- 15 Kasım 2022
- 52
- 10
- 29
-
- Konu Sahibi selambensim
İçimi rahatlattın canım teşekkür ederim yarın doktor randevum hayırlısı olsunYerleşme kanaması cnm bu inşallah sana tutunur bebiş sağlıkla kucağına alırsın
Evet yerleşme kanamasına benziyo ama siz yine de bi acile gidin benim yerleşme kanamam olduğunda ilaç vermişlerdiKızlar merhaba. Görüntüler için özür diliyorum. Öncelikle normal şartlarda Adet olmam gereken tarih 1-2 gün sonra. Perşembe günü 3-4 tane gebelik testi yaptım. Hepsi pozitif çıktı.Hastaneye gidip kanda test verdim ve beta hcg 64 çıktı. Hamileyim. Pazartesi sabaha kontroller için randevu aldım. Fakat biraz önce benden fotoğraftaki şekilde kanamalar geldi. Çok korkuyorum. Yerleşme kanaması yaşayanlar böyle mi oluyor? Şuan 3 hafta 4 günlük hamileyim. Lütfen bilen kişiler yardımcı olabilir mi?
Yarın sabah 10da doktor randevum yinede acile gitmeli miyim? Şuan çok azaldı bu arada canımEvet yerleşme kanamasına benziyo ama siz yine de bi acile gidin benim yerleşme kanamam olduğunda ilaç vermişlerdi
Sağlıkla kucaklariniza almayı nasip etsin inşallah rabbimİçimi rahatlattın canım teşekkür ederim yarın doktor randevum hayırlısı olsun
Benim kendi fikrim ben olsam giderdimYarın sabah 10da doktor randevum yinede acile gitmeli miyim? Şuan çok azaldı bu arada canım
Sizin kanamaniz nasıldı benim de bugün normalde 15,ncı gün regl gecikmemin dün kahve az bir leke geldi benden gece duşumu aldım bugun öğlene doğru kanamam oldu açık kirmizi böyleKızlar merhaba. Görüntüler için özür diliyorum. Öncelikle normal şartlarda Adet olmam gereken tarih 1-2 gün sonra. Perşembe günü 3-4 tane gebelik testi yaptım. Hepsi pozitif çıktı.Hastaneye gidip kanda test verdim ve beta hcg 64 çıktı. Hamileyim. Pazartesi sabaha kontroller için randevu aldım. Fakat biraz önce benden fotoğraftaki şekilde kanamalar geldi. Çok korkuyorum. Yerleşme kanaması yaşayanlar böyle mi oluyor? Şuan 3 hafta 4 günlük hamileyim. Lütfen bilen kişiler yardımcı olabilir mi?
Sonuç ne oldu cnm benimde adetime 10 gün kala ilk kahverengi akıntı ertesi gün kırmızı akıntı hafif hafif geliyordu sonrasında çoğaldı ama açık renk adet kanaması gibi değil pıltı flan da gelmiyor normalde gelrdi her adetimde 4 gün oldu kanama hala varSizin kanamaniz nasıldı benim de bugün normalde 15,ncı gün regl gecikmemin dün kahve az bir leke geldi benden gece duşumu aldım bugun öğlene doğru kanamam oldu açık kirmizi böyle
Merhaba sizde sonuç nedir şuna aynısını yaşıyorumSonuç ne oldu cnm benimde adetime 10 gün kala ilk kahverengi akıntı ertesi gün kırmızı akıntı hafif hafif geliyordu sonrasında çoğaldı ama açık renk adet kanaması gibi değil pıltı flan da gelmiyor normalde gelrdi her adetimde 4 gün oldu kanama hala var
Merhaba sizde sonuç nedir şuna aynısını yaşıyorum
Durumunuz ne oldu acaba?Sonuç ne oldu cnm benimde adetime 10 gün kala ilk kahverengi akıntı ertesi gün kırmızı akıntı hafif hafif geliyordu sonrasında çoğaldı ama açık renk adet kanaması gibi değil pıltı flan da gelmiyor normalde gelrdi her adetimde 4 gün oldu kanama hala var
Birsey çıkmadı kanama 15 gün devam etti doktora gıttım ilaçla kanamayı durdurduk tekrar adet olunca bkılıcamMerhaba sizde sonuç nedir şuna aynısını yaşıyorum