yerlesme kanamasi bilenn var mi

Kimseyle kendini kiyaslama. O bekledi diye sen de bekleyeceksin diye bisey yok. Sana ne yani 6 yil beklediyse. Kimisinin de hemencik olur. Kismet bu.

tatlım yerleşme kanaması dediğin gibi olur. testte ikinci çizgi çıktıysa hayırlı olsun

canım yerleşme kanaması die bişey var ama genelde hamileliğin 5.ve 6. haftalarında olur arkadaşın dediği gibi test al bidaaha yap ondan sona doktora git

adetin geciktiyse bekleme boşuna kan tahlili yaptır en azından. ben hamileyken 2 gün bildiğin adet olmuştum normalde 5 gün sürüyor. niye böyle oldu diye merak ederken bi baktım hamileymişim :) inşallah hamilesindir ve bebeğini kucağını alırsın.

cikti ama gec ve silik cikti,insallah canim
canım benimde silikti demekki çok küçük daha yeni benimde öyleydi doktora gittik 5 haftalıksın ama daha rahmin şişmiş kese yeniyeni oluyo içi boştu bir hafta sonra gittik kese oluşmus sonraki haftada minnacık gördük:)hayırlısıyla rabbim nasip etsin inşallah

amin allah razi olsun

pempiş kan bendede olmuştu ben idrar yolu enfeksiyonu sandım meğer bebişmiş :d ikinci çizgimde silik çıkmıştı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…