• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerlesme kanamasi adet mi yardimci olurmusunuz

gizemfatih

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2020
33
3
36
28
arkadaslar benim adetim hic one gelmezdi bu ay adetimden 1 gun once esimle iliskiye girdik iliski sirasinda canim yandi yarim saat sonrada kanamam oldu daha sonra hep az az bazen pembe bazen kahverengi geldi 3. gunu az bisey kirmizi geldi nirmalde adetim 6 gun surer bnm 3. gunden sonra lekelenme denecek kadar azaldi ve 8 gun surdu sizce yerlesme kanamasimi yardimci olurmusunuz lutfen 3 aydir deniyoruzz olmuyor

arkadaslar benim adetim hic one gelmezdi bu ay adetimden 1 gun once esimle iliskiye girdik iliski sirasinda canim yandi yarim saat sonrada kanamam oldu daha sonra hep az az bazen pembe bazen kahverengi geldi 3. gunu az bisey kirmizi geldi nirmalde adetim 6 gun surer bnm 3. gunden sonra lekelenme denecek kadar azaldi ve 8 gun surdu sizce yerlesme kanamasimi yardimci olurmusunuz lutfen 3 aydir deniyoruzz olmuyor
Rabbim en güzel zamanda nasip etsin inşaAllah ama malesef yerleşme değil gibi anlattıklarınıza göre. En fazla 3 gün sürer ve açık renk olmaz açık kırmızı değildir koyu renk kahverengi gibi olabileceği söyleniyor

Rabbim en güzel zamanda nasip etsin inşaAllah ama malesef yerleşme değil gibi anlattıklarınıza göre. En fazla 3 gün sürer ve açık renk olmaz açık kırmızı değildir koyu renk kahverengi gibi olabileceği söyleniyor
ama bnm kanamam hic boyle az olmamisti :(

su kanamayla ilgili bilgin var mi peki yani tuhafti yoplasan 1 ped doldurmamisimdir hic degistirmeye gerek olmicak kadar azdi yerlesme kanamasida oylemi acaba pihtida sadece 1 kere girdum oda parca gibiydi
Malesef bişey diyemem bi bilgim yok bu konuda umarım sağlığınızı kötü yönde etkileyecek bir durum değildir ve en kısa zamanda hayırla afiyetle evlat sahibi olursunuz...

Benim de adete 3 gün var açık kahve lekelenme ldu adet sancısı var ama adet yok. Bu yerleşme olabilir mi hamile arkadaşlar?

haklisin ama ne bilim daha yeni basladigimiz icin doktora gitmeyi ertwliyorum bu seferkide az olunca umitlendim bakalim bu ayda olmazsa gidicem artik Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahh
Gebelik dusunduunuz an aslinda bi hekime basvurup kari koca muane olmak en guzeli hani olmuyor diye degildecocuk dusunuyorz kontrole geldik diye gidebilirsiniz henuz cok erken 6 aylik vi surec var ilk 6ayda gebe kalamazsaniz ozaman olmuyor die hekime basvurun saglikli birciftte ilk 6ay gebelik sansi %70

hanımlar normalde adetim 6-7 gün sürer bu ay sadece 3 gün kanamam oldu sonrasında kesildi bi daha da gelmedi neden olabilir bilen var mı?

hanımlar normalde adetim 6-7 gün sürer bu ay sadece 3 gün kanamam oldu ilk gün kahverengi iki gün kırmızı ve sonrasında kesildi bi daha da gelmedi neden olabilir bilen var mı?

Gebelik dusunduunuz an aslinda bi hekime basvurup kari koca muane olmak en guzeli hani olmuyor diye degildecocuk dusunuyorz kontrole geldik diye gidebilirsiniz henuz cok erken 6 aylik vi surec var ilk 6ayda gebe kalamazsaniz ozaman olmuyor die hekime basvurun saglikli birciftte ilk 6ay gebelik sansi %70
Aynen canım bende oyle dusunuyorum kı suan adetım 3 gun gectı heyecanla bekliyoruzzz bakalımm

Malesef bişey diyemem bi bilgim yok bu konuda umarım sağlığınızı kötü yönde etkileyecek bir durum değildir ve en kısa zamanda hayırla afiyetle evlat sahibi olursunuz...
Gecen ay konusmustuk bu ayda hıc hasta olmadım yanı suan 3 gun gecıkmem var test yapsam cıkarmı yoksa beklemelimiyim sence

Back
X