Yerleşme Kanaması Hk.

akrepmio

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2023
531
120
23
27
Merhaba Hanımlar,

Cuma günü açık pembe bir kaç damla şeklinde bir kanama yaşadım. Reglim son zamanlarda düzensiz ve en son 10 ocakta regli oldum. O günkü lekelenmeden sonra ne gelen var ne giden :)) yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum. Sorum şu ki yerleşme kanamasından ne kadar süre sonra beta kana yansır? Deneyimi olanlar cevap verirse çok sevinirim. Bu ay regli olunca tüp bebeğe başlayacağız o yüzden biraz stresliyim. Ama yaşadığım şey yerleşme kanaması gibiydi. Ben normalde de lekelenme vs görmem reglim direkt sökülerek başlar. Şimdiden teşekkür ederim :))

Ayyyy inşallah güzel hayırlı sonuç olur senin için ve tedaviye ihtiyaç duymazsınız

Yerleşme kanaması olabilir beklenen adetten önce gerçekleşir kanama adete göre çok az renk olarakta daha açık olur.

Adetten 1 gün önce versen de olur sonra cersen de olur hatta şimdi test yapsan bile belli olur

Allah razı olsun amin Adet tarihimi bilmiyorum çünkü düzensiz evde test yaptım dün ancak çıkmadı

Bahsettiğini
bahsettiğiniz kanama yerleşme kanaması da olabilir yumurtlama kanaması da olabilir. Kanamadan bi hafta sonra falan testte çıkar diye düşünüyorum inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalmışsınızdır

Amin Allah razı olsun En son adet tarihim 10 Ocak genelde düzensiz de olsa 35 38 günde bir oluyorum yumurtlama olması için geç olmuş olmaz mı? Benimde aklıma geldi yumurtlama ama bilemedim. Kanamadan bir hafta sonra test vereyim değil mi

Geç ya da erken yumurtlama olabiliyor reglimiz düzensiz olduğu için ama inşallah yerleşme kanamasıdır . Kanamadan 5 6 gün sonra test yapın deniyor

Bugün kan testi verdim negatif çıktı sanırım yaşadığım şey yerleşme kanaması değildi

Hanımlar ben hala regli olmadım yerleşme kanamasından ne kadar süre sonra beta çıkıyor bilgisi deneyimi olanlar yazabilir mi?

lekelenmenin üstünden bugün tam bir hafta geçti. Hala regli olmadım söktürücü kullanmalı mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…