- 23 Aralık 2022
- 19
- 1
- 29
-
- Konu Sahibi Umuthepbenimle
Yumurtlamanız hangi tarihtiMerhabalar 30 -35 günde bir adet oluyorum. SAT 8 Aralık BAT en geç 9 -10 Ocak. 5 ve 6 ocakta akıntıyla beraber pembeden kahverengiye dönen lekelenmeler yaşadım sildikce gelen. En son ip gibi uzayan kahverengi leke geldi ve kesildi beyaz akıntıya döndü. Dünden beri de sağ kasık ve bel ağrısı yaşıyorum bugün sabahta erken gebelik testi yaptım ama negatifti. Böyle durumla karşılaşıp hamile olduğunu öğrenen var mı erken mi yaptım acaba testi.
Ovulasyon testi kullandım ama tam pik göremedim ama en koyu 28 Aralikti sonra siliklestiYumurtlamanız hangi tarihti
Bence bi kaç gün bekleyip sabah test yapın hem erken gebelik hem kasetOvulasyon testi kullandım ama tam pik göremedim ama en koyu 28 Aralikti sonra siliklesti
Yarin sabah test yapacağımBence bi kaç gün bekleyip sabah test yapın hem erken gebelik hem kaset
Merhabalar sonucunuz belli mi acabaYarin sabah test yapacağım
MerhabaMerhabalar sonucunuz belli mi acaba
Anladım, bi doktora görünün isterseniz. Bende de aynı söylediğiniz gibi kahverengi lekelenme oldu da merak ettim sonucunuzu.MerhabaO günün ertesi sabahı test yaptım negatifti dünde kan verdim malesef negatif. Henüz adet olamadım da
İlk defa böyle oldu benim de , normalde adetim pembe akıntıyla başlayıp kahverengi lekeyle son bulurdu.Gebelik düşünüyorum diye kontrol amaçlı gitmiştim doktora 3 ay önce bı sorun görmemişti.Umarim sizin ki yerleşme kanamasıdır BAT ne zamanAnladım, bi doktora görünün isterseniz. Bende de aynı söylediğiniz gibi kahverengi lekelenme oldu da merak ettim sonucunuzu.
Ne zaman olduAnladım, bi doktora görünün isterseniz. Bende de aynı söylediğiniz gibi kahverengi lekelenme oldu da merak ettim sonucunuzu.
Aslında bugün olması gerekiyor. Yumurtlama tarihim 31 Aralık. Lekelenmede bugün oldu. Adet de oluyor olabilirim ama bi yandan da belki yerleşme kanamasıdır diye bi ümitleniyorum.İlk defa böyle oldu benim de , normalde adetim pembe akıntıyla başlayıp kahverengi lekeyle son bulurdu.Gebelik düşünüyorum diye kontrol amaçlı gitmiştim doktora 3 ay önce bı sorun görmemişti.Umarim sizin ki yerleşme kanamasıdır BAT ne zaman
Bugün oldu dahaNe zaman oldu
Canım benimde son afet tarihim 4 Aralık ve 30-35 gün arası adet oluyorum ve bugğn 41. Gün ve bir hafta önce hamile olduğum öğrendim ve üç gün önce doktora gittim haftaya gel keseyi görelim dedi büyük ihtimal geç döllenme dedi inşallah sağlıklı içerler ve keseyi görürüz . Bence sende bekle biraz daha geç döllenme olabilirMerhabalar 30 -35 günde bir adet oluyorum. SAT 8 Aralık BAT en geç 9 -10 Ocak. 5 ve 6 ocakta akıntıyla beraber pembeden kahverengiye dönen lekelenmeler yaşadım sildikce gelen. En son ip gibi uzayan kahverengi leke geldi ve kesildi beyaz akıntıya döndü. Dünden beri de sağ kasık ve bel ağrısı yaşıyorum bugün sabahta erken gebelik testi yaptım ama negatifti. Böyle durumla karşılaşıp hamile olduğunu öğrenen var mı erken mi yaptım acaba testi.
Adette olabilirsiniz evet. Ovulasyon testiyle mi takip ediyorsunuz yumurtlama gününüzüAslında bugün olması gerekiyor. Yumurtlama tarihim 31 Aralık. Lekelenmede bugün oldu. Adet de oluyor olabilirim ama bi yandan da belki yerleşme kanamasıdır diye bi ümitleniyorum.
Ayy çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallahCanım benimde son afet tarihim 4 Aralık ve 30-35 gün arası adet oluyorum ve bugğn 41. Gün ve bir hafta önce hamile olduğum öğrendim ve üç gün önce doktora gittim haftaya gel keseyi görelim dedi büyük ihtimal geç döllenme dedi inşallah sağlıklı içerler ve keseyi görürüz . Bence sende bekle biraz daha geç döllenme olabilir
Dün kan testi yaptırdım negatif çıktıKan testi vermedin mi
hiç ?
Canım benim de düzensiz bi önceki ay 29. Gün olmuştum olabilir umudunu kesme . Yerleşme kanaması gördüm sanırım üç gün önce sadece peçeteyle sildiğim zaman çok az kahverengi bi leke gördüm ama başka hiç görmedim olmadı öyle kanamaAyy çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallahPek sanmıyorum düzensiz biraz benim ama adet olsam en azından. Yerleşme kanaması gördünüz mü siz peki