- 8 Mart 2021
- 466
- 461
- 18
- 38
- Konu Sahibi gizemfatih
Gebelik warsa cikar bi test yapin benceGecen ay konusmustuk bu ayda hıc hasta olmadım yanı suan 3 gun gecıkmem var test yapsam cıkarmı yoksa beklemelimiyim sence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik warsa cikar bi test yapin benceGecen ay konusmustuk bu ayda hıc hasta olmadım yanı suan 3 gun gecıkmem var test yapsam cıkarmı yoksa beklemelimiyim sence
Bı kacgun daha beklim dıyorum negatıf gormek ıstemıyorum cunku artıkk ama bilmiyorum yaaGebelik warsa cikar bi test yapin bence
Kanama rengi ve miktarı nasıldıhanımlar normalde adetim 6-7 gün sürer bu ay sadece 3 gün kanamam oldu ilk gün kahverengi iki gün kırmızı ve sonrasında kesildi bi daha da gelmedi neden olabilir bilen var mı?
Canım gecikme olduysa yap bence sonuçtan da bizi haberdar et Rabbim şu güzel kandil günü isteyen herkese hayırla sağlıkla evlatlar nasip etsinGecen ay konusmustuk bu ayda hıc hasta olmadım yanı suan 3 gun gecıkmem var test yapsam cıkarmı yoksa beklemelimiyim sence
Bence yap canimBı kacgun daha beklim dıyorum negatıf gormek ıstemıyorum cunku artıkk ama bilmiyorum yaa
kanama yoğundu ve iki gün kırmızı sonra kahverengiydiKanama rengi ve miktarı nasıldı
Yerleşme kanaması az ve koyu renk olurmuş sanırım sizin ki adetkanama yoğundu ve iki gün kırmızı sonra kahverengiydi
evet gebelik yok zaten ben başka rahatsızlığım olabilir mi diye tedirgin olmuştumYerleşme kanaması az ve koyu renk olurmuş sanırım sizin ki adet
Malesef canım hasta oldumCanım gecikme olduysa yap bence sonuçtan da bizi haberdar et Rabbim şu güzel kandil günü isteyen herkese hayırla sağlıkla evlatlar nasip etsin
Bende suan aynı durumdayım . Senin sonuç nedirBenim de adete 3 gün var açık kahve lekelenme ldu adet sancısı var ama adet yok. Bu yerleşme olabilir mi hamile arkadaşlar?