminin ertesi gününden itibaren ovülasyon testi yapıyorum 10 ve 12 aralıkta çift çizgi gördüm değerlendirdik 11 ve 13 aralığı. yardımcı olun lütfen yerleşme kanaması olabilir mi
Bende şuan aynı şekildeyim birde bel ağrım var aşırı şiddetliHerkese merhaba Regle 4 gün kala kahverengi aktıntı gelmeye başladı. Normalde de regl olmadan önce kahverengi akıntım gelir ya aynı gün ya da ertesi gün kanama başlar. İki gün kahverengi akıntı geldi ara ara kesildi bugün de hiçbir şey yok. Ara sıra karnıma kramp giriyor sanki reglim başlamış gibi. Bütün regl belirtilerini de taşıyorum ama hala kanamam başlamadığı için de bi umut acaba bu gelen akıntı yerleşme kanaması mıydı diye düşünüyorum. Yerleşme kanaması bu şekilde gelir mi başına gelen var mı? Bir de iki gün önce regl olduğumu düşündüğüm için dün grip hapı falan almıştım aynı zamansa hastayım çünkü. Eğer hamilelik varsa içtiğim ilaçların bi zararı olur mu?
Merhabalar hamilemisiniz acaba sonuç neoldu?Merhabalar,
Bu ay (geçtiğimiz hafta süreci boyunca) yumurtlama ve doğurganlık dönemlerini değerlendirdik , dün idrardan sonra bir kaç damla açık renk kanama oldu daha sonra kesildi. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi?
(Beklenen adet dönemi 09.01 -14.01.2023 )
Merhaba hafta içi test yaptım silik çizgi çıktı hep bir de bu akşam veya yarın sabah yapıp bakacağım yine ayni silik mi çıkıyor diyeMerhabalar hamilemisiniz acaba sonuç neoldu?
Kusura bakmayın bu arada bugün gördüm mesajıMerhabalar hamilemisiniz acaba sonuç neoldu?
Sizinle bat aynı benimde 9.1 gözüküyor. 1 inden beri sol kasığıma ağrı giriyor ara ara bacaklarıma falan vuruyodu ve göğüslerim şişmişti elleyince çok hafif sızlıuodu ve midemde yanma vardı. Dün akşam yani regliye 4 gün kala bir damla çok açık pembe kan geldi toz pembeydi.ve midem ağrıyordu. Bugün 3 gün kaldı ve test yaptım ama negatif gördüm. Ağrılarım azaldı çok az az kasıklarımda kaldı. Testi erken mi yaptım yoksa hamile değilmiyimMerhabalar,
Bu ay (geçtiğimiz hafta süreci boyunca) yumurtlama ve doğurganlık dönemlerini değerlendirdik , dün idrardan sonra bir kaç damla açık renk kanama oldu daha sonra kesildi. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi?
(Beklenen adet dönemi 09.01 -14.01.2023 )
Merhaba , adet gününüzde test yapın bir de bazen böyle olabiliyormus sanırım. Adet öncesi karışıklık olabiliyormus , adet olmazsaniz bat gününüzde yeniden bir test daha yapı benceSizinle bat aynı benimde 9.1 gözüküyor. 1 inden beri sol kasığıma ağrı giriyor ara ara bacaklarıma falan vuruyodu ve göğüslerim şişmişti elleyince çok hafif sızlıuodu ve midemde yanma vardı. Dün akşam yani regliye 4 gün kala bir damla çok açık pembe kan geldi toz pembeydi.ve midem ağrıyordu. Bugün 3 gün kaldı ve test yaptım ama negatif gördüm. Ağrılarım azaldı çok az az kasıklarımda kaldı. Testi erken mi yaptım yoksa hamile değilmiyimbana da yardım edin lütfen
Sizinle bat aynı benimde 9.1 gözüküyor. 1 inden beri sol kasığıma ağrı giriyor ara ara bacaklarıma falan vuruyodu ve göğüslerim şişmişti elleyince çok hafif sızlıuodu ve midemde yanma vardı. Dün akşam yani regliye 4 gün kala bir damla çok açık pembe kan geldi toz pembeydi.ve midem ağrıyordu. Bugün 3 gün kaldı ve test yaptım ama negatif gördüm. Ağrılarım azaldı çok az az kasıklarımda kaldı. Testi erken mi yaptım yoksa hamile değilmiyimbana da yardım edin lütfen
Ek olarak adet olursanız muhtemelen kimyasal gebelik de yaşamış sayilacaksinizMerhaba , adet gününüzde test yapın bir de bazen böyle olabiliyormus sanırım. Adet öncesi karışıklık olabiliyormus , adet olmazsaniz bat gününüzde yeniden bir test daha yapı bence
Kimyasal gebelik olduğunu nasıl anlayacağım peki?Ek olarak adet olursanız muhtemelen kimyasal gebelik de yaşamış sayilacaksiniz
İlk başta silik de olsa çift çizgi çıkıp daha sonra tek çizgiye döndü ve her ay olduğu gibi o ay da adetin olduysa muhtemelen kimyasal gebelik geçirmiş oluyorsubKimyasal gebelik olduğunu nasıl anlayacağım peki?
Regliden 4 gün önce 1 defa hafif pembe bir damla geldi sonra kesildi bida hiç olmadı bugün 2 gün kaldı bir kaç damla daha geldi çok açık pembe. Göğüslerimdeki ağrı geçti kasıklarımda da kalmadı çok çok hafif ara sıra vuruyor. İnşallah hamileyimdir ama 3.gün kaset test yaptım erken gebelik testi değildi. Negatif gördüm. Acaba hamilemiyim yoksa regli mi olcam bilemedim ya. Erken gebelik testi aldım ama yapmaya korkuyorumİlk başta silik de olsa çift çizgi çıkıp daha sonra tek çizgiye döndü ve her ay olduğu gibi o ay da adetin olduysa muhtemelen kimyasal gebelik geçirmiş oluyorsub
Canım inşallah hayırlısıyla hamilesindir, ama çok panik olma daha sakin kalmaya çalış, herkesde hamilelik belirtisi olacak diye borsey yok ve şuan bende de bir belirti yok ama sanirim test sonuçlarını gördünRegliden 4 gün önce 1 defa hafif pembe bir damla geldi sonra kesildi bida hiç olmadı bugün 2 gün kaldı bir kaç damla daha geldi çok açık pembe. Göğüslerimdeki ağrı geçti kasıklarımda da kalmadı çok çok hafif ara sıra vuruyor. İnşallah hamileyimdir ama 3.gün kaset test yaptım erken gebelik testi değildi. Negatif gördüm. Acaba hamilemiyim yoksa regli mi olcam bilemedim ya. Erken gebelik testi aldım ama yapmaya korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?