Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durumunuz nedir acabaYerleşme kanaması 3 saat ila 3 gün arasında oluşuyor. Bende aynı durumdayım. Bugün hafif lekelenmem var 10 gün adet gecikmesi yaşadım. Adetim başladı desem yoğun olurdu o yüzden diyemiyorum. Bekliyoruz beklemeye devam arkadaşım
Maalesef adet oldum sancılar içinde yatıyorum.Durumunuz nedir acaba
ben hala kahverengi lekelerime devam ediyorum.Maalesef adet oldum sancılar içinde yatıyorum.
Herkeste olmuyor canım en kesin sonuç kan testiBenimde 4 gün gecikti hala olmadım ama ne lekelenme var ne başka birşey. Yerleşme kanaması illa oluyor mu
Lekelenme kaç gün sürdü 2 gün sonra idrar testi yap imkanın varsa kan testi yaptırben hala kahverengi lekelerime devam ediyorum.
ilk lekelenme günü geldiğinde idral tahlili negatif cıktı. adet kanaması olsa neden 4 gündür kırmızıya donmemıs olabilir kiLekelenme kaç gün sürdü 2 gün sonra idrar testi yap imkanın varsa kan testi yaptır
Lekelenme yerleşme olabilir. Ve idrarda hemen çıkmıyor 1 hafta beklemek gerekiyorilk lekelenme günü geldiğinde idral tahlili negatif cıktı. adet kanaması olsa neden 4 gündür kırmızıya donmemıs olabilir ki
Peki 4 gündür kahverengi gelmesi normal mi agrım falan da yok hala kahve rengi ped kullanmıyorum 4 gündür anlam.veremdmLekelenme yerleşme olabilir. Ve idrarda hemen çıkmıyor 1 hafta beklemek gerekiyor
Hayır kuzum herkesde olacak diye bir şey yok benim hamileliğimde olmadıBenimde 4 gün gecikti hala olmadım ama ne lekelenme var ne başka birşey. Yerleşme kanaması illa oluyor mu
Yaaa peki başka nasıl belirtilerin vardı canımHayır kuzum herkesde olacak diye bir şey yok benim hamileliğimde olmadı
Açıkçası hiç bir belirtim yoktu sadece adetim gecikti ben yinede ihtimal vermedim pco vardı 1 haftasonra test yaptım pozitif çıktı. 6.haftadan sonra belirtilerim başladıYaaa peki başka nasıl belirtilerin vardı canım![]()
Şu an bende öyleyim bende de pco var 4 gün geçti adetim ama belirtim yok..Açıkçası hiç bir belirtim yoktu sadece adetim gecikti ben yinede ihtimal vermedim pco vardı 1 haftasonra test yaptım pozitif çıktı. 6.haftadan sonra belirtilerim başladı
kuzum evde test yap bakalım 4 gün geçti ise çıkar....Şu an bende öyleyim bende de pco var 4 gün geçti adetim ama belirtim yok..![]()
Test yaptın mı çok merak ettimPeki 4 gündür kahverengi gelmesi normal mi agrım falan da yok hala kahve rengi ped kullanmıyorum 4 gündür anlam.veremdm
Canım arttı ama hala kahverengi olarak geliyor kanamam.Test yaptın mı çok merak ettim![]()
Canım arttı ama hala kahverengi olarak geliyor kanamam.
cnım 1 tane yumurtam kistn olusmus o yuzden kahverengi lekelenme gibi gelmiş doktor dupsthon diye ilaç verdi 10 gün boyunca kullanıcam.Hamile misiniz kanamaniz devam etti mi