Yerleşme kanaması, bel ve kasık ağrısı

Ama inşallah yerleşmiştir 🙏 bugğn şimdi eşim gelsin yine kan testi vereceğim değerim umarım yükselmiştir

Ben ovülasyon testi yapmıştım bide bu ay çift çizgi yakalayamamıştım ve çok şaşırdım bu sonuca beklemiyordum bu ay ve demek ki adet günüme yakın ilişki sonucunda gerçekleşmiş hamilelik umarım sende se öyledir
Bende tam yakalayamadım açıkçası ama yinede bir hafta öncesine kadar yani lekelenmeler olana kadar günaşırı ilişkiyle değerlendirdik

Bende 33-34 . Günümde öğrenmiştim ama değerim 11 di düşün sonda üç gün önceye kadar 145 oldu şuan kaç ona bakacağım akşam

Değerim 145 gebelik var zaten de sağlıklı ilerlemesi için dua ediyorum sende üç dört gün daha bekle adet olmazsan kan testini tekrarla kesinlikle geç döllenme şansın çok yüksek adet düzensizliğin var Çünki

İnşallah yükselmiştir değeriniz , ay bilemiyorum ya çok stres yapıyorum sanırım ☺️
Bende aynıyım stresten düşün idrar testiyle bişe uğraşmıyorum kan testi kesin çözüm diye yılbaşından beri 10 kere falan kan testi vermişimdir kollarım delik deşik aşırı stresliyim düşün 😂

Değerim 145 gebelik var zaten de sağlıklı ilerlemesi için dua ediyorum sende üç dört gün daha bekle adet olmazsan kan testini tekrarla kesinlikle geç döllenme şansın çok yüksek adet düzensizliğin var Çünki
Sağlıklı bı şekilde devam etsin gebeliğiniz ve Rabbim isteyen herkese nasip etsin en hayırlı zaman da inşallah

X