Yerleşme kanaması mı

Hayalperest345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2020
20
10
1
27
Sırf bunun için üye oldum 2 yıldır çocuk istiyoruz tüm forumları takip ediyorum birçok şey denedik doktorada gittim ama bir problem yok dedi her seferinde...
Adetim düzenli hiç aksamaz..
Bu ay burdaki kürleri denedik eşim keçi boynuzu kürünü ben de soğan ve havuç kürünü yaptm bolcada kuru incir ceviz gibi şeyler tukettik... Bu ayın 17 su yumurtlama günümdu ve biz 4 günü değerlendirdik yumurtlama günü ilişkiden sonra beyaz yapışkan akıntım oldu iki gün.... Bugün de çok özür dilerim tuvallete giderken farkettim iç çamaşırımda kahverengi akıntı silincede geldi ama bnm adetime daha 10 gün var ve yumurtlama üzerinden 5 gün geçti ilk defa böyle oldu nedir bu yerleşme kanaması olabilirmi onun için erken mi (normalde adet olmadn bir gün önce çok açık kahverengi akıntım olur ama pembeye sonrada kırmızı ya döner bu öyle bişe değil topak topak bilgisi olan yazabilirim lütfen)

Kendim yasamadim bir doktor videosunda izledim. Son adet tarihi ile hesaplanan gebelik haftalarinda 3. Haftada yerlesme oluyor diyordu videoda. Internetten hesap yapip az cok fikir edinebilirsiniz.

Kendim yasamadim bir doktor videosunda izledim. Son adet tarihi ile hesaplanan gebelik haftalarinda 3. Haftada yerlesme oluyor diyordu videoda. Internetten hesap yapip az cok fikir edinebilirsiniz.
Tam anlamadm son adetimin başlangıç tarihinden hesaplayinca mi 3 hafta geçmesi gerekiyor

Hamilelik hesaplama dan son adet tarihimi yazdm eğer hamileysem 6 günlük yani hamileligin 6. Günündesin diyor mümkün sanırım gebelik oluşumu kafam karıştı daha var adete inşallah hamileyimdir

Hamilelik hesaplama dan son adet tarihimi yazdm eğer hamileysem 6 günlük yani hamileligin 6. Günündesin diyor mümkün sanırım gebelik oluşumu kafam karıştı daha var adete inşallah hamileyimdir
Son Adet tarihiniz ilk gunu ne bana soyleyi ben bakayim

17de nasil yumurtladiniz peki

hamilelik ya 4 hafta ya 5 haftalık olur 6 günlük olmaz doktorum söylemişti
Evet banada saçma geldi hani varya internette hesaplama şeyi son adet tarihini. Yazıyorsun arkadaş yaz dedi yazdım 6 günlük diyor ilk defa böyle erken geldi normalde adetten 1 gün önce olur ve pembeye döner acaba erken adetmi olacağım ondan mı

Bisey diyicem ya dün adetimdi ama olmadım bugün bi kova şu taşıdım annemin evine bi anda rahmime ağrı girdi çömelince sonra kahverengi kanaman oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…