Yerleşme kanaması mı adet mi ?

laleli23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2024
6
2
23
Merhaba kızlar, başıma ilk kez böyle bi durum geldiği için adet mi yoksa yerleşme kanaması mı bilemiyorum korumasız ilişki yaşıyoruz yaklaşık 1 senedir bu ay adetime 6 gün kala kahverengi akıntım olduğunu fark ettim ama genelde kahve rengi leke geldimi ardından adetimde gelirdi bu sefer öyle olmadı her ihtimale karşı ped kullandım fakat pede de pek bulaşmadı sadece peçete ile silerken gelen birşey ilki koyu kahve şeklindeydi sonra soluk pembe kahve karışık yani daha önce yaşamadığım birşey ve rengi de ancak böyle tarif edebiliyorum test yaptım negatif çıktı sizce durumum nedir ? Yurt dışında olduğum için hastane işleri de burda pek iyi değil açıkcası sizce gebelik olsa çıkarmıydı yoksa erken mi yaptım şuan adet tarihime 4 gün kaldı lütfen böyle durum yaşayan varsa bilgilendirsin

yerlesme kanaması olabilir adetiniz gecikince test yapin. normalde yerlesmeden ortalama 4 gun sonra kan testine yansiyor sanirim idrara gelmesi de 1-2 gün surse zaten adet gecikmenize denk geliyor yine

Merhabalar durumunuz ne oldu? Gebelik mi yoksa lekelenme mi?

Son durum nedir?

Son durum nedir?
Ben de geçen yazdım ama cevap alamadım. Benzer durumu yasamistim adetime takvime göre 3 gün sat göre en fazla 5 gün vardı. Pembe kahverengi lekelenme ve sonrasında kesilmiş beyaza dönmüştü. Testler negatifti. Sonrasında da son adet tarihim gibi 15inde de normal adet oldum. Lekelenme belirtilerine çok benziyordu ama neyse ki değilmiş. Negatif çıkınca kist vs gibi durumlardan korkmustum. Bu ay çoğu kişiye oldu. Test negatif ise mecburen bekleyin. Hiç olmazsa geçen aya göre hareket etmiş olursunuz. Yani geçen ay 17si ise 17 sine 20si ise de 20sine kadar beklemeniz daha iyi olur.

Ben 14 gün adet gecikmesi yaşadım sonra doktora gittim gebelik yok her şeyim yolunda adet olmamam için bir neden yok doktor dedi adet olmasan test yap ama bu gün kasıklarım ağrı girdi belim ağrıdı ve şimdi de hafif pembe lekelenmelerim oluyor adet mi yerleşme kanaması mı anlamadım

Regl oldunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…