Yerleşme kanaması mı? Gebelik testi silik çizgi?

Aşkım yumurtlama olamaz yaa adetin gecikmiş adet öncesi olur yumurtlama adet dönemi olmaz İnşallah yerleşmedir. Bence bi kan ver artık
Kızlar merhaba benimde adetim 15 gün gecikti 1-2 gün kahverengi lekelenme gördüm devamı gelmedi testte negatif başına böyle bişey gelen var mı

Aşkım yumurtlama olamaz yaa adetin gecikmiş adet öncesi olur yumurtlama adet dönemi olmaz İnşallah yerleşmedir. Bence bi kan ver artık
Güzelim testte tam pozitif görmeyince gidesim gelmiyor bence bu yumurtlamaydı ya testte neden öyle çikti bilmiyorum, beş gün sonra tekrar test yapıcam bakalım. Ben bazen yumurtlama lekelenmesi yaşıyorum geçen aylarda da yaşadım çünkü dün ovulasyon testi yapmıştım koyu çıktı bugün silikleşti sanırım yumurtam çatladı dün yada bugün ben her ihtimale karşı bugün değerlendiricem inşallah gebelik gebelik okur

Anladım canımm adet zamanı yumurtlama duymamıştım hiç. Her şey olabiliyor demek ki. Hayırlısı olsun ya İnşallah gönlümüzce olurr

Kızlar merhaba benimde adetim 15 gün gecikti 1-2 gün kahverengi lekelenme gördüm devamı gelmedi testte negatif başına böyle bişey gelen var mı
Geç döllenme mi oldu acaba canım bilemedim ki bir kaç gün daha bekle kan ver gebelik yoksa kontrol etsin doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…