Yerleşme kanaması mı yaşayanlar bakabilir mi?

Düşük yapmışta olabilirsiniz kimyasal gebelikte olabilir evet ama en iyisi rahatsizliklariniz devam ediyorsa Dr gözükün

Merhaba, kimyasal gebelik belirtleriniz neydi nasıl anladınız?

Merhaba, kimyasal gebelik belirtleriniz neydi nasıl anladınız?
Ben tüm hamilelik belirtileirni yasadım sonra gebelik testim pozitif cıktı kandan test verdim oda yükseldi sonra tam adet gecmesinden 7 gün sonra düstü değerim kanamam basladı cok fazla pıhtı geldi benim o şekilde oldu

Düşük yapmışta olabilirsiniz kimyasal gebelikte olabilir evet ama en iyisi rahatsizliklariniz devam ediyorsa Dr gözükün
Anladım canım yok geçti artık bir rahatsızlığım yok ama ilk kez o zaman böyle bir durum yaşadım ama ağrım sızım olmadı pek .. çok azdı ağrı.

Merhaba . Bir gelişme var mi .İlk gebeligimde bende de bir iki damla kanlı akıntıdan sinra gelmemişti. Her gün olup bitiyordu . Gerçi sağlıksız bir gebelikti ama. Şimdi de kanama yok , kasik ağrıları var . Kesilmeyen ama azalan ağrılar . Öncesinde kesilirdi ağrılar belli saatler . Gerçi hiç bir gebelik bir diğerine benzeyecek diye bir şey yok . Hayırlısı ile gebeyizdir inşallah

Son durumun nedir

amin canımm İnşallah güzel haberleri veririz birbirimize :)
Ayni ay Benim de olmamam gerek dun benimde Pepe akindi geldi. Ama 3gun once test yaptim migde bulandi ve sol kasik agrim var sizce nedri

Eklentiler

• 552C576E-3133-49AE-872D-60D3730DE6D5.jpeg
    58,6 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…