cumaya alabildim randevuyuçatliyosan git doktora kan testi yaptır derim benim daha var. hissedemedim vucüdüm tuhaf bişey oluştu.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yerlesme kanamasi bilenn var mi
- Konu Sahibi sibelizim
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bebek yerlesme kani
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.640
- 198
Kimseyle kendini kiyaslama. O bekledi diye sen de bekleyeceksin diye bisey yok. Sana ne yani 6 yil beklediyse. Kimisinin de hemencik olur. Kismet bu.Eki Görüntüle 1800222
insallah canim rabbim agzindan duysun,, ben daha yeni evliyim aslında hani diyorlar ya neden acele ediyorsun biz sukadar zaman bekledik. ..oyle degil iste yasim 30 annem erken menopoza girdi genetik olabilir dendi rrglilerim cook yogun oldugu icin defalarca doktora gittim en sonunda en kisa zamanda anne olmalisin dendi..gecen aylarda hormonlara bakildi sorun yok dendi..bende kafada bitiyor demek ki deyip bu ay umursamadim..19 unda damla gelince erken oluyorum sandim..ama hala ge3isi gelmedi esime devami geldi dedim sirf o da uzulmesin sonra diye..yasamayan bilmiyor.insallah hayirlisiyla vardir. ...kuzenime anlatmak istedim hamile kendisi..beb 6 yildir bekledim acele etme duygusal olma dedi
butun gece icin icin ağladım. .cok farkli bir olaymis..
- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
tatlım yerleşme kanaması dediğin gibi olur. testte ikinci çizgi çıktıysa hayırlı olsunkizlar merhaba,regl tarihim 21 iydi ama 19 unda 1 damla pembe kanamam oldu gerisi gelmedi dun test yaptim birkac saat sonra 2.cizgi cikti dedim ki sökülücek demek ki olsa hemen cikardi
ama hala yok simdi biz ne bilelim dr git demeden once siz yerlesme kanamasi yaşadınız mi nasil olur bunu sormak istedim..2.test icin yarini mi beklesem
- 27 Şubat 2014
- 217
- 75
- 323
- 34
canım yerleşme kanaması die bişey var ama genelde hamileliğin 5.ve 6. haftalarında olur arkadaşın dediği gibi test al bidaaha yap ondan sona doktora gitkizlar merhaba,regl tarihim 21 iydi ama 19 unda 1 damla pembe kanamam oldu gerisi gelmedi dun test yaptim birkac saat sonra 2.cizgi cikti dedim ki sökülücek demek ki olsa hemen cikardi
ama hala yok simdi biz ne bilelim dr git demeden once siz yerlesme kanamasi yaşadınız mi nasil olur bunu sormak istedim..2.test icin yarini mi beklesem
cikti ama gec ve silik cikti,insallah canimtatlım yerleşme kanaması dediğin gibi olur. testte ikinci çizgi çıktıysa hayırlı olsun
- 4 Nisan 2015
- 198
- 126
- 23
- 34
- 27 Şubat 2014
- 217
- 75
- 323
- 34
canım benimde silikti demekki çok küçük daha yeni benimde öyleydi doktora gittik 5 haftalıksın ama daha rahmin şişmiş kese yeniyeni oluyo içi boştu bir hafta sonra gittik kese oluşmus sonraki haftada minnacık gördük:)hayırlısıyla rabbim nasip etsin inşallahcikti ama gec ve silik cikti,insallah canim
- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
cnm bencede bekleme acilde hamillik diye test yaparlar hemen çıkar varsa zaten...bizede haber ver mutlaka..cikti ama gec ve silik cikti,insallah canim
- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
canım zaten geç çıkar tam sonuç almak istiyosan kan testi yaptırcikti ama gec ve silik cikti,insallah canim
amin allah razi olsunadetin geciktiyse bekleme boşuna kan tahlili yaptır en azından. ben hamileyken 2 gün bildiğin adet olmuştum normalde 5 gün sürüyor. niye böyle oldu diye merak ederken bi baktım hamileymişim :) inşallah hamilesindir ve bebeğini kucağını alırsın.
- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.662
- 248
- 38
Rabbim selamete erdirsin hepimizi Aminsenin durumu takip ediyordum netlesti insallah..dr randevu anca cumaya alabildim.saglikocagiyla ilgili sorun yaşıyoruz. .orda veremiyorum..tesekkur ederim canim
amin inşallahbence hamilesiniz hayırlı olsun..
- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.862
- 133
- 3 Nisan 2014
- 36.118
- 147.231
- 798
amin inşallah
ben 2 ay adet döneminde yaşadım bu yerleşme kanamasını..
hatta ilkinde sizin gibi geldi sonra kesildi panik oldum acaba erken menapoza mı girdim diye meğer hamileymişim..
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
2.cizgi birkac saat sonra ve cok belli olmayacak sekildeydi..hani golge de olabilir diye..yerlesme kanamasi mi yasadim acaba diye merak ettim2. çizgi çıkmış zaten?
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
2.cizgi birkac saat sonra ve cok belli olmayacak sekildeydi..hani golge de olabilir diye..yerlesme kanamasi mi yasadim acaba diye merak ettim
Genelde hamilelik yoksa ikinci çizgi çıkmaz ama çok geç çıktıysa yanıltıcı da olabilir.
Sabah ilk idrarla testi tekrarlayın bence.