Adetiniz de gecikmiş gidip kan testi vermeniz en dogrusu

Sitede ilk defa mı test fotosu gördünüz bi sakin.. ayrıca erkekler kendi yaptıkları bebekleri bu testlerle öğrendiğimizden habersiz mi
3 gebelik yaşadım sadece birinde lekelenme oldu adetten 1 hafta önce ama normal adetlerim hep az kanama ya da lekelenme ile başlar. Yani normal dışı bir adet dönemi yaşıyorsan hemen kan ver progesteron başlaman gerekebilir

Burda size yardımcı olmayacak kişi de yok ama kimse kimsenin ic camasırını görmek zorunda değil tamamen bundan tepki aldınız.

İnşallah hayırlı saglıklı bir evladınız olur

keşke test fotosu olsaydı ona böyle tepki vermezdik elbette. Maalesef kanlı iç çamaşırı gördük

Adetiniz de gecikmiş gidip kan testi vermeniz en dogrusu
Ben 4 yıl boyunca korundum yani yaşımız gençti düşünmedik simdi 3 aydır korunmuyoruz yani hayatımda ilk defa yasıyorum bunu o yüzden anlayamıyorum ara ara böyle lekelenmelerim oluyor korkuyorumsa kimyasal gebelik diye seyler dolanıyor öylemidir diye cok aklıma takıldı normalde günü gününe olurum hep ama cok ağrım yok ara ara kasılma seklinde oluyor

Canım benim bile isteye korunmuyormussun mutlaka kan testine git en yakın zamanda

Erkekler neler neler izliyorlar su sosyal platformlarda inanın kimse kalkıpta benim lekelenmemle veya testimle tatmin olmaz. 1 gün daha bekleyip en iyisi gidip test vereyim ilk defa yaşadığım icin korkuyorum anlamıyorum pek

Erkekler neler neler izliyorlar su sosyal platformlarda inanın kimse kalkıpta benim lekelenmemle veya testimle tatmin olmaz. 1 gün daha bekleyip en iyisi gidip test vereyim ilk defa yaşadığım icin korkuyorum anlamıyorum pek
Korkacak bir şey yok beklemeyin kan verin en kötü negatif çıkar

keşke test fotosu olsaydı ona böyle tepki vermezdik elbette. Maalesef kanlı iç çamaşırı gördük
abartma istersen googleye yerlesme kanaması yzdığında neler cıkıyor ben camasırın belirli bölgesini attım ve kanama gibide değildi lekelenme koyu kahverengi cikolata rengi ya su platformda yemin ediyorum kadın kadının düşmanı resmen erkeklerde bile bu kadar fesatlık yok pes

Çok özür diliyorum tamamen ben fesatım. Sitedeki tüm hanımlar kanlı peçete, çamaşır görmeye bayılıyor zaten.

Çok özür diliyorum tamamen ben fesatım. Sitedeki tüm bayanlar kanlı peçete, çamaşır görmeye bayılıyor zaten.
yahu madem öyle erkek doktorada doğum yaptırma gülüm yani gidip ultrasona girme yani daha ne diyim görünürde abarttığınız şeyin bir coğuna sahit oluyorsunuz zaten

Bu ay 6gun önce 4 5 damla geldi ve durdu test yaptım silik çizgi ara ara lekelenmeler yaşadım ki peçeteye gelen lekeler idi ve adet günüm den 1gun sonra adetim başladı yani en iyisi kan testi ve fazla taktığımız da stres kaynaklı lekelenmeler yaşıyor olabiliriz diye düşünüyorum

benim 3 gün geçti ve hala lekelenme oluyor ara ara 5 gündür

Neyseki ben bakana kadar foto gitmiş. Hanimefendi kanli peceteyi doktorunuza gösterebilir misiniz? Yani onlarda anlatinca anlıyor bizde sildikçe dediğinde anlayabiliyoruz ne şekil olduğunu,olmaz bu şekilde, ozel bölgemi mj attım diye savunma hic olmaz.
Hamileyken bebeğinim kalbi durdu kürtaj oldum sonra pede parca geldi arkadaşım ebe anlattım sorun olur mu diye bana fotosunu at dedi, utana sıkıla özür dilereyek attim kendi istediği halde rahatsiz oldum. Bu nedir ya son zamanlarda bunları atabiliyor insanlar ayip ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…