Yerleşme kanaması mı? Yerleşme kanamasıysa test yapsam dogru cikarmı?

hayatbeninedenyoruyosun

Madem çok günah oyunu sen bozuyosun.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2022
1.454
1.890
63
Merhaba bat 17 Eylül yani 4 gün var bu akşam istengeldim ve camasirimda kahverengi hir nokta var aklıma direkt yerlesme kanaması geldi ve 4 5 saat takip ettim silme dışında başka kanama gelmedi. Regl olduğum zaman karin agrim vs olur ve basta ufak kanama gelsede 2 saat icinde mutlaka yoğunlaşır. 6 aydır gebelik planlıyorduk ve düzenli ilişki oluyordu. Ben dayanamyip nöbetçi eczaneden test aldim erken gebelik testi aldım bebe time diye bir marka nöbetçi eczane olduğu için seceneklerim yoktu kullanan varmı daha önce? Ve bu kanama olduğunda testin dogru veya pozitif çıkma durumu nedir kanama varken öğrenen var mı? Son olarak yarım saattir kasıklarımda ufacık batmalar oluyor. Sizce hamilemiyim yerleşme kanamasımı

Regl gününe 1 gün kala pembe leke geldi ve 2 gün regl olmayı bekledim . Testi sonra yaptım silik ikinci çizgi ile öğrendim. Akabinde kan verdim . Test yaptın mı sonuç nedir?

Ben hiç yerleşme kanaması yaşamadım bilmiyorum ama 4 gün varsa biraz daha bekleyin derim ben. Adete 2 gün kala çok silik çizgiyle öğrenmiştim.
En azından bi 2 gün daha geçsin.

Ben hiç yerleşme kanaması yaşamadım bilmiyorum ama 4 gün varsa biraz daha bekleyin derim ben. Adete 2 gün kala çok silik çizgiyle öğrenmiştim.
En azından bi 2 gün daha geçsin.
Sabah yaptim ama tek cizgi cikti zaten sanırım adete dönüyor kanamam biraz yoğunlaşmış gibi

Üzülme demek saçma biliyorum ama doğru zamanı,hayırlısı bu ay olsaydı 2 çizgi görürdün hayırlı ve sağlıklı olsun yeter ki.
Amin ben de kendimi bu şekilde avutuyorum zaten insallah sağlıklı olsun vaktini bekliyo demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…