• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerlesme kanamasi hakkinda

Turuncu kafa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2019
65
31
38
Gebe kalamadigimi soylemistim onceki konuda. Carsamba gunu adet oldum sadece yarim ped dolusu siyah lekeler gordum 3gun boyunca sadece yarim ped. Dun test yaptim negatif . Sizce sökülemedim mi yoksa yerlesme olabilir mi. Nornalde 4gun yogun kanama olur

Gebelik testinde cikar dediler varsa gebelik . Negatifti bende yaptirmadm canim .
Merhaba canım bende normalde ayın 1 de olmam gerekirken adetin 20 günü 20 Nisan da 3 günlük bir lekelenme oldu toplasan 3 günü bir ped dolmadı dün test yaptım negatif çıktı galiba bazen mevsimsel olarak erken olabiliyoruz. Yoksa bende normalde 8 gün adet olurum ama İLKKEZ 3 gün oldum o da sadece leke.

Merhaba canım bende normalde ayın 1 de olmam gerekirken adetin 20 günü 20 Nisan da 3 günlük bir lekelenme oldu toplasan 3 günü bir ped dolmadı dün test yaptım negatif çıktı galiba bazen mevsimsel olarak erken olabiliyoruz. Yoksa bende normalde 8 gün adet olurum ama İLKKEZ 3 gün oldum o da sadece leke.
Sizinde mi olmuyo bebeginiz

Denedim canım o sayede bu ay bir yumurtam daha oluşmuştu. Şimdi ramazan diye fazla dikkat edemiyorum yoksa gerçekten fayda ediyor ama prolaktin hormonunu yükseltiyor.
Canim bir aktara soylesen macun çay felan hazirliyolar o sayedede hamile kalan cok oluyo . Sıkıntini soylersen sana yol gosterir belki dogal yollardan olur seninde benimde canim insallah

Gebe kalamadigimi soylemistim onceki konuda. Carsamba gunu adet oldum sadece yarim ped dolusu siyah lekeler gordum 3gun boyunca sadece yarim ped. Dun test yaptim negatif . Sizce sökülemedim mi yoksa yerlesme olabilir mi. Nornalde 4gun yogun kanama olur
Sökülme olmalı yerleşme hem siyahımsı şekilde değil hem de adet vaktinden çok daha önce olması gerekiyor. Yumurtlama döneminin sonunda oluyor. bende yerleşme kanaması olmuştu çünkü.

Canim bir aktara soylesen macun çay felan hazirliyolar o sayedede hamile kalan cok oluyo . Sıkıntini soylersen sana yol gosterir belki dogal yollardan olur seninde benimde canim insallah
Canım bilip bilmeden artık birşey kullanmak istemiyorum. Birde bende haşimoto çıktı daha yeni endokrin doktoru tedaviye onay verdi. O da işte nasip olmadı. Yani her çay her yiyecek herkese aynı etkiyi göstermiyor.

Merhaba arkadaşlar benmde dün kahverengi lekelenmem oldu dün transferimin 9.gunuydu bugün 10.gun ara ara kasık batması oluyor sol kasık özellikle ve arara leke oluyor test yaptım onuda ekliyorum

Eklentiler

• IMG-20210429-WA0006.jpeg
    IMG-20210429-WA0006.jpeg
    50,9 KB · Görüntüleme: 22
Kimyasal olarak mı atlattım bilmiyorum ama malesef 15.gin kanda negatifi aldım🥺😢

Back