- 1 Ocak 2025
- 127
- 36
- 13
- 26
Adet görüp de gebe olmuş olmayı o kadar isterdim ki benim de bu yüzden kafam karışık ama içten içe kendimi hamile gibi hissediyorum nedense bişey yaparken dikkat etmeye falan çalışıyorum yaa ahahamsmAy sizde de inşallah vardır bebişkoya kızlar benimde şöyle bir durum oldu. Adetime 8 gün varken baya şiddetli bir kasık ağrısı ve lekelenme yaşadım hem kahverengi hem kırmızı ama hep lekelenme şeklinde tam adet günümde adet oldum ama çok yoğun değil şimdi de iki gündür midem bulanıyor gebelik hiç geçmemişti aklımdan ama mide bulantısı da kafamı karıştırdı böyle bişey olabilir mi sizce yani adet görüp hamilelik olur mu kafam çok karışıkk :)
Vücüt gerçekten o belirtileri verebiliyor olmasa bile inanamıyorsun ama inanıyorsun garipAslında 2 ped tek değiştirdim içten içe umutlanıyorum haliyle insanız istediğimiz için acaba mı diye düşünüyoruz ama pıhtılı falandı biraz o yüzden yoktur dediğim gibi insanlık halibelirtilerim de kafayı yedirtmek için devam ediyor ama göğüs uçlarım iyice koyulaştı ara ara sağ bazen de sol kasığıma sancı giriyor bir kaç saniye geri geçiyor. Mide bulantısı oluyor bazen çok hafif. Ama bunlar hep kafayı yemem için
Birkaç kez geldi pıhtılı bir şekilde ama bana çok masum geliyor ya o pıhtılar. Yani kan bekleyip pıhtılaşmış ve o şekilde düşüyor zararsız gibi geliyor yani :) bulantım devam ederse yapacağım bakalım tek belirtim bu çünkü başka hiçbir şey yok şuanlık. Hepimiz için hayırlısı ben iki yıldır bebiş istiyorum bazı problemler de var hayatımızda maddi anlamda belki de rabbim bu yüzden nasip etmiyor diyorum ve uzun zamandır da akışına bıraktım eskiden çok kaptırmıştım kendimi hep belirti arar dururdum bıraktım artık. Rabbimiz kaderimize yazdıysa bir gün olacak inşallah sizde çok takmayın salın gitsin :)) birbirimize haber verelim ama olursa olur mu merak ederim ben şimdi sizleri deAdet görüp de gebe olmuş olmayı o kadar isterdim ki benim de bu yüzden kafam karışık ama içten içe kendimi hamile gibi hissediyorum nedense bişey yaparken dikkat etmeye falan çalışıyorum yaa ahahamsmvalla benim pek cesaretim yok test yapıp o tek çizgiyi görmeye senin varsa dene canım pıhtı falan var mı olmaması gerekiyor diyorlar bende vardı
Ay sizde de inşallah vardır bebişkoya kızlar benimde şöyle bir durum oldu. Adetime 8 gün varken baya şiddetli bir kasık ağrısı ve lekelenme yaşadım hem kahverengi hem kırmızı ama hep lekelenme şeklinde tam adet günümde adet oldum ama çok yoğun değil şimdi de iki gündür midem bulanıyor gebelik hiç geçmemişti aklımdan ama mide bulantısı da kafamı karıştırdı böyle bişey olabilir mi sizce yani adet görüp hamilelik olur mu kafam çok karışıkk :)
Gerçekten garipVücüt gerçekten o belirtileri verebiliyor olmasa bile inanamıyorsun ama inanıyorsun garipbu arada bulamadım ya aradımda
Rabbim inşallah nasip eder dualarım sizinleGerçekten garipşehir dışına geldim dün annemlere iki hafta burdayım. Gebe değilsem bu ayı da değerlendiremiyorum. Ama eve iki kişi olarak dönüp eşime sürpriz yapmayı o kadar çook istiyorum kii bu adeti görüp de hamile kalabilen kadınlar biz olalımm lütfeennn
Allah razı olsun Rabbim size de nasip etsin İnşallahRabbim inşallah nasip eder dualarım sizinle
Benim var birtane Allah isteyene nasip etsin ağlamaya da gülmeye de yeter ilerki zamanlarda belkiAllah razı olsun Rabbim size de nasip etsin İnşallah
Oyy MaşallahBenim var birtane Allah isteyene nasip etsin ağlamaya da gülmeye de yeter ilerki zamanlarda belki
Canım test yaptım ama negatif dün çıktığı gibi bile çıkmadı sanırım ben gene çok geç yumurtladım o pembe lekeyi baz alıyorum şimdi deAmin canımm içini ferah tutarak güzel düşünerek uyu sabah da tekrar testini yap ve bize de at İnşallah daha net bi şekilde göz kırpar bebişin
Hayırlısı olsun canım bende birazdan test yapıcam yoktur ama aklımda ki şu var mıdır acaba şüphesi kalksın istiyorum. Yoksa eğer bende ki o pembe leke de yumurtlamaydı sanırım bende erken yumurtladım demek kiCanım test yaptım ama negatif dün çıktığı gibi bile çıkmadı sanırım ben gene çok geç yumurtladım o pembe lekeyi baz alıyorum şimdi de
Yaptım canım bende de yok hiç gölge bile çıkmadıCanım test yaptım ama negatif dün çıktığı gibi bile çıkmadı sanırım ben gene çok geç yumurtladım o pembe lekeyi baz alıyorum şimdi de
Canım bende pcos var yumurtam geç gelişiyor, 15 Ocak'ta 10 mm yumurtam vardı takviye ve insülin ilacı kullanıyorum belki yumurtam anca gelişip çatlamıştır diye de düşündüm çünkü bu ay hiç pik görmedim ovulasyon testi kullanıyordum. Pembe lekeden dolayı yumurtlamadır diye düşünüyorum o yüzden değerlendirdim inşallah tutar, inşallah seninki de tutunur sana canım benimYaptım canım bende de yok hiç gölge bile çıkmadışehir dışındayım şansa pembe leke yumurtlamamsa eğer önceki geceyi değerlendirmiştik ama lekeyi gördüğüm gün yola çıktığım için gecesini değerlendiremedik İnşallah tutar ne diyim
İnşallah tutunur güzelim yaa güzel haberlerle gelelim birbirimizeCanım bende pcos var yumurtam geç gelişiyor, 15 Ocak'ta 10 mm yumurtam vardı takviye ve insülin ilacı kullanıyorum belki yumurtam anca gelişip çatlamıştır diye de düşündüm çünkü bu ay hiç pik görmedim ovulasyon testi kullanıyordum. Pembe lekeden dolayı yumurtlamadır diye düşünüyorum o yüzden değerlendirdim inşallah tutar, inşallah seninki de tutunur sana canım benim
Bende de her zaman olmuyor bu lekelenme yumurtlama döneminde bazen aşırı ıslaklık oluyor bazen hiç olmuyor bazen de böyle lekelenme oluyor çözemedim :)) inşallah birbirimize pozitif haberi verir çiçeğim çok istiyorum gerçektenİnşallah tutunur güzelim yaa güzel haberlerle gelelim birbirimizebende genelde beyaz akıntımla ayın ortalarında kasık ağrılarımla diyordum yumurtlama günlerim herhalde. Bu ay ilk defa pembe leke gördüm kasığıma da sancı giriyordu belki erken yumurtladım bilemiyorum. İnşallah o zaman yumurtlamışımdır ve değerlendirmelerim işe yarar. Sonra ki aya kadar bi değerlendirme yapamıyorum uzağız diye
Alttakinde de var çizgi kan verin benceBende de her zaman olmuyor bu lekelenme yumurtlama döneminde bazen aşırı ıslaklık oluyor bazen hiç olmuyor bazen de böyle lekelenme oluyor çözemedim :)) inşallah birbirimize pozitif haberi verir çiçeğim çok istiyorum gerçektenbugün ovulasyon testi yaptım biraz köyü çikti acaba yumurtladım mıı yoksa gebe miyim bilmiyorum yarın bidaha yapıyım anlaşılır belki :) bak bugün yaptığım testle dün ki testi karşılaştırdım. Sabahın Beşinde yaptım bu arada, aradan sadece 12 saat falan geçmişti, fotoyla oynadım net gözüksün diye, alttaki bugün yaptığım
Ya gölge gibi çıkmış mı sankii en az senin kadar çok istiyorum senden şu hamileyim kelimesini duymayı o yüzden gözlerim oyun mu oynuyor bana bilemedimBende de her zaman olmuyor bu lekelenme yumurtlama döneminde bazen aşırı ıslaklık oluyor bazen hiç olmuyor bazen de böyle lekelenme oluyor çözemedim :)) inşallah birbirimize pozitif haberi verir çiçeğim çok istiyorum gerçektenbugün ovulasyon testi yaptım biraz köyü çikti acaba yumurtladım mıı yoksa gebe miyim bilmiyorum yarın bidaha yapıyım anlaşılır belki :) bak bugün yaptığım testle dün ki testi karşılaştırdım. Sabahın Beşinde yaptım bu arada, aradan sadece 12 saat falan geçmişti, fotoyla oynadım net gözüksün diye, alttaki bugün yaptığım
Evet gülüm çok gölge gibi olunca emin olamadım elimde test kalmadı kan vermeyi düşünüyorum ama korkuyorum daaYa gölge gibi çıkmış mı sankii en az senin kadar çok istiyorum senden şu hamileyim kelimesini duymayı o yüzden gözlerim oyun mu oynuyor bana bilemedimyarın tekrar yap aynen canım daha net belli olur İnşallah yaa ben hiç ovulasyon falan yapmadım bu konu da hiçbir fikrim yok
Kan vermek istiyorum ama negatif görmekten korkuyorum biraz daha beklemek istiyorum inşallah pozitiftirAlttakinde de var çizgi kan verin bence
Adetin geçmiş miydi aşko seninEvet gülüm çok gölge gibi olunca emin olamadım elimde test kalmadı kan vermeyi düşünüyorum ama korkuyorum daa
Güzelim bugün gecikmenin 2.günü ama bu lekeler yerleşme mi yumurtlama mı çözemiyorum kiiAdetin geçmiş miydi aşko seningeçtiyse ver artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?