Merhaba herkese iyi aksamlar arkadaslar. Adetim 7 aralıkta oldu diğer adetim 7 ocakta ama 22-23-24aralıkta böyle acık pembe kahverengi tarzı akıntı geldi belim cok ağrıyordu o sıra ve sağ kasıkta ağrı vardı. Sizce yerleşme kanaması mı testte hemen cıkar mı adete daha 10-13 gün var sizce yerlesme kanaması mıdır yardımcı olursanız sevinirim tesekkur ederim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerleşme kanaması mı yaşayanlar bakabilir mi?
- Konu Sahibi aslim0637
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Aralık 2022
- 45
- 4
- 1
- 26
Merhaba sizin dediğinizde aynısını yaşadım ama ben hamile olduğumu öğrendikten sonra yaşadım ama zaten adetim geçmemişti benim de adet olmam gereken gün öğrendim hamile olduğumu kan tahlilindeMerhaba herkese iyi aksamlar arkadaslar. Adetim 7 aralıkta oldu diğer adetim 7 ocakta ama 22-23-24aralıkta böyle acık pembe kahverengi tarzı akıntı geldi belim cok ağrıyordu o sıra ve sağ kasıkta ağrı vardı. Sizce yerleşme kanaması mı testte hemen cıkar mı adete daha 10-13 gün var sizce yerlesme kanaması mıdır yardımcı olursanız sevinirim tesekkur ederim
- 16 Nisan 2022
- 204
- 100
- 33
- 32
Bence hamilesiniz büyük ihtimal ama kahverengi lekeyi takip edin derim sonra kimyasal olma ihtimali varMerhaba herkese iyi aksamlar arkadaslar. Adetim 7 aralıkta oldu diğer adetim 7 ocakta ama 22-23-24aralıkta böyle acık pembe kahverengi tarzı akıntı geldi belim cok ağrıyordu o sıra ve sağ kasıkta ağrı vardı. Sizce yerleşme kanaması mı testte hemen cıkar mı adete daha 10-13 gün var sizce yerlesme kanaması mıdır yardımcı olursanız sevinirim tesekkur ederim
3 gün sürdü gitti bugün yok bugün hiç lekelenme olmadıBence hamilesiniz büyük ihtimal ama kahverengi lekeyi takip edin derim sonra kimyasal olma ihtimali var
- 21 Aralık 2022
- 152
- 96
- 18
- 26
Aynı şeyi yasadım bendeMerhabalar,
Bu ay (geçtiğimiz hafta süreci boyunca) yumurtlama ve doğurganlık dönemlerini değerlendirdik , dün idrardan sonra bir kaç damla açık renk kanama oldu daha sonra kesildi. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi?
(Beklenen adet dönemi 09.01 -14.01.2023 )
Benimde beklenen adet dönemi 07.01.2023 gibi ama adetim düzensiz umarım yerlesme kanamasıdır ikimizind3Aynı şeyi yasadım bende
- 21 Aralık 2022
- 152
- 96
- 18
- 26
Yaa gerçekten mii :) umarım öyledir. Sırt ve bel ağrım çok fazla dün de 2-3 damla açık renk kan geldi peçeteye şüphelenmedim değil ama bilmiyorum , hakkımızda hayırlısı olsun İnşallah :)Benimde beklenen adet dönemi 07.01.2023 gibi ama adetim düzensiz umarım yerlesme kanamasıdır ikimizind3
İnşAllah canım bendede aynı sekilde sırt bel ağrısı ama Rabbim hayırlısını versinYaa gerçekten mii :) umarım öyledir. Sırt ve bel ağrım çok fazla dün de 2-3 damla açık renk kan geldi peçeteye şüphelenmedim değil ama bilmiyorum , hakkımızda hayırlısı olsun İnşallah :)
- 21 Aralık 2022
- 152
- 96
- 18
- 26
Benimde beklenen adet dönemi 07.01.2023 gibi ama adetim düzensiz umarım yerlesme kanamasıdır
amin canımm İnşallah güzel haberleri veririz birbirimize :)İnşAllah canım bendede aynı sekilde sırt bel ağrısı ama Rabbim hayırlısını versin
İnşAllahhamin canımm İnşallah güzel haberleri veririz birbirimize :)
- 12 Kasım 2018
- 127
- 133
- 53
- 42
Bende pazartesı günü wc giddim peceyle sıldım attım sifonu cekmek için gerı dondum peçetede bir damla kan var tekrar peçeteyke kontrol ettım bırdama daha kan var sonra sureklı köntrol ettım hiç bisey yok sık dıye tesıldı anlıcanız varsa adetım 6 da gögüslerım cok sistı acıyor ben bundan iki ay önce tüp bebek transferı oldum negatıf sonuc aldım gecen tekrardan gıttım kist var dedi bana takvıye edıcı bır ilaç verdı onu kullanıyorum simdi aca yerlesme mı dıye dusundum ama test yapamıyorum korkudan
- 10 Şubat 2018
- 12
- 1
- 36
- 27
BİRAZ UZUN AMA KUSURA BAKMAYIN
Hanımlar mrb benimde bi sorum olacak umarım cevaplarsınız eşim yurt dışındaydı 24 aralıkta döndü iki kere geri çekilmeyle ilişkimiz oldu ertesi gün şehir dışına çıktı başka ilişki olmadı 2 gün sonra çok afedersiniz özür diliyorum tuvalete gittiğimde donmuş meni gördüm çamaşırımda normalde dün olmam gereken adeti ilişkiden bi hafta sonra lekelenme tarzında 3 gün yaşadım ilk gün peçeteye sadece ikinci gün bi tık arttı üçüncü gün leke ve bitti ayın birinde bitti ve o günden beri kasık bel ağrısı baş dönmesi mide bulantısı uyku şikayetlerim var doktora gitti leke bittikten 5 gün sonra kan negatif ama rahim kalınlığı 12 mm dedi bi kaç gün sonra tekrarla testi dedi hamile olma ihtimalim var mıdır bu kalınlık kqnamadan 5 gün sonra normal mi fazla mı acaba çok teşekkürler şimdidien
Hanımlar mrb benimde bi sorum olacak umarım cevaplarsınız eşim yurt dışındaydı 24 aralıkta döndü iki kere geri çekilmeyle ilişkimiz oldu ertesi gün şehir dışına çıktı başka ilişki olmadı 2 gün sonra çok afedersiniz özür diliyorum tuvalete gittiğimde donmuş meni gördüm çamaşırımda normalde dün olmam gereken adeti ilişkiden bi hafta sonra lekelenme tarzında 3 gün yaşadım ilk gün peçeteye sadece ikinci gün bi tık arttı üçüncü gün leke ve bitti ayın birinde bitti ve o günden beri kasık bel ağrısı baş dönmesi mide bulantısı uyku şikayetlerim var doktora gitti leke bittikten 5 gün sonra kan negatif ama rahim kalınlığı 12 mm dedi bi kaç gün sonra tekrarla testi dedi hamile olma ihtimalim var mıdır bu kalınlık kqnamadan 5 gün sonra normal mi fazla mı acaba çok teşekkürler şimdidien
Canım hamile misin3 gün sürdü gitti bugün yok bugün hiç lekelenme olmadı
- 10 Şubat 2018
- 12
- 1
- 36
- 27
İnşAllah vardır canım bende hala yapamadım adet günüm gecti korkuyorum sonuctan bende sürekli negatif alıyorumBende pazartesı günü wc giddim peceyle sıldım attım sifonu cekmek için gerı dondum peçetede bir damla kan var tekrar peçeteyke kontrol ettım bırdama daha kan var sonra sureklı köntrol ettım hiç bisey yok sık dıye tesıldı anlıcanız varsa adetım 6 da gögüslerım cok sistı acıyor ben bundan iki ay önce tüp bebek transferı oldum negatıf sonuc aldım gecen tekrardan gıttım kist var dedi bana takvıye edıcı bır ilaç verdı onu kullanıyorum simdi aca yerlesme mı dıye dusundum ama test yapamıyorum korkudan
Hala yapamadım test korkuyorumCanım hamile misin
Bilgim yok balım kan verdin mi tekrar var mıBİRAZ UZUN AMA KUSURA BAKMAYIN
Belki vardır korkmaHala yapamadım test korkuyorum