Ayyyy inşallah güzel hayırlı sonuç olur senin için ve tedaviye ihtiyaç duymazsınızMerhaba Hanımlar,
Cuma günü açık pembe bir kaç damla şeklinde bir kanama yaşadım. Reglim son zamanlarda düzensiz ve en son 10 ocakta regli oldum. O günkü lekelenmeden sonra ne gelen var ne giden :)) yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum. Sorum şu ki yerleşme kanamasından ne kadar süre sonra beta kana yansır? Deneyimi olanlar cevap verirse çok sevinirim. Bu ay regli olunca tüp bebeğe başlayacağız o yüzden biraz stresliyim. Ama yaşadığım şey yerleşme kanaması gibiydi. Ben normalde de lekelenme vs görmem reglim direkt sökülerek başlar. Şimdiden teşekkür ederim :))
Allah razı olsun aminAyyyy inşallah güzel hayırlı sonuç olur senin için ve tedaviye ihtiyaç duymazsınız
Yerleşme kanaması olabilir beklenen adetten önce gerçekleşir kanama adete göre çok az renk olarakta daha açık olur.
Adetten 1 gün önce versen de olur sonra cersen de olur hatta şimdi test yapsan bile belli olur
Erken gebelik testi yaptım kanamadan iki gün sonra ancak çıkmadı adet tarihimi bilmiyorum düzensiz olduğu içinEvet test yapsanız varsa çıkar aslında
İnşallah güzel sonuç olur senin içinAllah razı olsun aminAdet tarihimi bilmiyorum çünkü düzensiz evde test yaptım dün ancak çıkmadı
Amin inşallah Allah razı olsun canımİnşallah güzel sonuç olur senin için
bahsettiğiniz kanama yerleşme kanaması da olabilir yumurtlama kanaması da olabilir. Kanamadan bi hafta sonra falan testte çıkar diye düşünüyorum inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalmışsınızdırMerhaba Hanımlar,
Cuma günü açık pembe bir kaç damla şeklinde bir kanama yaşadım. Reglim son zamanlarda düzensiz ve en son 10 ocakta regli oldum. O günkü lekelenmeden sonra ne gelen var ne giden :)) yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum. Sorum şu ki yerleşme kanamasından ne kadar süre sonra beta kana yansır? Deneyimi olanlar cevap verirse çok sevinirim. Bu ay regli olunca tüp bebeğe başlayacağız o yüzden biraz stresliyim. Ama yaşadığım şey yerleşme kanaması gibiydi. Ben normalde de lekelenme vs görmem reglim direkt sökülerek başlar. Şimdiden teşekkür ederim :))
Amin Allah razı olsunBahsettiğini
bahsettiğiniz kanama yerleşme kanaması da olabilir yumurtlama kanaması da olabilir. Kanamadan bi hafta sonra falan testte çıkar diye düşünüyorum inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalmışsınızdır
Geç ya da erken yumurtlama olabiliyor reglimiz düzensiz olduğu için ama inşallah yerleşme kanamasıdır . Kanamadan 5 6 gün sonra test yapın deniyorAmin Allah razı olsunEn son adet tarihim 10 Ocak genelde düzensiz de olsa 35 38 günde bir oluyorum yumurtlama olması için geç olmuş olmaz mı? Benimde aklıma geldi yumurtlama ama bilemedim. Kanamadan bir hafta sonra test vereyim değil mi
Bekleyelim bakalım teşekkür ederim.Rabbim sağlıcakla nasip etsin isteyen herkeseGeç ya da erken yumurtlama olabiliyor reglimiz düzensiz olduğu için ama inşallah yerleşme kanamasıdır . Kanamadan 5 6 gün sonra test yapın deniyor
Amiin rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsinBekleyelim bakalım teşekkür ederim.Rabbim sağlıcakla nasip etsin isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?