• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı?

leialila37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2020
171
296
53
Herkese merhaba Regle 4 gün kala kahverengi aktıntı gelmeye başladı. Normalde de regl olmadan önce kahverengi akıntım gelir ya aynı gün ya da ertesi gün kanama başlar. İki gün kahverengi akıntı geldi ara ara kesildi bugün de hiçbir şey yok. Ara sıra karnıma kramp giriyor sanki reglim başlamış gibi. Bütün regl belirtilerini de taşıyorum ama hala kanamam başlamadığı için de bi umut acaba bu gelen akıntı yerleşme kanaması mıydı diye düşünüyorum. Yerleşme kanaması bu şekilde gelir mi başına gelen var mı? Bir de iki gün önce regl olduğumu düşündüğüm için dün grip hapı falan almıştım aynı zamansa hastayım çünkü. Eğer hamilelik varsa içtiğim ilaçların bi zararı olur mu?

Son düzenleme:
Herkese merhaba Regle 4 gün kala kahverengi aktıntı gelmeye başladı. Normalde de regl olmadan önce kahverengi akıntım gelir ya aynı gün ya da ertesi gün kanama başlar. İki gün kahverengi akıntı geldi ara ara kesildi bugün de hiçbir şey yok. Ara sıra karnıma kramp giriyor sanki reglim başlamış gibi. Bütün regl belirtilerini de taşıyorum ama hala kanamam başlamadığı için de bi umut acaba bu gelen akıntı yerleşme kanaması mıydı diye düşünüyorum. Yerleşme kanaması bu şekilde gelir mi başına gelen var mı? Bir de iki gün önce regl olduğumu düşündüğüm için dün grip hapı falan almıştım aynı zamansa hastayım çünkü. Eğer hamilelik varsa içtiğim ilaçların bi zararı olur mu?
Biliyor musun birebir aynı şeyleri yaşıyorum. Acaba ne var ama regl gibi geliyor bana çünkü regl öncesi hep kahverengi akıntı gelir benden eğer iki gün daha gelmezse umutlanabilirim.

Herkesin yerleşme kanaması farklı oluyor. Bazılarının üç gün sürüo bazılarında bir iki damla sadece birgün bazılarında hiç gelmiyor. Benim bole olmuodu sadece bir gün dört beş damla çok koyu geliodu benimki normal adet bence ama seninki olabilir hamilelik

Biliyor musun birebir aynı şeyleri yaşıyorum. Acaba ne var ama regl gibi geliyor bana çünkü regl öncesi hep kahverengi akıntı gelir benden eğer iki gün daha gelmezse umutlanabilirim.
benim de reglden önce mutlaka kahverengi akıntım gelir peşinden de kanama başlar günlerdir kanama başlıycak zannediyorum ama başlamadı bir de reglden önce karnıma kramp girer ara ara onu da yaşıyorum iki gündür. Takvime göre bugün reglin ilk günü bekleyeceğim bir iki gün daha başlamazsa test yaparım

Herkesin yerleşme kanaması farklı oluyor. Bazılarının üç gün sürüo bazılarında bir iki damla sadece birgün bazılarında hiç gelmiyor. Benim bole olmuodu sadece bir gün dört beş damla çok koyu geliodu benimki normal adet bence ama seninki olabilir hamilelik
umarım ikimiz de sevindirici hayırlı haberler alırız 🤲🏻

Test yaptınız mı??
ayy bi saat önce yaptım çok çok belirsiz silik bi çizgi çıktı konu açacaktım tam önce size atayım
D9264F2B-757E-4F17-B7C4-38FB7E7CA67D.jpeg

Ben bir kere dediğin gibi olmuştum doktora gitmiştim çünkü test de yapmıştım hamile de değilim regl olmuyorum noluyo diye kahverengi de olsa o bizim için regl sayılıyor demişti iki gün sonra kırmızı olup sonra bitmişti test yap emin ol bence

Başta çok az geldi ben de kanama başlar diye normal ped taktım biraz gelmiş ama pedi doldurmamıştı. Ertesi günler daha da azaldı sonra kesildi.
Bende çok az gelmişti ondan sordum. Şimdi iki gün üst üste geldi artık tam gelse de rahat etsem yoksa bole üzülüyorum çünkü biliorum bu regl yerleşme bole olmuo

Back