I isimsizavukat Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2020 75 33 29 6 Mart 2021 Konu Sahibi isimsizavukat #41 Papatya3546 .!.: Hiç sormayın ben ped koydu afedersiniz damla bile yok sace bi kere hafif kanamam oldu bir daha yok düşünmekten delircem sanırım Genişletmek için tıkla... Düşününce olmuyormuş biz düşünmeyi bırakmaya karar verdik çünkü eşim her regl gününe yakın oldu mu bu sefer oldu mu buseler diye diye bi hal oluyor
Papatya3546 .!.: Hiç sormayın ben ped koydu afedersiniz damla bile yok sace bi kere hafif kanamam oldu bir daha yok düşünmekten delircem sanırım Genişletmek için tıkla... Düşününce olmuyormuş biz düşünmeyi bırakmaya karar verdik çünkü eşim her regl gününe yakın oldu mu bu sefer oldu mu buseler diye diye bi hal oluyor
P Papatya3546 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2019 81 36 30 7 Mart 2021 Konu Sahibi isimsizavukat #42 isimsizavukat .!.: Düşününce olmuyormuş biz düşünmeyi bırakmaya karar verdik çünkü eşim her regl gününe yakın oldu mu bu sefer oldu mu buseler diye diye bi hal oluyor Genişletmek için tıkla... Aynen ya ama şuan adetim 1 gün gecikti düşğnmemek elde değil ya
isimsizavukat .!.: Düşününce olmuyormuş biz düşünmeyi bırakmaya karar verdik çünkü eşim her regl gününe yakın oldu mu bu sefer oldu mu buseler diye diye bi hal oluyor Genişletmek için tıkla... Aynen ya ama şuan adetim 1 gün gecikti düşğnmemek elde değil ya
M mermaid3434 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2021 476 211 34 23 Mart 2021 Konu Sahibi isimsizavukat #43 hanımlar normalde adetim 6-7 gün sürer bu ay sadece 3 gün kanamam oldu ilk gün kahverengi iki gün kırmızı ve sonrasında kesildi bi daha da gelmedi neden olabilir bilen var mı?
hanımlar normalde adetim 6-7 gün sürer bu ay sadece 3 gün kanamam oldu ilk gün kahverengi iki gün kırmızı ve sonrasında kesildi bi daha da gelmedi neden olabilir bilen var mı?