Yerleşme kanaması mı

Yanlış yazdım cnm şimdi farkettim kusura bakma karıştırdım
2 hafta 6 gun yaziyor. Umit vermek istemem benim izledigim video ile uyumlu bir hafta. 3.haftada yerlesme oluyormus. Sizinki de 2 hafta 6 gün. Cok umutlanıp kesin oldu demeyin. Sabirla gecikmeyi bekleyin. O zaman direkt kan verin isterseniz.

2 hafta 6 gun yaziyor. Umit vermek istemem benim izledigim video ile uyumlu bir hafta. 3.haftada yerlesme oluyormus. Sizinki de 2 hafta 6 gün. Cok umutlanıp kesin oldu demeyin. Sabirla gecikmeyi bekleyin. O zaman direkt kan verin isterseniz.
İnşallah korkuyorum bir yandan soğan kürü kullandım bişe varsa dusuyormu diye rabbim isteyen herkese versin inşallah çok saolun Allah razı olsun umutlanmiyorum artık hayırlısı neyse rabbim onu versin

İnşallah korkuyorum bir yandan soğan kürü kullandım bişe varsa dusuyormu diye rabbim isteyen herkese versin inşallah çok saolun Allah razı olsun umutlanmiyorum artık hayırlısı neyse rabbim onu versin
Daha yaşınız da genç. Denemeye devam edersiniz. Insallah şimdi vardir yoksa da nefes alacagi vakti bekliyordur. Hayirlisi olsun insallah.

Daha yaşınız da genç. Denemeye devam edersiniz. Insallah şimdi vardir yoksa da nefes alacagi vakti bekliyordur. Hayirlisi olsun insallah.
Sizi çok rahatsız ettim ama son bişey sormak istiyorum ben rüyamda doğum yaptığımı gördüm ve hemen sonraki gün yani dün böyle oldu şimdi hala akıntı geliyor rüya gördüm dediğim gün gece ateş basmıştı ayaklarımı vücudumu iki gündür ısınmıyorm ayaklarım buz gibi sizce doktora gitmeli miyim akıntı durmadigi için... Bide şimdi gozukurmu hamile olduğum teste veya kanda

Hayir gorunmez. Sakince bat gununu bekleyeceksiniz mecburen. Bu süreçte cok kapilmamaya çalışın. Ruya tamamen psikolojik. Kotu kokulu bir akinti degilse bir sorun yoktur. Hepimizde akinti oluyor. Havalar da sogudu patiksiz terliksiz gezmeyin.

Hamilelik hesaplama dan son adet tarihimi yazdm eğer hamileysem 6 günlük yani hamileligin 6. Günündesin diyor mümkün sanırım gebelik oluşumu kafam karıştı daha var adete inşallah hamileyimdir
yumurtlamadan sonrakı 6 . gun mu? o 20 gunluk hamılelık demek olur o da daha testte cıkmaz mısal yaklasık tabı. eger 6 gunlukse adetın baslangıc tarıhınden 6 gun gecmıs olur.

yumurtlamadan sonrakı 6 . gun mu? o 20 gunluk hamılelık demek olur o da daha testte cıkmaz mısal yaklasık tabı. eger 6 gunlukse adetın baslangıc tarıhınden 6 gun gecmıs olur.
Yok cnm eğer varsa öyle bişe 2 hafta 6 günlük ben hesaplayamadm yanlis hesaplamisim Allah razı olsun arkadaş hesapladı

Canım benim adetim gecikti bugün adetimin ikinci günü olması lazım ama olmadm şuan belim ağrıyor bide ilk defa beyaz yapışkan akıntım geldi bugün sol alt karnım git gide büyüdü goguslerimde ağrı yok ama ucu baya şişti yarın test yapsm çıkarmı yoksa adet mi olacgm bekliyim mi

Geciktiysen yap test. Kaset testlerden al. Garanti olsun 3 tane al. Hepsini sabah idrari ile yap. Varsa çıkar.

Aynısida bende oldu bu ay yumurtlamadan sonra iliskiye girdik ve pembe renk akıntım oldu aradan 3 gun gecti dun yani gene ayni sey oldu pembe ama sabah kalktim gene vardı ben anlamadim adetime daha 5 gun var sen test yaptin mi

Aynısida bende oldu bu ay yumurtlamadan sonra iliskiye girdik ve pembe renk akıntım oldu aradan 3 gun gecti dun yani gene ayni sey oldu pembe ama sabah kalktim gene vardı ben anlamadim adetime daha 5 gun var sen test yaptin mi
Benim adetimin üçüncü günü bugün ama hala olmadım 2 yıldır çocuk istiyoruz ama negatifi görmekten korkuyorum biraz daha beklemek istemiyorum çünkü dün gece belimin ağrısından uyuyamadım adet olacak gibi hissediyorum. Su gibi akıntım var bakalım bugünde olmasam yarın yapacağım

Dayanamadım şimdi test yaptım negatif çıktı hamile değilim sanırım ama bu sefer kesin olmuştur dedim malesef yine çift çizgiyi göremedim

1 hafta 10 güne yakın kırmızı çok az kanamam var. İlkin kırmızı oluyor ardından kahverengiye dönüyor, bir kaç saat sonra yine kırmızı geliyor bazense hiç gelmiyor. Şu 1 haftada doğru düzgün adet olamadım. Çok ama çok az kanama yaşıyorum. Kanamam başladığından beri korkunç mide bulantılarım başladı. O kadar halsiz hissediyorum ki bazen, ayakta bile duramıyorum.

Sonuç nedir bilgilendiri misiniz

Sonucun ne oldu canım bende benzer bir durum yaşıyorum

Hala
Sonucun ne oldu canım bende benzer bir durum yaşıyorum
Hala adet olmadım bir hemşireye danıştım bana döllenme 25 inde olmuştur o yüzden negatif çıkması normal erken yapmışsın testi 20 gün geçsin dedi bugün 17 gün oldu adet olmayalı test yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye iki gün daha bekleyeceğim olmazsa doktora gideceğim

Hayırlısı olsun inşallah kuzum

Sonucun ne oldu canım

Sonucun ne oldu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…