- 10 Mayıs 2022
- 1.454
- 1.890
- 63
- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
-
Ben hiç yerleşme kanaması yaşamadım bilmiyorum ama 4 gün varsa biraz daha bekleyin derim ben. Adete 2 gün kala çok silik çizgiyle öğrenmiştim.Merhaba bat 17 Eylül yani 4 gün var bu akşam istengeldim ve camasirimda kahverengi hir nokta var aklıma direkt yerlesme kanaması geldi ve 4 5 saat takip ettim silme dışında başka kanama gelmedi. Regl olduğum zaman karin agrim vs olur ve basta ufak kanama gelsede 2 saat icinde mutlaka yoğunlaşır. 6 aydır gebelik planlıyorduk ve düzenli ilişki oluyordu. Ben dayanamyip nöbetçi eczaneden test aldim erken gebelik testi aldım bebe time diye bir marka nöbetçi eczane olduğu için seceneklerim yoktu kullanan varmı daha önce? Ve bu kanama olduğunda testin dogru veya pozitif çıkma durumu nedir kanama varken öğrenen var mı? Son olarak yarım saattir kasıklarımda ufacık batmalar oluyor. Sizce hamilemiyim yerleşme kanamasımı
Evet yaptim negatif çıktı sabah ilk idrarla yaptimMerhaba test yaptınız mı
Evet malesef tek çizgiRegl gününe 1 gün kala pembe leke geldi ve 2 gün regl olmayı bekledim . Testi sonra yaptım silik ikinci çizgi ile öğrendim. Akabinde kan verdim . Test yaptın mı sonuç nedir?
Sabah yaptim ama tek cizgi cikti zaten sanırım adete dönüyor kanamam biraz yoğunlaşmış gibiBen hiç yerleşme kanaması yaşamadım bilmiyorum ama 4 gün varsa biraz daha bekleyin derim ben. Adete 2 gün kala çok silik çizgiyle öğrenmiştim.
En azından bi 2 gün daha geçsin.
Üzülme demek saçma biliyorum ama doğru zamanı,hayırlısı bu ay olsaydı 2 çizgi görürdünSabah yaptim ama tek cizgi cikti zaten sanırım adete dönüyor kanamam biraz yoğunlaşmış gibi
Amin ben de kendimi bu şekilde avutuyorum zaten insallah sağlıklı olsun vaktini bekliyo demekkiÜzülme demek saçma biliyorum ama doğru zamanı,hayırlısı bu ay olsaydı 2 çizgi görürdünhayırlı ve sağlıklı olsun yeter ki.
İnşaallah istediğin zaman hayırlı zamandır ve nasip olur canımEvet malesef tek çizgi
amin inşallah her gün dua ediyorum Rabbim hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde naip etsin diyeKıyamam ya
İnşaallah istediğin zaman hayırlı zamandır ve nasip olur canım
Dediğin gibi onun bir vakti var , meleğine tez zamanda kavuşursun inşallahamin inşallah her gün dua ediyorum Rabbim hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde naip etsin diye
İnşallah Rabbim anne baba olmayı hak eden ve isteyen herkese nasip etsin inşallah.Dediğin gibi onun bir vakti var , meleğine tez zamanda kavuşursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?