Ben söyledim fesat oldum kadının düşmanı kadın oldu :)

Biraz abartmışsiniz hanımlar.Tamam haklısınız konu sahibi o görseli atmasaydi iyiydi ama yok erkekler de okuo,yok görürlerse nolurgörürlerse görsünler yani nolmus.Sanki kızcağız bı tarafını çekip attı.Abartmayin ve uzatmayın bence artık.Testiniz silik çıkmış konu sahibi.Ben hiç lekelenme yaşamadım gebeligimde o konu hakkında yorum yapamicam.Yerlesme kanaması da olabilir,progestana ihtiyaç duyan bir gebelik de olabilir.Mutlaka doktora görünün.Hayirli olsun,sağlıklı gebelikler dilerim

Ben söyledim fesat oldum kadının düşmanı kadın oldu :)
Olsun doğru birdir. Aklim almıyor benim bu tür şeyler insan nasil atabilir. Biride esinin spermi kristalleşiyormus onu atmıştı. Bazi seyler mahremdir.ben doktora cat çıkarıp gösteremem istemeden o doktorum olduğu halde sürekli gittigim hâlde. Burda nedir bu ayip gerçekten mide bulantısını geçelim bulanir ayri ama bu bulantidan cok öte bişey

insanlar tedirgin oluyor ve atıyor millet götünü başını çekip atıyor sorun olmuyor ben yerlesme kanaması mı diye paylastığım seyi atınca rezil olan ben mi oluyorum abartmayın cidden

yahu bir tarafımı cekip atmadım minik bir bezin üstüne cikolata değdiğini düsünün onu abartıp durdular ya

yahu bir tarafımı cekip atmadım minik bir bezin üstüne cikolata değdiğini düsünün onu abartıp durdular ya
Ben sizi anliorum.Ama bu site ne yazık ki böyle.Dusmanca tavırlar,eleştiriler.Yardim etmek yok anca suçlama.Kadin kadının kurdudur deyiminin vücut bulmuş halidir bu site.Bosuna yormayın kendinizi.

yahu bırakın şu mahrem ayaklarını eşleriniz sosyal medyada tonlarca göt am görüyor yani haberiniz olsun boş yapıp durmayın yorumun yoksa bos yapma fikrinde olmasın konuma bos yapacaklar cıksın direk

insanlar tedirgin oluyor ve atıyor millet götünü başını çekip atıyor sorun olmuyor ben yerlesme kanaması mı diye paylastığım seyi atınca rezil olan ben mi oluyorum abartmayın cidden
valla g.tunu basini cekenlerede alkış yapılmıyor. Burda kim doktor? Bilir kişi kimse yok. Normalde adet 1 hafta gecikmeden test yapmayın der doktolar. Neden çünkü test yaparsın pozitif çıkar 1 hafta icinde kanama olabilir kimyasal gebelik olabilir. Bursa siz ya da başkası degil ben isminizle bile bakmadım konuyu yazarken. Ben erkek bakar filan demiyorum burasi boyle platform değil. Neyse bisey demiyorum artik

Ben sizi anliorum.Ama bu site ne yazık ki böyle.Dusmanca tavırlar,eleştiriler.Yardim etmek yok anca suçlama.Kadin kadının kürsüsü deyiminin vücut bulmuş halidir bu site.Bosuna yormayın kendinizi.
Kadın kadının düşmanı aynen .

yahu bırakın şu mahrem ayaklarını eşleriniz sosyal medyada tonlarca göt am görüyor yani haberiniz olsun boş yapıp durmayın yorumun yoksa bos yapma fikrinde olmasın konuma bos yapacaklar cıksın direk
Hanımefendi siz gerçketen mahremi ne sanıyorsunuz ( konu esimin dediginiz seylere bakmasi mi) gerçketen kafanız bir milyon olmus. Kelimeler cok acaip. Siz sanirim internet ortamında yazismayi bilmeyen bir insansiniz rahatlıkla her sekilde yazabiliyorsunuz. Bence siz her sayfaya atin sorun degil. Mahrem olan size ozel olan anlamnda dedim erkek bakar diye demedim. Ya adet olursanız pedinizi de atin. Nasil olsa eslerimiz nette .m, g.t izliyor

Mrb arkadaşlar benim adetim normalde 17 sindeydi ama bugun 9 gun oldu geceli ama once bel ağrısı ve kasıkta kramplar basladi bugun sabahta kanamam oldu once acik pembe renkli geldi sonra acik kirmiziya dondu bilmiyorum yerleşme kanamasını adetimi oldum bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

9 gün olmuş neden test yaptırmadiniz ya da yapmadiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…