Yerleşme kanaması mı?

Amin Allah razı olsun. Gönlünüzü ferah tutun olumlu düşünün inşallah korktuğunuz gibi bir şey olmaz

Merhabalar,

Bu ay (geçtiğimiz hafta süreci boyunca) yumurtlama ve doğurganlık dönemlerini değerlendirdik , dün idrardan sonra bir kaç damla açık renk kanama oldu daha sonra kesildi. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi?
(Beklenen adet dönemi 09.01 -14.01.2023 )

merhaba ,

olabilir takip edin , umarım hamilesinizdir :)

Bende şuan aynı şekildeyim birde bel ağrım var aşırı şiddetli

Merhabalar hamilemisiniz acaba sonuç neoldu?

Merhabalar hamilemisiniz acaba sonuç neoldu?
Merhaba hafta içi test yaptım silik çizgi çıktı hep bir de bu akşam veya yarın sabah yapıp bakacağım yine ayni silik mi çıkıyor diye
Fotoğraflarini da ekledim en belirgin olan 10 dk sonra koyulasti bu şekilde

Eklentiler

• Notes_230104_114852_f02.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 45
  • Notes_230104_114848_294.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 58
  • 1672740899009368784373184763339.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 47
Sizinle bat aynı benimde 9.1 gözüküyor. 1 inden beri sol kasığıma ağrı giriyor ara ara bacaklarıma falan vuruyodu ve göğüslerim şişmişti elleyince çok hafif sızlıuodu ve midemde yanma vardı. Dün akşam yani regliye 4 gün kala bir damla çok açık pembe kan geldi toz pembeydi.ve midem ağrıyordu. Bugün 3 gün kaldı ve test yaptım ama negatif gördüm. Ağrılarım azaldı çok az az kasıklarımda kaldı. Testi erken mi yaptım yoksa hamile değilmiyim bana da yardım edin lütfen

Merhaba , adet gününüzde test yapın bir de bazen böyle olabiliyormus sanırım. Adet öncesi karışıklık olabiliyormus , adet olmazsaniz bat gününüzde yeniden bir test daha yapı bence

Merhaba , adet gününüzde test yapın bir de bazen böyle olabiliyormus sanırım. Adet öncesi karışıklık olabiliyormus , adet olmazsaniz bat gününüzde yeniden bir test daha yapı bence
Ek olarak adet olursanız muhtemelen kimyasal gebelik de yaşamış sayilacaksiniz

Herkese günaydın, güzel bir hafta sonu olması dileğiyle
Kızlar bugün test yaptım fotoğraflarını ekliyorum aşağıya, güzel yorumlarınız benim içi cokkk değerli bat 09.01 pazartesi

Eklentiler

• 20230107_110046.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 40
  • 20230107_110040.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 43
İlk başta silik de olsa çift çizgi çıkıp daha sonra tek çizgiye döndü ve her ay olduğu gibi o ay da adetin olduysa muhtemelen kimyasal gebelik geçirmiş oluyorsub
Regliden 4 gün önce 1 defa hafif pembe bir damla geldi sonra kesildi bida hiç olmadı bugün 2 gün kaldı bir kaç damla daha geldi çok açık pembe. Göğüslerimdeki ağrı geçti kasıklarımda da kalmadı çok çok hafif ara sıra vuruyor. İnşallah hamileyimdir ama 3.gün kaset test yaptım erken gebelik testi değildi. Negatif gördüm. Acaba hamilemiyim yoksa regli mi olcam bilemedim ya. Erken gebelik testi aldım ama yapmaya korkuyorum

Canım inşallah hayırlısıyla hamilesindir, ama çok panik olma daha sakin kalmaya çalış, herkesde hamilelik belirtisi olacak diye borsey yok ve şuan bende de bir belirti yok ama sanirim test sonuçlarını gördün bence bir test al ve yap içinde kuşku kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…