• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerlesme kanamasi mi? Ne yapmaliyim :(

zeypn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2016
8
0
1
Arkadaslar merhaba.fikirlerinize ihtiyacim var.. Benim adetim genellikle duzensizdir (40 gunun uzerinde) hormonal yada baska herhangi bi hastaligim yok cok sukur. Bu ay da 42.gun olmayi beklerken bugun 8 gun gecti uzerinden.goguslerimde aci yok.adetimin 1 hafta oncesinden goguslerim acimaya baslar ve anlarim.dun gece ve bir onceki gece cok az kahverengi lekelenmem oldu.yerlesme kanamasi olabilir diye dusundum.korunmasiz birlikteligim oldu bebek istedgimiz icin.bugun idrar testi yaptim iki tane negatif cikti.daha once doktor tarlusal vermisti sokturucu olarak. Bekleyip tekrar test yapmali miyim yoksa ilaci mi kullanmaliyim?kafam cok karisti.:( yardim edebilecek olan??

Adet öncesi lekelenlemeler olabiliyor. Ama yerleşmede olabilir tabi. 1 hafta bekleyin.haftaya kan testi yaptirin. Fazla beklemeden net bir şekilde öğrenmiş olursunuz

Adet oncesi lekelenmem oluyo evet ama bu defa olanlara gore fazla ve gittikce koyulasip kirmiziya donuyordu.dun ve onceki gece damla damla olmustu ve kesildi aksam saatlerinde oluyo heralde anlamadim cevap icin tesekkurler bu arada

Adet oncesi lekelenmem oluyo evet ama bu defa olanlara gore fazla ve gittikce koyulasip kirmiziya donuyordu.dun ve onceki gece damla damla olmustu ve kesildi aksam saatlerinde oluyo heralde anlamadim cevap icin tesekkurler bu arada

Bence ilaç içme ve bekle . Sonra kan testi yaptr hayırlısı olsun

ben 3 gun lekelenme yasamistim. Omrumde basima gelmemis birsey basima gelmisti. Hevesle bi sure sonra kan tahlili yaptirdim negatif çıktı. Cok üzülmüştüm. Çok bel baglamadan temkinli ol yinede. Gebe de olabilirsin, ama.olmayada bilirsin. En iyisi 1 hafta sonra test yaptir, net sonucu ogrenirsin. :)

ben 3 gun lekelenme yasamistim. Omrumde basima gelmemis birsey basima gelmisti. Hevesle bi sure sonra kan tahlili yaptirdim negatif çıktı. Cok üzülmüştüm. Çok bel baglamadan temkinli ol yinede. Gebe de olabilirsin, ama.olmayada bilirsin. En iyisi 1 hafta sonra test yaptir, net sonucu ogrenirsin. :)
Haklisin bekleyelim o zaman napalim :dua::KK64:

Beklemeyi istiyorum ben de ama bi yandan da eger hamile degilsem sonraki döngum cok bozulmus olacak:110: onu da dusunuyorum .hayirlisi allahtan

Benimde adetmi geçtiğinde kahverengi kırmızı karışık akinti olmuştu . Çogu kişi de olabiliyor . git istersen bi kan testi yaptr

Back