- 21 Haziran 2022
- 216
- 157
- 25
- Konu Sahibi Umuthepbenimle
Ama inşallah yerleşmiştir bugğn şimdi eşim gelsin yine kan testi vereceğim değerim umarım yükselmiştir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet testle takip ediyorum 31’inde pik gördüm. Sonrasında silikleşti düne kadarda yapmaya devam ettim.Adette olabilirsiniz evet. Ovulasyon testiyle mi takip ediyorsunuz yumurtlama gününüzü
Bende tam yakalayamadım açıkçası ama yinede bir hafta öncesine kadar yani lekelenmeler olana kadar günaşırı ilişkiyle değerlendirdikBen ovülasyon testi yapmıştım bide bu ay çift çizgi yakalayamamıştım ve çok şaşırdım bu sonuca beklemiyordum bu ay ve demek ki adet günüme yakın ilişki sonucunda gerçekleşmiş hamilelik umarım sende se öyledir
Adetim kaçıncı günündesin şuamdaDün kan testi yaptırdım negatif çıktı
İnşallah dua ederAma inşallah yerleşmiştir bugğn şimdi eşim gelsin yine kan testi vereceğim değerim umarım yükselmiştir
38. GünAdetim kaçıncı günündesin şuamda
Umudunu asla kaybetme gerçekten hiç beklemediğin zamanda olacakİnşallah dua eder
38. Gün
Elinizde test varsa yapın bence yada lekelenme kırmızıya dönmezse o zaman yapın umarım vardırEvet evet testle takip ediyorum 31’inde pik gördüm. Sonrasında silikleşti düne kadarda yapmaya devam ettim.
İnşallah yükselmiştir değeriniz , ay bilemiyorum ya çok stres yapıyorum sanırımUmudunu asla kaybetme gerçekten hiç beklemediğin zamanda olacak
Bende aynıyım stresten düşün idrar testiyle bişe uğraşmıyorum kan testi kesin çözüm diye yılbaşından beri 10 kere falan kan testi vermişimdir kollarım delik deşik aşırı stresliyim düşünİnşallah yükselmiştir değeriniz , ay bilemiyorum ya çok stres yapıyorum sanırım
Bu akşam içinde dönmezse yarın ilk idrarla yapayım.İnşallah vardırElinizde test varsa yapın bence yada lekelenme kırmızıya dönmezse o zaman yapın umarım vardır
Sağlıklı bı şekilde devam etsin gebeliğiniz ve Rabbim isteyen herkese nasip etsin en hayırlı zaman da inşallahDeğerim 145 gebelik var zaten de sağlıklı ilerlemesi için dua ediyorum sende üç dört gün daha bekle adet olmazsan kan testini tekrarla kesinlikle geç döllenme şansın çok yüksek adet düzensizliğin var Çünki
Anlayabiliyorum haliniziBende aynıyım stresten düşün idrar testiyle bişe uğraşmıyorum kan testi kesin çözüm diye yılbaşından beri 10 kere falan kan testi vermişimdir kollarım delik deşik aşırı stresliyim düşün
Amin canım sende de inşallah vardır dua edeceğim allah isteyen herkese nasip etsin inşallahSağlıklı bı şekilde devam etsin gebeliğiniz ve Rabbim isteyen herkese nasip etsin en hayırlı zaman da inşallah
İnşallah Yoksa da moralinizi bozmayın lütfenBu akşam içinde dönmezse yarın ilk idrarla yapayım.İnşallah vardır
Hamilelerin duası kabul olurmuş derler bana da nasip olur inşallah en hayırlı zamandaAmin canım sende de inşallah vardır dua edeceğim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok sağolun, adet oldum dün akşam. Çok yoruldum gerçekten artık,Allahtan hayırlısı.İnşallah Yoksa da moralinizi bozmayın lütfen
Üzülmeyin lütfen bende öyleyim ama vardır bı vakti zamanı Rabbim en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin. En azından düzenli adet görüyorsunuz buda bir şükür sebebiÇok sağolun, adet oldum dün akşam. Çok yoruldum gerçekten artık,Allahtan hayırlısı.