insallah canim hayirlisiyla oyledir insallah dayanamadim bugun de yaptım az evvel henuz net cizgi yok..Ben yaşadım çok az kan ve 3 gün kahverengi leke gelmişti
Tebrikleeer hamilesin
insallah canim hayirlisiyla oyledir insallah dayanamadim bugun de yaptım az evvel henuz net cizgi yok..
ama belki yarin cikar degil mi..
yaptim net birsey yok ama kist ve hormon sorunumda yok her ay kadindogumcuma gidiyorum .Bence yeniden test yap ilk 5 dk önemli bir kaç saat sonra demişsin
catliyorum vallahi...bende yaşamadim ilk hamileliğimde herhangi böle bişey görmemişim.. adet günümü 10 gün geciktikten sora öğrendim hamile olduğumu..:) 6 haftalikti. yinede ayni şekilde yaşarmiyim bilmiyorum çatlarim artık valla:)
aynen bu şekilde oldu bendede hamilesin canım kesinliklekizlar merhaba,regl tarihim 21 iydi ama 19 unda 1 damla pembe kanamam oldu gerisi gelmedi dun test yaptim birkac saat sonra 2.cizgi cikti dedim ki sökülücek demek ki olsa hemen cikardi
ama hala yok simdi biz ne bilelim dr git demeden once siz yerlesme kanamasi yaşadınız mi nasil olur bunu sormak istedim..2.test icin yarini mi beklesem
bencede hamişsin hayırlı olsun sabah idrarıyla yarın tekrar dene..catliyorum vallahi...
çatliyosan git doktora kan testi yaptır derim benim daha var. hissedemedim vucüdüm tuhaf bişey oluştu.catliyorum vallahi...
insallah canim rabbim agzindan duysun,, ben daha yeni evliyim aslında hani diyorlar ya neden acele ediyorsun biz sukadar zaman bekledik. ..oyle degil iste yasim 30 annem erken menopoza girdi genetik olabilir dendi rrglilerim cook yogun oldugu icin defalarca doktora gittim en sonunda en kisa zamanda anne olmalisin dendi..gecen aylarda hormonlara bakildi sorun yok dendi..bende kafada bitiyor demek ki deyip bu ay umursamadim..19 unda damla gelince erken oluyorum sandim..ama hala ge3isi gelmedi esime devami geldi dedim sirf o da uzulmesin sonra diye..yasamayan bilmiyor.insallah hayirlisiyla vardir. ...kuzenime anlatmak istedim hamile kendisi..beb 6 yildir bekledim acele etme duygusal olma dedibencede hamişsin hayırlı olsun sabah idrarıyla yarın tekrar dene..
senin durumu takip ediyordum netlesti insallah..dr randevu anca cumaya alabildim.saglikocagiyla ilgili sorun yaşıyoruz. .orda veremiyorum..tesekkur ederim canimbende olmadı yerleşme kanaması ama olan çok kişi var kan verip durumu netleştirebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?