Yerleşme Kanaması Hk.

Ya bişey sorabilir miyim herkeste yerleşme kanaması ya da gebelik belirtisi olacak diye bi kaide var mı acaba bende gebelik şüpheleniyorum da bu ay ama ne belirtim var ne de yerleşme kanaması
Yok canım kimi hiç belirti olmadan hamile kaldıgını öğreniyor o kişiden kişiye değişiyor

Yok canım kimi hiç belirti olmadan hamile kaldıgını öğreniyor o kişiden kişiye değişiyor
İnşallah bunlardan biri de benimdir hiç belirtim yok psikolojik olarak bakarsak tabi kesin 9 aylık hamileyim de bütün herşeyi yaşadım ama gerçekte hiçbişey yok sadece çok ilginç bi şekilde hiç idrar yanması olmazken çok dikkat ederim iç çamaşırıma günde 3 4 kere değiştiririm ütülemeden giymem çok ilginç ki bu ay idrar yanmam oldu

Merhaba kızlar benımde son adetim 5 Ocak pcosum adet duzensizlim var ovulasyonda adetten berı yumurtlamayıda gormedım bu sabahtan berı peçeteye her sildiğimde kahve rengı pıhtı görüyorum onun dışında gelmıyo belımde ve kasıgımdada ara ara ağrılar oluyo böyle olan varmı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…