Yerleşme kanaması mı? Resimliii !!

Sevdacaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2024
23
-2
1
25
Merhaba arkadaşlar Geçen ay şubat 25 te adet oldum bugün nisanın 2 si
Monodoks antibiyotik kullandım 15 gün boyunca henüz adet olmadım bugün böyle bir akıntı geldi adetim geçeli neredeyse bir hafta olacak sizce bu nedir bel ağrım var adet olucakmisim gibi
Dün test yaptım negatif
İlk defa bu kadar geç oldu

Monodoks antibiyotik kullandım 15 gün boyunca henüz adet olmadım bugün böyle bir akıntı geldi adetim geçeli neredeyse bir hafta olacak sizce bu nedir bel ağrım var adet olucakmisim gibi
Dün test yaptım negatif
Antibiyotik gecikme yapar da kan ver varsa cikar bencr reglin sokuluyor sabah olursun gibi

Benimde 9 gün gecikmem var ama enfeksiyon var sanırım aynı akıntı var inşallah gebesinizdir ümit kırmak istemem

Dün test yaptım negatif
Antibiyotik geçiktirmiş olabilr
Bende antibiyotik kullandım vajinal enfeksiyon için adet günümde aynı bu şekil oldu ertesi gün test yaptım cıktı çizgi. Kan ver istersen ben çizgiyi görünce gidip verdm

3 gün gecikme varken yapmıştım negatifi gördüm sonra bidaha yapmadım gebe olmadığımı düşünüyorum pazartesi randevum var enfeksiyon var büyük ihtimal eyer öğüne kadar gelmeze zaten doktor kan testi yapar

Benimde 9 gün gecikmem var ama enfeksiyon var sanırım aynı akıntı var inşallah gebesinizdir ümit kırmak istemem
Siz test yaptınız mı hamilemisiniz
3 gün gecikme varken yapmıştım negatifi gördüm sonra bidaha yapmadım gebe olmadığımı düşünüyorum pazartesi randevum var enfeksiyon var büyük ihtimal eyer öğüne kadar gelmeze zaten doktor kan testi yapar
haberleşelim tekrar bende pazartesiye kadar olmazsam gideyim diye düşünüyorum yada cumartesi sadece bu akıntı için bile gidesim var pek normal bir akıntı degil

Bu tarz bı akıntı normalde değil zaten haber veririm sonucu ben gebelik sanmıyorum şuan kendim açısından

Bende de adete 4 5 gün kala böyle geldi arkasından kahverengi pas lekesi gibi lekeler başladı günde 1 2 kez gelen adet olcam sandım kanamaya dönüşmedi 5 gündür filan sökülmedi kan verdim negatif ağrımda var çok başım dönüyo bide delircem artık

Bende de adete 4 5 gün kala böyle geldi arkasından kahverengi pas lekesi gibi lekeler başladı günde 1 2 kez gelen adet olcam sandım kanamaya dönüşmedi 5 gündür filan sökülmedi kan verdim negatif ağrımda var çok başım dönüyo bide delircem artık
Normalde adetiniz düzenli mi
Ben 31 günde bir olurdum şimdi 36. Gündeyim daha önce hiç böyle olmadım

Back
X