Çok teşekkür ederim canım yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıp kan vermeye gidicem inşallah bebeğim tutunmuştur banaCanım var gibi görünüyor İnşallah bebeğin seninledir o da yerleşme kanamasıdır İnşallah. Bence kan ver
Bu ay gerçekten büyük bir sürpriz olur eğer varsa, ovulasyon testi kullanıyordum hiç pik göremedim eğer bebeğim varsa gerçekten şok olurum yaklaşık iki senedir uğraşıyoruz, inşallah bende başkalarına derim bende bebeğimi bu şekilde öğrendim diyeBenimde bu şekilde olmuştu şuan 4 yaşında kızım var
İnşallah güzelim bize de haber ver mutlaka sevinelim seninle beraberÇok teşekkür ederim canım yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıp kan vermeye gidicem inşallah bebeğim tutunmuştur bana
İnşallah canımBu ay gerçekten büyük bir sürpriz olur eğer varsa, ovulasyon testi kullanıyordum hiç pik göremedim eğer bebeğim varsa gerçekten şok olurum yaklaşık iki senedir uğraşıyoruz, inşallah bende başkalarına derim bende bebeğimi bu şekilde öğrendim diye
Çok silik çizgi var gibi iki üç gün sonra tekrarlayın bence testi daha net birşey çıkar ortaya. İnşallah vardır bebişKızlar adetim düzensiz ama takviye kullanıyorum iki aydır düzene girdi 35-36 günde oluyorum. Normalde bugün adet günüm erken gebelik testi yaptım çok silik kıl gibi ince çizgi çıktı. Bu testten 4 tane yaptım hiç kuruma bile çıkarmadı marka pro doctor. Testi saat 3 de yaptım akşam beş gibi açık pembe ton da 3-4 damla leke gördüm. Acaba yerleşme midir? Testim sizce pozitif mi?
Tamam canım benim inşallah güzel haberle gelirim buraya, bu arada kalbin ne kadar da güzel başkalarının mutluluğuyla mutlu olabilmek ne büyük nimet. Allah razı olsunİnşallah güzelim bize de haber ver mutlaka sevinelim seninle beraber
Maşallah Allah bağışlasınBenimde bu şekilde olmuştu şuan 4 yaşında kızım var
Atarsan çok sevinirim canım, ben sadece leke gördüm başka belirti yokİnşallah canımben de vücudumda bir gariplik hissettim sanırım adetten önce yaptım bu şekilde 2-3 saat sonra çıktı hala duruyorsa atarım resmini
Yarın yapıcam sanırım çünkü dayanamıyorummm gene pozitif çıkarsa kan veririmÇok silik çizgi var gibi iki üç gün sonra tekrarlayın bence testi daha net birşey çıkar ortaya. İnşallah vardır bebiş
Ay umutlandırmak istemem ama benimde kanamam olmuştu yani tam olarak ne zaman hatırlamıyorumMaşallah Allah bağışlasınbenimde normalde adetim 5/6 gün full kanama olarak sürer aslında bütün hamilelik belirtilerini de yaşadım göğüs uçlarımın kararmasına kadar. Kesin hamileyim diyordum adetime 3 gün kala önce kahverengi lekem oldu gece de adete döndü 2 gün sürdü sadece. Üzerinden 8 gün falan geçti dünde benim açık pembe lekem oldu devam eden kahverengi akıntım var. Adet değil yumurtlama desem daha erken yerleşme olmasını çok isterdim ama o da imkansız çünkü 2 günde olsa adet gördüm
İnşallah canım benim Allah senden de razı olsun ne demek o senin kalbinin güzelliği insan önce kardeşine sonra kendine istemeli Rabbim sizin de tüm isteyenlerin de bizim de kucağımızı boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallahTamam canım benim inşallah güzel haberle gelirim buraya, bu arada kalbin ne kadar da güzel başkalarının mutluluğuyla mutlu olabilmek ne büyük nimet. Allah razı olsun
Ay evet aslında en mantıklısı orada direk çıkar zaten var mı yok mu :) yaa evet insan dayanamıyor Allah’ım inşallah sağlıkla hepimize nasip etsinYarın yapıcam sanırım çünkü dayanamıyorummm gene pozitif çıkarsa kan veririm
Aslında 2 ped tek değiştirdim içten içe umutlanıyorum haliyle insanız istediğimiz için acaba mı diye düşünüyoruz ama pıhtılı falandı biraz o yüzden yoktur dediğim gibi insanlık haliAy umutlandırmak istemem ama benimde kanamam olmuştu yani tam olarak ne zaman hatırlamıyorumyani zamana bırakmak gerek biraz geçince test yap çok mu geldi adet ?
Amin canım çookkk amin Rabbim bizim ve isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahİnşallah canım benim Allah senden de razı olsun ne demek o senin kalbinin güzelliği insan önce kardeşine sonra kendine istemeli Rabbim sizin de tüm isteyenlerin de bizim de kucağımızı boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah
Ay sizde de inşallah vardır bebişkoAslında 2 ped tek değiştirdim içten içe umutlanıyorum haliyle insanız istediğimiz için acaba mı diye düşünüyoruz ama pıhtılı falandı biraz o yüzden yoktur dediğim gibi insanlık halibelirtilerim de kafayı yedirtmek için devam ediyor ama göğüs uçlarım iyice koyulaştı ara ara sağ bazen de sol kasığıma sancı giriyor bir kaç saniye geri geçiyor. Mide bulantısı oluyor bazen çok hafif. Ama bunlar hep kafayı yemem için
Amin canımm içini ferah tutarak güzel düşünerek uyu sabah da tekrar testini yap ve bize de at İnşallah daha net bi şekilde göz kırpar bebişinAmin canım çookkk amin Rabbim bizim ve isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
Amin canım mutlaka haber vericem inşallah ve inşallah güzel haberle gelirim ❤Ay evet aslında en mantıklısı orada direk çıkar zaten var mı yok mu :) yaa evet insan dayanamıyor Allah’ım inşallah sağlıkla hepimize nasip etsinbize de sonucu söyleyinnn ama lütfennn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?