- 1 Ocak 2025
- 139
- 42
- 13
- 26
Aynısını yaşıyorumBu ay gerçekten büyük bir sürpriz olur eğer varsa, ovulasyon testi kullanıyordum hiç pik göremedim eğer bebeğim varsa gerçekten şok olurum yaklaşık iki senedir uğraşıyoruz, inşallah bende başkalarına derim bende bebeğimi bu şekilde öğrendim diye
KızlarrrKızlar ne yaptınız var mı hamiş olan belirtisi artanbenim belirtiler gittikçe artıyor yaa
Ayy kuzumm çookk sevindimmm çookk hayırlı olsunn sağlıkla al kucağınaaKızlarrrbugün 19.gün
Herşey olabilir balım umudunu kaybetme benim günüm 1 hafta geçtikten sonra negatifti 15.gün yine negatifti 19.gün yaptım bu şekilde öğrendim en iyisi kan ver inşallah vardırAyy kuzumm çookk sevindimmm çookk hayırlı olsunn sağlıkla al kucağınaa♥ bata ne kadar kala öğrendin ya yarın kan verip vermemek arasında direniyorum. Ya çok saçma diyebilirsiniz iki gündür ne yiyorsam çıkarıyorum af edersin inanılmaz kötü midem. Sürekli olarak idrara çıkıyorum kasık ağrım oluyor bacağıma vuruyor enfeksiyon mu gebelik mi bilmiyorum
Oyy Maşallah nasılda nazlanmış annesineHerşey olabilir balım umudunu kaybetme benim günüm 1 hafta geçtikten sonra negatifti 15.gün yine negatifti 19.gün yaptım bu şekilde öğrendim en iyisi kan ver inşallah vardır
Oyy Maşallah nasılda nazlanmış annesineHerşey olabilir balım umudunu kaybetme benim günüm 1 hafta geçtikten sonra negatifti 15.gün yine negatifti 19.gün yaptım bu şekilde öğrendim en iyisi kan ver inşallah vardır
canım benimde aynı şekilde seninkiyle benimde 2 gün sürdü sadece. 5 gün sonra falan da pembe akıntıyla beraber lekem oldu gün içinde 2 defa peçeteye gelecek kadar. Bende yarın kan verecem bat 4 şubat bilmiyorum yaaBenim de şöyle bi durum oldu normalde adet sürem 6 gün falan ama bu ay sadece 1 gün adet oldum kesildi . Kesilmeden önce iki defa pıhtı şeklinde geldi sonra damlalar şeklinde kahverengi kanamam oldu.ped doldurmadı hiçbiri de pazartesi kan vericem inşallah varsa mutlu olurum
Bekle biraz daha gülüm bazen erken çıkmayabiliyor leken yoğun olmazsa korkma bekleOyy Maşallah nasılda nazlanmış annesinebakalım aşkım yarın bi kan vereyim de erkendir belki bilmiyorum çıkmazsa haftaya pazartesi de yaparım yine çıkmazsa sonrası bir iki güne adet olurum
canım benimde aynı şekilde seninkiyle benimde 2 gün sürdü sadece. 5 gün sonra falan da pembe akıntıyla beraber lekem oldu gün içinde 2 defa peçeteye gelecek kadar. Bende yarın kan verecem bat 4 şubat bilmiyorum yaa
Aşkım o lekeyi ayın 19 unda gördüm belirtim de psikolojik de değilse çok arttı çıkmaz mı acaba bilmiyorum ki bat da şubat 4 sanırımBekle biraz daha gülüm bazen erken çıkmayabiliyor leken yoğun olmazsa korkma bekle
En iyisi bekle günün geçsin 1 hafta sonra test yap eğer çıkmazsa kan verirsinAşkım o lekeyi ayın 19 unda gördüm belirtim de psikolojik de değilse çok arttı çıkmaz mı acaba bilmiyorum ki bat da şubat 4 sanırım
Hayrlisi olsun inşallah mübarek aylardaOyy Maşallah nasılda nazlanmış annesinebakalım aşkım yarın bi kan vereyim de erkendir belki bilmiyorum çıkmazsa haftaya pazartesi de yaparım yine çıkmazsa sonrası bir iki güne adet olurum
canım benimde aynı şekilde seninkiyle benimde 2 gün sürdü sadece. 5 gün sonra falan da pembe akıntıyla beraber lekem oldu gün içinde 2 defa peçeteye gelecek kadar. Bende yarın kan verecem bat 4 şubat bilmiyorum yaa
Aşkım o lekeyi ayın 19 unda gördüm belirtim de psikolojik de değilse çok arttı çıkmaz mı acaba bilmiyorum ki bat da şubat 4 sanırımBekle biraz daha gülüm bazen erken çıkmayabiliyor leken yoğun olmazsa korkma bekle
Dayanamayıp yarın bi kan vericem aşkım. En azından çıkmasa da beni bir hafta daha götürür o sonuç. İçim içimi yemez böyleEn iyisi bekle günün geçsin 1 hafta sonra test yap eğer çıkmazsa kan verirsin
Amin gülümHayrlisi olsun inşallah mübarek aylarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?