- 25 Aralık 2020
- 75
- 33
- 29
-
- Konu Sahibi isimsizavukat
yumurtlamadan kaç gün sonra oldu kanamanız veya yumurtladınız mıMerhaba,
Dün tuvalette sadece genital bölgemi kurularken bir kanama oldu. Ped koydum ama kirlenmedi bile. Reglime 9 gün var daha. Bugün sabaha karşı şiddetti karın ağrısı ile uyandım tuvalete gittim gaz sancısı olduğunu farkettim. Ve ishal oldum
Yaşamış olduğum kanama yerleşme kanamasımıdır. Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.
Yumurtlama dönemim 17/02 ydi. Zirve olduğu gündü. Üzerinden 5 gün geçmiş oluyoryumurtlamadan kaç gün sonra oldu kanamanız veya yumurtladınız mı
İnşallahinşallahhh öyledir ,
bu kadar erken test yapsan çıkmaz , ağır kaldırma , 1 hafta sonra test yaparsın
Yumurtlama dönemim 17/02 ydi. Zirve olduğu gündü. Üzerinden 5 gün geçmiş oluyoryumurtlamadan kaç gün sonra oldu kanamanız veya yumurtladınız mı
yerleşme olabilir sen ağır kaldırma yükseğe falan uzanma dikkatli ol adetine 2 gün falan bile varsa çıkabilirYumurtlama dönemim 17/02 ydi. Zirve olduğu gündü. Üzerinden 5 gün geçmiş oluyor
Benimde ilk gebeliğimde tam 5 gün sonra olmuştu 2 gün sürmüştü. Aynı gün test yapınca çıkmamıştı hatta. Yerleşme olabilir gibi duruyorYumurtlama dönemim 17/02 ydi. Zirve olduğu gündü. Üzerinden 5 gün geçmiş oluyor
Çok teşekkürleryerleşme olabilir sen ağır kaldırma yükseğe falan uzanma dikkatli ol adetine 2 gün falan bile varsa çıkabilir
inşallah hamilesinizdirÇok teşekkürler
İnşallah Allah hayırlısını nasip etsin. Ama heyecanlandırdınız beniinşallah hamilesinizdir
Test yapma gibi bi niyetim yok son güne kadar bekliycem ☺Benimde ilk gebeliğimde tam 5 gün sonra olmuştu 2 gün sürmüştü. Aynı gün test yapınca çıkmamıştı hatta. Yerleşme olabilir gibi duruyor
Merhaba;Benimde ilk gebeliğimde tam 5 gün sonra olmuştu 2 gün sürmüştü. Aynı gün test yapınca çıkmamıştı hatta. Yerleşme olabilir gibi duruyor
Hakkımızda hayırlısı olsunMerhabalar benimde dün lavobaya gittiğimde 2damla kanama oldu yumurtlama zamanlarımı değerlendirdim.Başkada şuan gelen kanama filan bir şey yok benimde yumurtlama zamanım 2-3gün oldu.ovülasyon kanaması diye gördğm ama şimdi kafam karıştı hayırlısı artık
Merhaba bende sizinle aynı durumdayım test yaptınız mı acaba sonuç ne çıktı?Bugün kan testi verdim varsa kesin orda çıkar bakalım
Sonucunz ne meraktayizBugün kan testi verdim varsa kesin orda çıkar bakalım
Test sonucu çıktı beta hcg 1.20 çıktı doktor negatif dedi. Bugün de regl oldum sayılır maalesef benim olmadı siz inşallah hamilesinizdirMerhaba bende sizinle aynı durumdayım test yaptınız mı acaba sonuç ne çıktı?
Negatif maalesef beta 1.20 çıktıSonucunz ne meraktayiz